Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Normalde son ay hareketleri azalırmış ona yer kalmadığı için ama bizimkiler maşallah hiç durmuyolar... Benimde kasıklara arada bi sancı giriyo 3 4 saniye hemen geçiyo doğuma daha 23 gün var yani Allah nasip ederse 29 ekimde geliyo oğlum... sizinki nezaman geliyo...

3 kasımda sezeryan olucaz ama bakalım nst ye göre erkende olabilir dedi dr
arada bazen öle bi oynuyoki ( Maşallah bu arada hepsine) hem sancı girio hemde beni zıplatıo valla :))

3 kasımda sezeryan olucaz ama bakalım nst ye göre erkende olabilir dedi dr
arada bazen öle bi oynuyoki ( Maşallah bu arada hepsine) hem sancı girio hemde beni zıplatıo valla :))

maşallah. benimkide son ayda daha çok azıttı.acaip tekmeliyo.dönüyo.hareket halinde sürekli.sen kaç haftalıksın?sezeryan gününe ne zaman karar veriliyo?bende sezeryan istiyorum ama doktoruma daha söylemdim.35.haftadasın dedi.2haft sonra gel gene dedi.ogün söyliycem ne ck bakalım.

benim doktorum da herhangi bi şey demedi.Korkuyorum biraz ama yine de normal doğum olsun istiyorum doğal olanı bu.34.haftadayım daha zamanım var.

bugün 35+0 olduk tahmini olarak hesapladı 3 kasım dedi dr um ama nst ye göre değişebilir daha erkenede gelebilir dedi
p.tesi nst ye giricem bakalım çok heycanlıyım
arada sancılarım başladı hele geçen gece gerçekten doğuruyorum sandım sizde de oluyormu arkadaşlar ya bu sancılar mesela benim tek bir taraftan girio kasıklarıma ağrı yada böbreklerim ağrıo
ama dinlenince geçio Allaha şükür ki
sizde de bu gibi belirtiler varmı arkadaşlar ben bebek yola girmesin die korkuyorum valla

ben de 40. haftama girdim ama henüz benim hissedebildiğim bi sancım yok... nst de gözüküyo ama doğum için daha fazlası gerekiyo sanırım:)))))))) nilim 2-3 gündür eskisi kadar hareket etmiyo göbeğimde aşşaığıya inmedi ama doktor kontrolünde yumuşama var ama açıılma henüz yok dedi.. ama heran doğabilir dedi... bakalım bekleyip görecez artık

Allah en hayırlı zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize... doğum sancısı tek taraflı girmezmiş. üüşütmüş olabilirsin canımm

Allah en hayırlı zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize... doğum sancısı tek taraflı girmezmiş. üüşütmüş olabilirsin canımm

Amin canım Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bide 2 gündür sıpam oynarken mesaneye baskı hissim artı sanki kendini aşağıya ittiriomuş gibi vajinam açılıomuş gibi hisslerim oluo şimdi kendimi sezeryana şartladım ya normal doğumdan korkar oldum

Kizlar bende 34+3'üm ve bebegim bas assagiya,biliyorum döner, degisir ama sorunum bu degil.
Hergün, özellikle ki yatagim da yatarken, cok oturdugumda yada kalkarken cok afedersiniz seyim acio yani iceriden öyle bi agri ki..Inanin, her kalktigim da su bosalicak die ödüm kopuyor. Zaten ayaga her kalktigim da, oram nasil aciyor ise bu agri sanki dökülen bir sivi gibi bacaklarima da etki yapio o anda. Gecici bir durumdur die büyütmek istemiyorum ama, dedigim gibi en cok iceriden oranin agrimasi ve cok hassa olusu beni düsündürmüyor degil.
Bilgisi olan varsa, lütfen yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkür ederim..

selam arkadaşlar herkese öncelikle hayırlı doğumlar dilerim rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
benimde son haftam kısmetse kızım haftaya kollarımda olacak opuyorumnanaktan

herkese öncelikle hayırlı doğumlar ben sizinle dün gördüğüm ve çok beğendiğim bir şeyi paylaşamakl istedim.dün bir şey almak için girdiğim kırtasiyede ilk günlüğüm adlı bir defter gördüm.yeni doğan bebekler için harika bişey içine ilk resminden hastanesinden amcasına teyzesine v.s herşeyini yazabiliyosun.sayfaları kendiliğinden hazır.bebeklere günlük tutmak isteyen annaler için tasarlanmış büyüdüğündede çok güzel bir armağan.fiyatı 23 ytl dedi ama ömürlük bir süpriz bebekleriniz için..resmini bulurdum bi stede 20 ytl varmış..çok sevimli..

:dance::dance:

canım belki baş aşağı olduğu için baskı yapıyor olabilir kasıklarına..Allah kurtasın İnşallah senide...bide uzman tv bak istersen orda doktorlar cevap veriyor.Umarım dönerde sezeryan olmazsın..:CüvCüv:

kızlar bende 37+o dayım bugün itibari ile.herşeyim normal gidiyor.bebeğim kanala girmiş bile.doktorun dediğine göre 16-17 günüm falan var.ama bende çok hafif bel ağrısından başka hiçbir belrti yok.bazende şu yalancı kasılmalardan oluyor.ama hiç sancı girmiyor.sıkıldım artık. her gece dua ediyorum bu gece doğurayım diye.çarşamba günü de çatı muayenesine gircem.inşallah doktorum sezaryan demez.çok korkuyorum çoooooooooookkkkkkk sezaryan olmaktan

ayy oyle demeyin ya sezaryandan korkuyorum diye bende dun doktora gittim bebegin yan duruyor dedi donmesi imkansiz degil ama bu haftadan sonra donmeyebilir dedi cunku yeri darealicak artik her hafta kilo alcak dedi 10gun sonra tekrar gidcem eger donmezse sezaryana alcaklar ben normal istiodum ama bole oldu belki doner bilmiyorum ama internetten arastirdigima gore cok az bir ihtimalmis :gitme: mafoldumben

aynı sıkıntı bende de oluyor kızlar bazen içeriden sopa sokmuşlar gibi üreta ve vajinamda ağrılar oluyor hele otururken kalkınca nasıl acıo
bide hareketleri zaman zaman aşağıda oluyor kaburgalarımı tekmelerken bi yandan da kasıklarımda oynuyomuş gibi oluyor yola girecek die çok korkuyorum ya sezeryana şartladım kendimi normalden korkuyorum

brcsrkn tatlim sen sezaryanmi olcaksin? benim bi arkadasim normal dogum diye gitti cokta istiodu ama catisi acilmamsi sezaryana aldirlar diyorki simdi bana sorsalar sezaryanmi yoksa normalmi direk sezaryan derim diyor iki aciyida bi anda yasadi bunyeden bunyeye degisir gerci ben sanirim zorunlu olarak sezaryan olcam evet dogumdan korkuodum ama dedimki hep normal iyidir ama bebegim yan duruo ve degicek gibide degil sanirim

Cok sagolun canlarim, verdiginiz cevaplar icin.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, sag saglim dogurmamazi nasip eylesin.
Baradiel, canim hic sikinti yapma bence kendine Allah'ima sigin demek ki hem bebegin hemde kendin icin hayirli olan buymus ki,(bi degisiklik olmazsa) nasip olan size bu oldu.
Birde iyi yanindan bak canim benim, bol bol dua et hic sikinti yapma, zaten son zamanlarin diye heyecan da var, o yuzden son zamanlarini sikinti telas icerisinde gecirmekdense hep iyi düsün, bol bol zikir cek canim, dua et. Yine de Rabbim herseyi kalbine göre verir insallah.
Bizi haberdar et olurmu, Allah'ima emanetsiniz kizlar..
Cok öpüyorum hepinizi ve icinizdeki o minnacik melekleri
opuyorumnanaktan

canim benim ya neguzel yasmissin oyle cok haklisin herseyin basi allah o isterse hersey olur ve ondan baska kimseye siginamam evet son gunler hic gecmiyor hep dua eetim allahim dedim hayirlisi neyse o olsun dedim sanirim hayirli olan bu dedigin gibi bir degisklik olmaz ise allahim hepimizin bebegini korusun allaha emanet ol canim
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…