kızlar benim arada kasıklarıma sancı gelio sanki üşütmüşüm gibi idrarımı yaparkende arada ağrım oluyor sizde de böle olan varmı
bide oğluşum kıpır kıpır artıkm sıkıldı içeride sanırım erkenden çıkacak die aklım gidio ya :bbo:
3 kasımda sezeryan olucaz ama bakalım nst ye göre erkende olabilir dedi dr
arada bazen öle bi oynuyoki ( Maşallah bu arada hepsine) hem sancı girio hemde beni zıplatıo valla :))
maşallah.benimkide son ayda daha çok azıttı.acaip tekmeliyo.dönüyo.hareket halinde sürekli.sen kaç haftalıksın?sezeryan gününe ne zaman karar veriliyo?bende sezeryan istiyorum ama doktoruma daha söylemdim.35.haftadasın dedi.2haft sonra gel gene dedi.ogün söyliycem ne ck bakalım.
bugün 35+0 olduk tahmini olarak hesapladı 3 kasım dedi dr um ama nst ye göre değişebilir daha erkenede gelebilir dedi
p.tesi nst ye giricem bakalım çok heycanlıyım
arada sancılarım başladı hele geçen gece gerçekten doğuruyorum sandım sizde de oluyormu arkadaşlar ya bu sancılar mesela benim tek bir taraftan girio kasıklarıma ağrı yada böbreklerim ağrıo
ama dinlenince geçio Allaha şükür ki
sizde de bu gibi belirtiler varmı arkadaşlar ben bebek yola girmesin die korkuyorum valla
Allah en hayırlı zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize... doğum sancısı tek taraflı girmezmiş. üüşütmüş olabilirsin canımm
Kizlar bende 34+3'üm ve bebegim bas assagiya,biliyorum döner, degisir ama sorunum bu degil.
Hergün, özellikle ki yatagim da yatarken, cok oturdugumda yada kalkarken cok afedersiniz seyim acio yani iceriden öyle bi agri ki..Inanin, her kalktigim da su bosalicak die ödüm kopuyor. Zaten ayaga her kalktigim da, oram nasil aciyor ise bu agri sanki dökülen bir sivi gibi bacaklarima da etki yapio o anda. Gecici bir durumdur die büyütmek istemiyorum ama, dedigim gibi en cok iceriden oranin agrimasi ve cok hassa olusu beni düsündürmüyor degil.
Bilgisi olan varsa, lütfen yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkür ederim..
canım belki baş aşağı olduğu için baskı yapıyor olabilir kasıklarına..Allah kurtasın İnşallah senide...bide uzman tv bak istersen orda doktorlar cevap veriyor.Umarım dönerde sezeryan olmazsın..:CüvCüv:[/QU
Tesekkür ederim canim ilgilendigin icin. Ama benim aciyan yanim kasiklarda degil..
Dedigin gibi, Uzman tv'ye bakiyim.Ama bebek normal dogum pozisyonu olan bas assagi yani, gidisat normal dogumu desteklemiyor mu ? :uhm:
Kizlar bende 34+3'üm ve bebegim bas assagiya,biliyorum döner, degisir ama sorunum bu degil.
Hergün, özellikle ki yatagim da yatarken, cok oturdugumda yada kalkarken cok afedersiniz seyim acio yani iceriden öyle bi agri ki..Inanin, her kalktigim da su bosalicak die ödüm kopuyor. Zaten ayaga her kalktigim da, oram nasil aciyor ise bu agri sanki dökülen bir sivi gibi bacaklarima da etki yapio o anda. Gecici bir durumdur die büyütmek istemiyorum ama, dedigim gibi en cok iceriden oranin agrimasi ve cok hassa olusu beni düsündürmüyor degil.
Bilgisi olan varsa, lütfen yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkür ederim..[/QUOTE Canım senin yaşadığın sıkıntının aynısını ben yaşıyorum.Herkesin de yaşayacağı bir sıkıntı.Doktoruma sordum.Hamileliğin son haftalarına doğru vücut bir hormon salgılarmış kemikler yumuşasın doğum kolay olsun diye.Hiç korkma bişey olmaz bu normal bişey dedi.Vücut doğuma yavaş yavaş hazırlanıyormuş.Onun için sende endişelenme ama acısı çok kötü haklısın.Napalım bebişler için katlanıyoruz.
Cok sagolun canlarim, verdiginiz cevaplar icin.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, sag saglim dogurmamazi nasip eylesin.
Baradiel, canim hic sikinti yapma bence kendine Allah'ima sigin demek ki hem bebegin hemde kendin icin hayirli olan buymus ki,(bi degisiklik olmazsa) nasip olan size bu oldu.
Birde iyi yanindan bak canim benim, bol bol dua et hic sikinti yapma, zaten son zamanlarin diye heyecan da var, o yuzden son zamanlarini sikinti telas icerisinde gecirmekdense hep iyi düsün, bol bol zikir cek canim, dua et. Yine de Rabbim herseyi kalbine göre verir insallah.
Bizi haberdar et olurmu, Allah'ima emanetsiniz kizlar..
Cok öpüyorum hepinizi ve icinizdeki o minnacik melekleri opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?