canim benim ya neguzel yasmissin oyle cok haklisin herseyin basi allah o isterse hersey olur ve ondan baska kimseye siginamam evet son gunler hic gecmiyorhep dua eetim allahim dedim hayirlisi neyse o olsun dedim sanirim hayirli olan bu dedigin gibi bir degisklik olmaz ise allahim hepimizin bebegini korusun allaha emanet ol canim :1hug:[/QUOT
Kiyamam ben sana canim benim, son durumlardan bizi hep haberdar et olurmu..
Meleginle son zamanlarin tadini cikar annesi. opuyorumnanaktan:1hugpuyorumnanaktan
Oğlum 29 ekimde geliyo sabırsızlıkla kucağıma alıcağım günü bekliyorum... O mis kokusunu şimdiden duyabiliyorum... Sadece 18 günümüz kaldı inşallah normal doğum yaparım... Allah herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
Benim bebişimde 30 ekimde inş.gelecek tabii ertelemez ya da erkene almazsaalkisalkisalkis
Yengem söyledi bende sizlere söyleyeyim Doğuma yakın hergün Ya Halik, Ya Bari, Ya Musavvir günde 21 defa, Ya RAkib (Celle Celalluh) Hergün 113 defa çekmek çok iyiymiş. Ben çekmeye çalışıyorum sizlerde çekin inş.Rabbim inş.hepimize kolay,normal ve sağlıklı bir doğum nasip etsin...Tabii Sağlıklı bebişlerde (Amin)
brcsrkn tatlim sen sezaryanmi olcaksin? benim bi arkadasim normal dogum diye gitti cokta istiodu ama catisi acilmamsi sezaryana aldirlar diyorki simdi bana sorsalar sezaryanmi yoksa normalmi direk sezaryan derim diyor iki aciyida bi anda yasadi bunyeden bunyeye degisir gerci ben sanirim zorunlu olarak sezaryan olcam evet dogumdan korkuodum ama dedimki hep normal iyidir ama bebegim yan duruo ve degicek gibide degil sanirim
canim benim ya neguzel yasmissin oyle cok haklisin herseyin basi allah o isterse hersey olur ve ondan baska kimseye siginamam evet son gunler hic gecmiyorhep dua eetim allahim dedim hayirlisi neyse o olsun dedim sanirim hayirli olan bu dedigin gibi bir degisklik olmaz ise allahim hepimizin bebegini korusun allaha emanet ol canim :1hug:[/QUOT
Kiyamam ben sana canim benim, son durumlardan bizi hep haberdar et olurmu..
Meleginle son zamanlarin tadini cikar annesi. opuyorumnanaktan:1hugpuyorumnanaktan
tamam canim :) ayin 22sinde tekrar gidcem bakalim doktor ne diycek bide bana dioki 15den sonra bebek gelebilir ::) zaten korkuyorumm akannehir :1hug:
merhaba benimde az kaldı sayılır 37. haftaya girdim inşallah hep birlikte sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:))
INSALLAH CANIM DARISI ISTEYEN HERKEZIN BASINA ALLAHIM KORUSUN HEPIMIZIN BEBEKLERINI opuyorumnanaktan
slm hamişler ve yeni anneler bende bugun kontrole gittim ve acılmam varmış baya doğum sancılarım heran baslayabilirmiş doktor yatıralım dedi ama ben suni sancıdan korktuğum için istemedim o zman her an doğumun olabilir artık dedi iyimi yaptım kötümü yaptım yatmamakla bilmiyorum ama ne bileyim bi anda heyecan yapıp korktum su anda da basım falan dönüyor biraz ağrılarım var benim için dua edermisiniz lütfen ne kadar cesaretim olsada çok korkuyorum yinede senağlama sizin dualaranıza ve desteğinize ihtiyacım var sonunda minik kelebeğime kavuşuyorum Allahın izniyle doğum bekleyen bütün anneler insallah sağlıklı bi şekilde doğum yaparsınızz....
SENİN DOĞUM NEZAMAN GÖZÜKÜYO... BENİM KISMETSE Bİ PROBLEM OLMAZSA 29 EKİM İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?