Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlum 29 ekimde geliyo sabırsızlıkla kucağıma alıcağım günü bekliyorum... O mis kokusunu şimdiden duyabiliyorum... Sadece 18 günümüz kaldı inşallah normal doğum yaparım... Allah herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Hadi Rabbim'in izniyle sag saglim bebisin dogar insallah annesi..
Cok az kalmis, günler hic gecmez, takvimler de günler asili kalir saatler gecmez olur ayyhhh kiyamam yaaa
:1hug:

Walla aynen öyle günlerde saatlerde geçmez oldu sanki... Buarada bikaç arkadaş doğum yapmış olmalı... Kimsenin sesi çıkmıyo... Kızlar doğum yapınca yazın lütfen...

Benim bebişimde 30 ekimde inş.gelecek tabii ertelemez ya da erkene almazsaalkisalkisalkis
Yengem söyledi bende sizlere söyleyeyim Doğuma yakın hergün Ya Halik, Ya Bari, Ya Musavvir günde 21 defa, Ya RAkib (Celle Celalluh) Hergün 113 defa çekmek çok iyiymiş. Ben çekmeye çalışıyorum sizlerde çekin inş.Rabbim inş.hepimize kolay,normal ve sağlıklı bir doğum nasip etsin...Tabii Sağlıklı bebişlerde (Amin)

AY BENDE ÇEKİYİM BUNU... YA Bİ KAÇ KİŞİDE OKUNMASI İYİ GELEN DUALAR VAR DEDİLER AMA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM :sinifsinif:

mhrmh bugün doğuma gircekti galiba... GİZEM1986 BEBETO BORAN-A DOĞURDUNUZMU KIZLAR....... SESİNİZ ÇIKMIYO İNŞALLAH SORUNSUZ PROBLEMSİZ BEBİŞLERİNZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMIŞSINIZDIR....

merhaba benimde az kaldı sayılır 37. haftaya girdim inşallah hep birlikte sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:))

evet canım korkudan kararım değişmezse sezeryan :) bebişimiz iri ve kafacığı azcık büyük 2 hafta önden gidio komple
normal düşünüyodum ama dr sezeryan dedi zorlamak istemedi bebeği ama sezeryandanda korkuyorum aman doğurması zormuş ya 9 ay pat die geçioda
Allah büyük ona sığınmaktan başka bi çaremiz yok bol bol birbirimiz için dua edelim kızlar
doğum için iyi gelen bi surede Meryem suresi kızlar aklınızda bulunsun
Allahıma hep dua ediyorum hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasiplesin Rabbim
:Saruboceq:

cani benim allah hayirlisi neyse beegin icin en sagliklisi neyse onu versin allahim nazarlardan korusun onu az kaldi dogum anilarimiz anlatiriz artik birde bebeclerimizn resimlerini :) :ecrin_bebek:

merhaba benimde az kaldı sayılır 37. haftaya girdim inşallah hep birlikte sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:))

WALLA EKİM VE KASIMDA DOĞUM PATLAMASI OLUCAK GALİBA.... BU YIL ACAYİP HAMİŞ VAR... DARISI TÜM İSTEYEN VE DİLEYEN ARKADAŞLARA İNŞALLAH.... BİZDE BEBİŞLERİMİZİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH... :CüvCüv:

INSALLAH CANIM DARISI ISTEYEN HERKEZIN BASINA ALLAHIM KORUSUN HEPIMIZIN BEBEKLERINI opuyorumnanaktan

slm hamişler ve yeni anneler bende bugun kontrole gittim ve acılmam varmış baya doğum sancılarım heran baslayabilirmiş doktor yatıralım dedi ama ben suni sancıdan korktuğum için istemedim o zman her an doğumun olabilir artık dedi iyimi yaptım kötümü yaptım yatmamakla bilmiyorum ama ne bileyim bi anda heyecan yapıp korktum su anda da basım falan dönüyor biraz ağrılarım var benim için dua edermisiniz lütfen ne kadar cesaretim olsada çok korkuyorum yinede senağlama sizin dualaranıza ve desteğinize ihtiyacım var sonunda minik kelebeğime kavuşuyorum Allahın izniyle doğum bekleyen bütün anneler insallah sağlıklı bi şekilde doğum yaparsınızz....

AMAN ALLAHIM AY BEN ÇOK HEYCANLANDIM.. :sinifsinif: AMA YİNEDE YATMAMAKLA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN ÇÜNKÜ ZATEN YATSANDA BEBİŞ HEMEN GELMİYO 2 3 GÜN BİLE SÜREBİLİYO HABİRE SUNİ SANCI VERCEKLER BİDE AY HADİ HAYIRLISI OLSUN.. DOĞUMA GİDERKEN HABER VER...

ayy kiyamam canim benim ne guzel cok az kalmis bebegine kavusmana allahim acisiz saglikli bir sekilde bebegine kavusturu insallah allahim bence kendni sansli hisset bende normal istiodum ama olmadi allahim yardimcin olsunopuyorumnanaktan

SENİN DOĞUM NEZAMAN GÖZÜKÜYO... BENİM KISMETSE Bİ PROBLEM OLMAZSA 29 EKİM İNŞALLAH...

tatlim senin safak yakin benim sanirim kasim basi 3yada 4du gibi olacak allah bilir bakalim dr bebek yan durdugu icin tam birseysolemedi ne guzel allahim korusun sizi cok guzel bir duygu olsa gerek az kalmis bebegine kavusucaksinn allaha emanet ol canim

zemuszemus

dr. brown's un doğal akış biberonunu alan var mı? kararsız kaldım da . geniş ağız mı dar ağız mı almak gerekir ? farkı ne kızlar bir de bunların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…