Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dove onarıcı terapi Saç Kremi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
96
31
Samsun
bu ürün
Her bir saç telindeki yıpranmaları, kırıkları ve çatlakları nemlendirme ile onarıyormuş
ayrıca
Koparak dökülmeleri ve kırık uçları azaltarak saçı güçlendiriyormuş

acaba kullanıpta kırıklar için iyi sonuç alan var mı?:ecrin_bebek:
gLiss mi bu mu sizce ona göre alıcam
bu da fotoğrafı

Son düzenleme:
ya ben bunu ve saç kremini de kullandım çok güzeldi çok memnundum fakat bu şampuanlar içindeki zararlı maddelerden dolayı bıraktım. acaba gerçekten zararlı mı bu sls,sles ve dimethocone lerfisfisfis eğer değilse tek iyi şampuan dove benim için.

işe yaradımı onarmak açısından
gliss nasıl peki ben en çok gliss 'i merak ediyorum herkes memnun genelde

o sls,sles ve dimethocone maddeleri hiç iyi değilmiş.çok kullanımda saçta silikon tabakası birikiyormuş ve saç yağlanıp ağırlaşıyormuş.saçlar için olumsuzmuş
dove da bu maddeler varmı??

kırıkları hiç bişi onaramaz makasdan başka... sirkeli su saça iyi gelio.

evet bu zararlı denilen maddelerin hepsi var dove da ama gerçekten zararlımı hala emin değilim. çünkü saçlarımda saç dökülme sorunum olduğu halde çok iyi geldi bu şampuan bana. glisi de yeni denedim bir ay falan oluyor. ama dove daha iyi. saçlardaki hani o tiftik tiftik görüntü varya hiç öyle bişey olmuyor çok sağlıklı görünüyor saçlar. yani o maddeler konusunda takıntıların yoksa dove kullan bari.

ben bu ürünü(doveyi) kullandım kızlar benim saçım nasıl desem hem yalı hem kuru o yüzden bu ürün saçımı çabuk yağlandırdı ve çok dökülme yaptı ben formda kızların tresan önerdiğini okudum annem ben der demez merak edip almış onun saçı baya kuru ona iyi gelmedi ama ben gayet memnunum

evet ben faydasını gördüm saçlarım daha parlak ve uçlarındaki kötü görüntüsü sanki daha düzgün gerçi çok uzun olmadı kullanalı ama zamanla görecegim tavsiye ederim.

ben gliss şampuan kullanıyorum bu 2. şişem pek bi yararı yok gibi bence şampuan deilde kremler daha etkili oluyo .dove u deniycem bu şişe bittikten sonra baya inandırıcı geldi.o gliss lerde hep aynı şeyi söylüyo yüzde 95 azalmaymış bilmem ne hiçte göremedim vala

bende saç kremini kullanıyorum dovenin çok memnunum çok gzel yapıyo saçları kırıkta kalmıyo ve fazla dökmüyo önemli olanda bu

Bu şuanda kullandığım şampuan ve oldukça memnunum hatta içine sarımsak yağıda koydum dökülme yaşadığım için devam ediyorum yıllardır kullandığım markaydı zaten dove..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…