Döven koca dayak yiyince şiddetten vazgeçer mi??

Bir insan kendini doven biriyle nasil mutlu olabilir ki hic mantigi aliyor mu...

Daha önce çok büyük kavgalar ettik yapmamıştı hiçbişey diyor ama belkide küçük şeylerdi diye gizledi

Bana el kaldıran
Üstüne ailemden dayak yiyip hala y... eden adamı koca diye tutmam yanımda
Bebeği de aldırmam, doğurur bakarım, kimseye düşmez aldır demek

Bence adamı tedavi olma şartıyla affederse affetsin. Affetmemeli ama belli ki ikilemde kalmış ve dönecek. Psikiatriste gitsin ve öfke kontrolünün olmadığını ve karısına vurduğunu söylesin bunun tedavisini yapsın. Belki bi nebze o zaman düzelebilir pişmanlık var dediğinize göre....
Zaten dönecek ortada ama en azından bu şartı koysun ve gitsinler gerekirse abileriyle gitsin.

ellerine sağlık o ağa eylerin. Arkadaşınıza bir daha el kaldırmayı totosu yemez onca dayaktan sonra sanırım. Ama nasıl affedilir, kolunu morartırkenki yüz ifadesi hafızasından nasıl sikinir...

Her sey bir kenara, çocuk öyle bir babayla mutlu yetişemez. Psikopat birisi belli ki. Çocuğun psikolojisi şiddetçi babayla bozulmamalı.

Huylu huyundan vazgecmez
Degistim dese de degismez

Ama biz ne dersek diyelim

Senin arkadasin o mali affedecek o cocuguda dogurup kucagina verecek

Şimdi düşünüyorum da üstüme saldıran biri var, o kişi de hayat arkadaşım. Hani böyle sarmaş dolaş uyuduğun, aşık olduğun, aynı sofraya oturduğun, korkunca, üzülünce sığındığın biri. Suratından öfke akıyor, vurdukça vuruyor. Yüzün gözün şişene, dudağın patlayana kadar dövüyor. Tuttuğun el sana zarar veriyor. İnsan tiksinir. Tiksinmese yalnız kalmaya korkar. Bazı şeylerde tekrarın olup olmaması çok önemli gelmiyor bana. Birini bir kereliğine öldürdüm katil sayılmam demek gibi bir şey. Onun canını geri verebilir misin yok, evlilikteki güveni geri verebilir misin, sevgiyi geri verebilir misin? Veremezsin. Bence bitmiş bir evlilik. Dönmemeli. Hiçbir kadın bunları sindirmeye uğraşmamalı, gece yattığında yanındaki adamdan korkmamalı.

İyi de dayak bir anlık bir şey değil ki bence? Karşılıklı saygı sınırı aşılsa, damara basılsa şöyle bir tokat kalksa(desteklediğimden değil) sonrasında pişman olsa samimiyetine göre belki. Burada kadın hunharca dövülüyor böyle döven bir insanın içinde gezinen duygu,düşünce sizce ne kadar sağlıklı olabilir ki? Hayır morartıp şişiriyor bu nasıl bir hınç, nasıl bir öfke? Önce o öfkeyi kontrol altına alacak da değişecek...Bu işler öyle kısa sürede olmaz, iyiyken herkes iyi. Canım cicim de öp kokla kim kıyar ama ufak hoşuna gitmeyen bir şeyde o kadın yine o dayağı yer!
Bir de böylesine döven bir adam bunun sinyallerini vermiştir, kadın da bir ilginç nasıl miden aldı da çocuk yaptın... Baştan aşağı hazin bir hikaye,üzüldüm.

Kızlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdınız hepiniz benim genelinden anladığım eskisi gibi olamayacağı ama dayağında tekrarlamayacağı aynen ileteceğim bu şekilde onada

Pata küte girişen adamın değişeceğini sanmam. Bir hakaret, bir tokat ya da bir itekleme olsa anlık bir şey, insanlık hali denebilir. Ama anlattığınıza göre abartılı bir dayak var ortada. Adam şunu bir güzel benzeteyim de aklı başına gelsin diyerek girişmiş.
Ben olsam o riski hele karnımda çocuğumla almazdım.

Daha doğrusu tekrarlamayacağı da kesin değil ama muhtemelen korkar tekrarlamaya genel fikrimiz bu yönde

Keşke her kadının arkasında kocasının hakkından gelebilecek güçte biri olsa

Abiler arada bir dövsün azarlasın cesaret edemez o vakit .
Pek değiseni görmedim .Dayak atmak bir asabiyet işi kontrolsüzlük duzelmez heralde .

Benim teyzemin eşi de sürekli teyzemi doverdi dayimlar kac defa adami dövdü adam bir turlu akil almadı affettikce ayni seyler yaşandı ...ikinci teyzemde bir defa dövdü kocası dayımlar onu bir güzel bezetti bir daha teyzeme en ufak yanlışı olmadı. ..diyeceğim o ki alışkanlık haline getirdiyse birakin gitsin sonuçta eşini taniyor kimsenin kefiliği geçmez dayak yiyince...

Bir kere şiddet uygulanınca zaman içerisinde artarak devam eder, şiddeti affediş sonraki şiddeti kabullenmedir aslında

Ya bi anlık sinirle olan ufak bişey değilki bu.Kolunu bacağını şişirene kadar dövmüş.Bidahakine öldürsün diyemi dönücek eve.

Bebeğe yazık barışırsa.

Anne karnında şiddet görmeye başlamış bir bebek, büyüyünce hem fiziksel hem de psikolojik şiddet görecek.

Çocuk için evlilik sürdürülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…