dövme meselesi..

yapmayın arkadaşlar lazerin kanser yapabilme durumunu niye kimse göz önünde bulundurmuyor.sildirmek için yapılabilecek tek bir yöntem var o da dövmenin olduğu yerdeki deriyi çıkartıp başka yerden alınacak derinin oraya nakli.en makulü kesinlikle cover-up denilen yöntemle üzerine başka bir model yapılması.ayrıca dövmeyle alakalı sitelerde yazan sildirdim şu kremi kullandım bunu yaptım vs denmesinin reklam olduğunu,photoshop diye bir gerçeği unutmayın derim

Son düzenleme:
dövme olması neyse de eski sevgilisinin ismi olması tabii ki çok kötü biir durum.. o kadın kocasını öpemez de sevemez de sarılamaz da.. ve çok da haklıdır..
aslında bence adamda hata var insan hiç mi düşünmez karım rahatsız olur diye? veya kendi hiç mi rahatsız olmaz ayrılmış olduğu birinin ismini hala her tarafında taşımaktan? bana tuhaf geldi açıkçası...bunu knedisinin düşünüp teklif etmesi gerekirdi, karısının değil..
:1closedeyes:

benim eşiminde heryerinde dövme var o da adanalı :D
ilk tanıştığımda eski sevgilisinin (baya uzun bi beraberlikmiş 8 yıl) ismi yazıyordu el yazısıyla anında üstüne başka dövme yaptırttım.. tabiki rahatsız edici bir olay.. sildiremiyorsa bile başka dövme ile kapattırrabilir..

Son düzenleme:
Back
X