dövme meselesi..

Bir de tam tersini düşünün, kadında böyle bir dövme olsa yurdum erkeği nasıl karşılar acaba? herhalde derinin yanma pahasına sildirtir o dövmeleri sempatiksalakcinni

aman allahımkaydirigubbakcemile3
hatta sildirmez terk eder, düşünsene vucudun, dışarda görünmeyen yerinde başka bir erkeğin ismikaydirigubbakcemile3
angel, daha geniş çaplı düşünülcek bi kelime ama, nedenini bilince olmuyor demekki:hulya:

silinir silinmesinede
hem maliyetli hemde cokkkk can yakici diye duydum
valla arkadasin hakli
ne denirki :delphin: allah sabir versin

yaa ama hep öyle dedik tamam hoş değil farkındayım ama belki gençlik (deli) çağında yaptırdı ve şimdi de hani önemsemiyo öleece kaldı bilmiyorumkismile.. ki ben tercihimi yapıp eşimle evlendim diyoo :umursamaz: hanii bunun yüzünden tartışmaya gerek yok sonuçta severek hayat birleştirilmiş.. vereliniortak amaaa yine de silme gibi bi durum var madem sildirsin hiç hoş değil karşı tarafaa :mymeka: seviyorsan kırılabileceğini de düşünmelisin (gerçi erkekler düşünemez bunuu) aklinialirimsmile bence kavgayla tartışmayla deil de anlatarak sölenebilir rahatsızlığını.. en azından ben olsam öyle yaapardım yerimseniben

depresif pollyanna walla tersini düşündüm de erkekler bayanlar kadar kaldıramaz bacım olumunekankayizsmile halaa da değer bilinmiyoo :sinifsinif:

Çook üzücü ben olsam her gördüğümde üzülürdüm.. Ama sildirebilir dövmesini..

o dövmeleri bıçakla kazırdım heralde ben :)
arkadaşın iyi bile sabretmiş daha ne resmen tapulu malı gibi yapmış kız adamı nerye baksa imzası var gibi evlenmişin ne yazar

yaptırdığı dövmeden daha maliyetli daha can yakıcı ve kesin olmayan bir yöntemle sildirebilir fakat daha makulu cover-up denilen yöntemle üzerlerine başka bir şey yaptırarak kapattıradabilir belki.ancak şu var ki adamın her yerinde isim ya da sembol olsa bile hayatında artık eşi var bu yüzden geçmişi gündeme taşımak daha çok sorun oluşturur.belli bir yerden sonra vücuttaki dövmeler var mı yok mu unutuyor insan ama karşısındaki sürekli dile getirirse adamın unuttuğu varsa bile hatırlar

boşanma sebebi. kocamın vücudu başkasında kalmış, her aynaya baktığında kendisi de hatırlıyor üstelik, başka bir kadının adını öpüyorum. böyle bir işkence yok. üstelik silinmesi de çok ama çok
meşakkatli bir iş, kesin çözümde değil. tv de bi kadın vardı tuğba bilmemne, bileğine musti yazdı evlendikten sonra sildirmek için çok uğraştı ama silinmedi o küçücük dövme, üzerine yunus yaptırdı o da. değil ki bu adamın dövmeleri çok büyük valla işleri zor. aslında adama da acıdım şimdi, yapmış bir hata...

ben de siliniyor diye biliyorum...zaten baska bir insanin adinin dovmesini yaptirmak cok mantiksiz...belki bir gun ayrilacaksin...hic bir seyin garantisi yok ki

evet kızlar dövmeler baya büyük.. üzerine başka dövme yapılabilecek gibi değil.. o yüzden en mantıklısı bi şekilde sildirip iz kalırsa da bu izleri başka dövmelerle kapatmak.. Evet adam zaten 18-19 lu yaşlarda yaptırmış bu dövmeleri.. kendisi de çok pişman.. ama şimdi de anladiğim kadariyla problem edilecek bişey olmadiğini, onların şuan için sembolden ibaret olduğunu, bi anlamının olmadiğini, canının acımıcak olduğunu bilse sildirebileceğini ama gerek olmadiğini çünkü bi öneminin olmadiğini söylüyor.. arkadasım da zor tutuyorum kendimi kezzap dökmemek için diyor =) yani adam arkadasımın neden bu kadar problem ettiğini anlamıyor.. sorun burda.. sildirirmiş de neden boş yere acı çeksinmiş.. önemi yokmuş ki.. öylesine sembol olarak düşünmeliymiş arkadasım.. ama olmuyo işte.. geçmişte de kalsa gözümüze gözümüze sokulmasına gerek yok.. senin o dövmeleri sildirirken canın acicak ama bu kadın sana her dokunduğunda ruhu acıyor.. ne kadar duygusuz ve duyarsız olabiliyor şu erkek cinsi yahu...

ben de siliniyor diye biliyorum...zaten baska bir insanin adinin dovmesini yaptirmak cok mantiksiz...belki bir gun ayrilacaksin...hic bir seyin garantisi yok ki

bence de yaa.. hadi diyelim ki ayrıldık.. yeni sevgilimi bırak benim bile canım acır o ismi vücudumda taşidiğim müddetçe.. ablam da sevgilisinin adını yazdırdı.. büyük cesaret.. ben yapamazdım.. umarım sildirmek zorunda kalmaz ablam da..

evlenmeden önce bu kadar sorun etmiyodu.. kolunda melek yazıyodu.. ama evlendikten sonra bütün vücudunda melek şekilleri olduğunu görmüş.. birlikte olmak istemiyorum dedi.. eşimi öperken hep o ismi görüyorum çok kötü hissediyorum kendimi dedi.. sanki her dakika aramızda o kız varmıs gibi dedi.. arkadasım çok takıyor kafasına.. evet bence de araştirsinlar bi şekilde sildirsin o dövmeleri.. cidden çok itici bişey yaa.. ablamın da bileğinde sevgilisinin adı yazıyor.. umarım sildirmek zorunda kalmaz o da.. saolun canlarım yorumlarınız için.. demek ki cidden her kadın kafasına takarmış..

ben buna takıldım yani adam buna söylememiş mi evlenmeden önce diğer dövmeleri.
eğer söylemediyse çok ayıp etmiş, söylediyse de arkadaşınızın ısrarcı olmaya hakkı yok.

ben olsam napardım diye düşündüm.
benim kolumda da bebek melek dövmesi var. kaydirigubbakcemile3
şematik olarak düşenibir miydim, düşünürdüm herhalde yaa.
18-19 yaşında aşık olup yapılan dövme çocukluktur zaten. 30 yaşında fırtınalı aşk yaşaması gibi olmaz bence.

essmeralda aynen anladiğin gibi tatlım.. vücudundaki dövmeleri gizlemiş.. evlendikten sonra görmüş arkadaşım.. ama sürekli görmekten rahatsızlık duyuyor.. ben olsam bende üzülürdüm =( umarım bi yol bulurlar.. her sevişme kavgayla bitiyormuş.. çok kötü bi durum..

Kim olsa üzülür çok çirkin bir olay bence...
Evlenmeden önce sildirmeliydi...

işte asıl problem bu zaten xxderinxx..adama göre büyütülecek bi mesele değil.. geçmişte kalmış bişey.. üstelik şuan için anlamı önemi yok.. sadece bi sembol.. zaten başka bi isim olsa anlardım ama şimdi bu resimleri bi melek şekli olarak algıla diyor.. çünkü benim için gercekten öyle diyor.. ama kız biliyor işte öyle olmadiğini.. bizler daha duygusalız ya takıyoruz işte..

işte dövme yaptırırken düşünmek gerek özelliklerde isim dövmeleri vede ismin anlamına gelen şekilli dövmeler yaptırılırken
ama bildiğim kadarıyla silinebiliyor ama iz kalıyor diye biliyorum
ama arkadaşınızada hak veriyorum bende olsam aynı tepkiyi verirdim

Çok sinirlenirdim...
Ne demek dövme hem de tüm vücutta! :oklava:
Amma ve-lâkin adamın 'ne gerek var acı çekmek istemiyorum. Silmeyelim.' mantığına deli oldum...
Her şeye rağmen silmeyi önermesi lazımdı... :olmaz:

evet kızlar dövmeler baya büyük.. üzerine başka dövme yapılabilecek gibi değil.. o yüzden en mantıklısı bi şekilde sildirip iz kalırsa da bu izleri başka dövmelerle kapatmak.. Evet adam zaten 18-19 lu yaşlarda yaptırmış bu dövmeleri.. kendisi de çok pişman.. ama şimdi de anladiğim kadariyla problem edilecek bişey olmadiğini, onların şuan için sembolden ibaret olduğunu, bi anlamının olmadiğini, canının acımıcak olduğunu bilse sildirebileceğini ama gerek olmadiğini çünkü bi öneminin olmadiğini söylüyor.. arkadasım da zor tutuyorum kendimi kezzap dökmemek için diyor =) yani adam arkadasımın neden bu kadar problem ettiğini anlamıyor.. sorun burda.. sildirirmiş de neden boş yere acı çeksinmiş.. önemi yokmuş ki.. öylesine sembol olarak düşünmeliymiş arkadasım.. ama olmuyo işte.. geçmişte de kalsa gözümüze gözümüze sokulmasına gerek yok.. senin o dövmeleri sildirirken canın acicak ama bu kadın sana her dokunduğunda ruhu acıyor.. ne kadar duygusuz ve duyarsız olabiliyor şu erkek cinsi yahu...

Tamam adama göre sorun yok belli ki ama bir de eşi açısından baksın olaya.

Eşin de eski erkek arkadaşından kalan dövmeler olduğunu görse neler düşünürdü kimbilir.

Kadın yapsa tüh kaka erkek yapsa o erkektir durumu mu oluyor bu durumda da.:delphin:

Bence ne olursa olsun sildirmeli.

Arkadaşın ceza versin o dövmeleri sildirmeden sevişmiycem senle desin :delphin:

sürekli burnumun dibinde adamın daha önceki sevdiği kızın adı yazması her defasında onu azarlamama sebep olurdu tabi !!

allah dövme yaptıranlara akıl fikir versin birde yaşlanınca iyice sarkıyor ten çok iğrenç durur !! ne sanıyorlar hep vücudun diri kalacağınımı ve sürekli aynı motifi görmekten gına gelirdi bana !!kafamçokkarıştı

sildirtebilir isterse dovmelerini..sinir bosucu bir durum ama kızda biliyordu bunu ona gore kabul etmeseydi ozaman sildirme gibi bir imkanı olmasaydı derisinimi yuzucekti..bu lazerle silme islemindede sanırım azda olsa kalıyor ben oyle biliyorum

Back
X