dövme meselesi..

evt bencede çok saçma anlamıyorum bu dövme yaptıranları yaptırmışta nolmuş ayrılmışlar skıntısını arkadaşınız çekiyor.bence son derece haklı kim olsa aynı şeyleri hisseder siline biliyormuş ikna etsin eşini sildirsinler.

insanlar bir şey yaparken ilerisini de düşünmeli
adam hangi akılla acaba vücuduna o kadını kazımıs acaba
h,ç gelmedi mi aklına dünya hali yarın öbür gün biter nasıl yok edicem bunu die
arkadasınız haklı
ben olsam daha evlenmeden arıza cıkartırdım

ben
sinirimden
kendim
silmeye
kalkışırdımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ilona çok tşkr ederim canım yarın arkadaşıma gösteririm bu siteleri.. incelesinler.. saolun canlarım yorumlarınız için.. hemen hemen hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz.. eee cidden çok zor bi durum.. hakaret gibi gelir bana da yaa.. umarım eşini ikna edebilir..

buna kim olsa dayanamazki gerçekten çoook can sıkıcı ama ben olsaydım baştan alırdım tedbirimi
önce sildirirdim sonra evlenirdim ne o aaa her dakika gözüm kayar kızardım deli olurdum hep ikisini
düşünürdüm...hazmedemezdim böyle bişeyi.... umarım arkadaşın dövmeleri sildirtip rahatlar ....

peki bu adam hiç rahatsız olmuyor mu anacım
bilmiyorumkismile

orada birinin adı,anlamı ya da sembolü varmış gibi gelmez ki ona..ama cover-up yöntemi kesinlikle en mantıklısı..benim nişanlım birisinin omzunda yazan songül yazısını üzerine akrep dövmesi yaparak kapatmıştı..(çok gülmüştüm,bi anlık gazla yazdırdık nolucak diyodu)

zaten dövme tam bi saçmalık
ama madem yapılmış,napıp edip sildirmesi lazımdı evlenmeden önce

Çok sinir bozucuuu !! Arkadaşın tepki vermekte son derece haklıı sengözlerimebaksanab

umrumda olmazdı o adam artık benımse ısterse tüm dünyaya adını yazmış olsun ve kalıtsallaşmış olsun onun benım oldugunu bılıyorsam umrumda olmazdı.sonucta onunla o bırlıkte ve kalıcı bırseyler yapmış zamanında zamanı gerı aldıramayacagıma göre huzurumuda boşu boşuna bozmazdım.

Her sabah uyandığınızda eşinizin vücudundaki o ismi sembol eden şeyleri görmek kötü evet
Çok mutlu anımda bile benim onları ona bakarken vücudunda görmem sinir harbi sebebim olur..

walla ne kadar evlenmiste olsak beni sevdiğine emin de olsam bende sınır olur kafama takardim..sürekli o kızın adını görmek,benim adımın olmaması beni çok kirardi..
dövme siliniyor fakat bildigim kadarıyla pahalı ve acı verici bir şey ve iz kalıyor..
nasıl yaptırdıysa sildirsin isterdim..iz kalan yerlere de benim adımı yazdırsa hiç fena olmazdı :)))))

o melek resimlerine boynuz takar şeytana çevirirdim ..

melek yazan kısmın ilk harfiyle oynar m harfine k harfine çeviridim..

karikatür gibi dolaşırdı ortalıkta :umursamaz:

Herkes önceki sevgilililerinin isimlerini yada onu hatırlatacak sembolik bir dövme yaptırsaydı herkesin vücudu dövmeden geçilmezdi sanırım :delphin:

valla ben de çok kızardım. sevgılımın kolunda var bişeyler. kız ismi falan değil ama bi kız yapmış dövmeyi. her gördüğümde sinir oluyorum!

Back
X