kızlar ben sırtıma dövme yaptırtmak istiyorum..ama sevgilim dövmeli biriyle evlenmek istemediğini söyledi..istersen geçici yaptır dedi..bu beden benim değil mi? saygısızlığına sinir oldum konuyu kapattım ama cidden benim dövme yaptırma hakkım yok mu...ama onunda dövmesiz biriyle evlenme hakkı var...muallakta kaldım açıkcası :26:
bu başlık sarpa sarar hatta kapanır söyliyim
senin sırtındaki dövmenin ona ne zararı varmış ki, tüm sırtınımı kaplatcaksın, eğer o yüzden istemiyorsa anlarım, ama küçük bi dövmeyse istediğin, ben böyle dövmeli bi kızla evlenmem diyosa şımarıklık yaptığı
onun dövmesiz bi kızla evlenme hakkı var mı, evet istiyosa var ama bu meselenin bu kadar büyümesine şaşırdım açıkcası
boy abdesti kabul olmuyor diye istemiyormuş birde
ama benim yaptran akrabalarım var araştırdık kabul oluyor diyorlar
istemiyorsa yaptırmayın siz de
aşk demek evlilik demek bazen kendimizden isteklerimizden feragat etmek demektir yoksa bence hiç bir anlamı yoktur
siz hiç onun kararlarına karışmıyor musunuz?
ben nişanlımın bana danışmadan herhangi bir şeye karar vermesine çok kızarım ve verdiği kararlara müdahalede ederim
ben böyle olunca onun da bana karışmaya hakkı olduğunu düşünüyorum
bende karışıyorum haklısınız
mesela gardiyanlığa başvurabileceğini söyledi nedne bilmiyorum belkide bir dizi yüzünden karşı çıktım uzatmadı o da neyse tamam dedi
kızlar ben sırtıma dövme yaptırtmak istiyorum..ama sevgilim dövmeli biriyle evlenmek istemediğini söyledi..istersen geçici yaptır dedi..bu beden benim değil mi? saygısızlığına sinir oldum konuyu kapattım ama cidden benim dövme yaptırma hakkım yok mu...ama onunda dövmesiz biriyle evlenme hakkı var...muallakta kaldım açıkcası :26:
ben 24 sevgilim 25
ben 24 sevgilim 25
boy abdesti kabul olmuyor diye istemiyormuş birde
ama benim yaptran akrabalarım var araştırdık kabul oluyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?