Dövme ve Koca Engeli

Ben Almanyada yasiyorum ve burda belli kisimlarda (ekonomistim, mesela bizim meslekte) dövmeli olanl insanlara biraz asosyal gözüyle bakiliyor.Birilerinde varsa cogu zaman calisirken üstünü kapattitiyorlar. Belki öyle birseydir (Ben sahsen dövme yaptirmam , yaptirana da karismam. )

Ben evli degilim ama adam sevmiyorsa bunu soylemesi gayet dogal bence. Cok elzem bir sey degil sonucta.

Esim olsa istemedegim bir sac, sakal modeli yapmasina bike karisirdim kesin, kaldiki kalici bir dovmeden bahsediyorsunuz.

Ben ugrasmadim ikna etmeye bile. Esiniz kolay fikri degisen biriyse belki bir sure konuyu gundemde tutsaniz ikna olur ama ben esimi iyi taniyorum hangi konularda ikna yoluna gidebilecegimi biliyorum ve o konularda ustelerim, ikna ederim ama dovme konusunu 2. Sefer acmadim bile

Valla aklımdan geçmiyor değil. Ama ters tepmesin sonra

valla kocani en iyi sen tanirsin. ben bi halt yedigim zaman bagrir bende sen bana kiyamazsin derim aksama unutur. dövmede bizde büyük konuydu al okadar istemiyorum dedim gitti yaptirdi napiim simdi, bosaniim mi xD uyanik bide ismimi yazdirmis. cok vijik bi durum xD

Dövmeden hoşlanmıyorum.eşim yaptıracağını söylese benim fikrim de asla yaptırma demek olurdu .. hoşlanmıyorum çünkü vücut benim yaptırırım diye inatlaşmamalı
Anlıyorum. Peki eşiniz diyelim ki gerçekten bunu çok istiyor. Sizi nasıl ikna edebilirdi?

Sadece muhalefet olmak için muhalefet olmuş gibi geldi eşiniz bana. Yani gerekçesi çok saçma. Üzerinde sana ait olmayan bir şey istemiyorum mu?%&&+
O zaman takı da takmayalım küpe kolye falan.
Diğer her şeyinize de karışır mı?
Sadece karışmış olayım diye müdahele etmiş sanki

E sizin isminizde ne güzel işte :) peki alıştınız mı şimdi?

Anlıyorum. Peki eşiniz diyelim ki gerçekten bunu çok istiyor. Sizi nasıl ikna edebilirdi?
Ben gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Ailesi ile cocugu ile alakalı bir dovme ise belki ... benim beğenmediğim baktığımda hoşlanmadığım bir dovme başkasına güzel gözükmek amaçlı mı derdim
Bence geçici dovmelerle heves alın sizde
Zaten bir süre sonra bıkıyorsunuz

Benim de annem asla istemezdi, hatta kesin karşıydı
Gittim yaptirdim, bir ay sonra farketti.
Hiç de pişman değilim. Benim bedenime yapacağım birşey için kimseden izin veya onay almaya ihtiyacım yok, hatta reklam yapıp göstermeye de ihtiyacım yok. İstedim ve yaptırdım :)
Benim yorumum bu yönde

Asla karışmaz. Kız arkadaşlarımla tatile çıkarım, istediğim gibi giyinirim, ne bileyim bir çok erkeğin eşine karıştığı konularda eşim son derece ılımlıdır. Bu ilk defa oldu. Ancak benim de gerçekten çok istediğim bir şey dövme olayı

E sizin isminizde ne güzel işte :) peki alıştınız mı şimdi?

no onun iki koluda dolu üst kismi bayagi büyük dirsege kadar geliyor. is yerinde sürekli gömlek giyiyor ama beyaz giydigi zaman belli oluyo. bitanesi hele hic hosuma gitmiyor. ama kendi bilir napiim... bilegindede oglanin ismi var saat taksa bile gözüküyor.

Öncelikle ikna etmeye çalışıcam, olmazsa ben de gidip yaptırmak istiyorum. Ama eş, anne-babadan biraz daha farklı. O yüzden eğer cesaret edebilirsem ben de gidip yaptırmayı istiyorum

İyi dusundunuzmu bir muddet sonra yaptiranlarin cogunlugunun hevesi kaciyor ve yaslanincada kotu duruyor ya

Kaldiki cok net istemiyorum demis simdi o badem biyik birakip yada ayhanasan biyigi ben boyle gezicem veya sacimi sifir yapicam dese bir yorumunuz mudahaleniz olur muhtemelen es olarak e oda sizde dovme istemiyor iste sevmiyor belki itici geliyordur kendini anlatamamistir

Cok net ifade eden insanlarda pek geri donus olmuyor bir tavsiyem yok ancak sormadan yaptiricaksinizki ciddi de olay buyuyebilir bir yerde onu asla kirmak istemem oda kisitlayici bir adam degil bunu istemedi demissiniz istemiyor belliki israrci olmayin derim

Ben de hic ama hic hoslanmıyorum gerçekten. Dini falan kesinlikle değil hoşuma gitmiyor. Eşim bana böyle bir istekle gelse aynen sizin eşinizin verdiği tepkiyi verirdim: vücut senin tabiki yaptırabilirsin ama hic istemedigimi bile bile bunu yaptırman beni hice saymak olur. Bunu tehdit gibi algılayanlar olmuş ama değil yani sonuçta karşı taraf bu kadar istenemyen bir sey yaptığında ister istemez araya soğukluk girer.

Ben de çocuklarla çalışıyorum. O yüzden asla günlük hayatta, iş yaşantısında görünür bir bölgeye yaptıramam. Ama Almanya'da böyle olması beni şaşırttı

Hımmmm evet. Yani badem bıyık! Birden hayal ettim de çok itici. Çok teşekkür ederim. Konuya onun penceresinden bakmama yardımcı oldunuz. Ama şimdi ahir ömrümde istediğim dövmeyi yaptıramayacak mıyım ben yaaaa oofff

Ben de çocuklarla çalışıyorum. O yüzden asla günlük hayatta, iş yaşantısında görünür bir bölgeye yaptıramam. Ama Almanya'da böyle olması beni şaşırttı

Bazi islerde sorun yapmiyorlar,ama bizim calistigimiz mesleklerde (heleki müsteri ile ilgilendiginiz bir yerdeyseniz) hos karsilanmiyor. Bende ilk sasirmistim,ama öyle. Bir is arkadasim görünmeyen bölgelere bir sürü dövme yaptirdi. Ama is hayatinda gözükmezdi hic

Hah! Benim de demek istediğim oydu. Onu hiçe saymak istemiyorum. Eşim hayatımda yokmuş gibi, gidip kendim yaptırmak istemiyorum. Ama ikna etmek istiyorum.

Senin bedeninde olan bir şey için iknaya pek gerek yok bence yaptır gel yaptırdım de bitti gitti ikna etmeye hiç uğraşma her işe karışamayacağını anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…