- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi Pembepusula
-
Ben de onu soruyorum. Bir "neden" söyle bana dedim. Ben senin üzerinde sana ait olmayan bir şey görmek istemiyorum dedi. Acayip mantıksız açıklamasından sonra dini bir sebebi var mı dedim. Alakası yok dedi. Yani, ben de anlamadım
Ben de biraz böyle düşünüyorum. Beden benim de koca da benim :) onu kırmak istemiyorum. Onun da gönlü olsun. Ama nasıl olacak, nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Belki eşini ikna edebilmiş olan vardır, şöyle yaklaşsan belki olur diyecek olan vardır diye sizlere sormak istedim
Valla aklımdan geçmiyor değil. Ama ters tepmesin sonra
Anlıyorum. Peki eşiniz diyelim ki gerçekten bunu çok istiyor. Sizi nasıl ikna edebilirdi?Dövmeden hoşlanmıyorum.eşim yaptıracağını söylese benim fikrim de asla yaptırma demek olurdu .. hoşlanmıyorum çünkü vücut benim yaptırırım diye inatlaşmamalı
E sizin isminizde ne güzel işte :) peki alıştınız mı şimdi?valla kocani en iyi sen tanirsin. ben bi halt yedigim zaman bagrir bende sen bana kiyamazsin derim aksama unutur. dövmede bizde büyük konuydu al okadar istemiyorum dedim gitti yaptirdi napiim simdi, bosaniim mi xD uyanik bide ismimi yazdirmis. cok vijik bi durum xD
Ben gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Ailesi ile cocugu ile alakalı bir dovme ise belki ... benim beğenmediğim baktığımda hoşlanmadığım bir dovme başkasına güzel gözükmek amaçlı mı derdimAnlıyorum. Peki eşiniz diyelim ki gerçekten bunu çok istiyor. Sizi nasıl ikna edebilirdi?
Asla karışmaz. Kız arkadaşlarımla tatile çıkarım, istediğim gibi giyinirim, ne bileyim bir çok erkeğin eşine karıştığı konularda eşim son derece ılımlıdır. Bu ilk defa oldu. Ancak benim de gerçekten çok istediğim bir şey dövme olayıSadece muhalefet olmak için muhalefet olmuş gibi geldi eşiniz bana. Yani gerekçesi çok saçma. Üzerinde sana ait olmayan bir şey istemiyorum mu?%&&+
O zaman takı da takmayalım küpe kolye falan.
Diğer her şeyinize de karışır mı?
Sadece karışmış olayım diye müdahele etmiş sanki
E sizin isminizde ne güzel işte :) peki alıştınız mı şimdi?
Öncelikle ikna etmeye çalışıcam, olmazsa ben de gidip yaptırmak istiyorum. Ama eş, anne-babadan biraz daha farklı. O yüzden eğer cesaret edebilirsem ben de gidip yaptırmayı istiyorumBenim de annem asla istemezdi, hatta kesin karşıydı
Gittim yaptirdim, bir ay sonra farkettim.
Hiç de pişman değilim. Benim bedenime yapacağım birşey için kimseden izin veya onay almaya ihtiyacım yok, hatta reklam yapıp göstermeye de ihtiyacım yok. İstedim ve yaptırdım :)
Benim yorumum bu yönde
Ben de çocuklarla çalışıyorum. O yüzden asla günlük hayatta, iş yaşantısında görünür bir bölgeye yaptıramam. Ama Almanya'da böyle olması beni şaşırttıBen Almanyada yasiyorum ve burda belli kisimlarda (ekonomistim, mesela bizim meslekte) dövmeli olanl insanlara biraz asosyal gözüyle bakiliyor.Birilerinde varsa cogu zaman calisirken üstünü kapattitiyorlar. Belki öyle birseydir (Ben sahsen dövme yaptirmam , yaptirana da karismam. )
Hımmmm evet. Yani badem bıyık! Birden hayal ettim de çok itici. Çok teşekkür ederim. Konuya onun penceresinden bakmama yardımcı oldunuz. Ama şimdi ahir ömrümde istediğim dövmeyi yaptıramayacak mıyım ben yaaaa oofffİyi dusundunuzmu bir muddet sonra yaptiranlarin cogunlugunun hevesi kaciyor ve yaslanincada kotu duruyor ya
Kaldiki cok net istemiyorum demis simdi o badem biyik birakip yada ayhanasan biyigi ben boyle gezicem veya sacimi sifir yapicam dese bir yorumunuz mudahaleniz olur muhtemelen es olarak e oda sizde dovme istemiyor iste sevmiyor belki itici geliyordur kendini anlatamamistir
Cok net ifade eden insanlarda pek geri donus olmuyor bir tavsiyem yok ancak sormadan yaptiricaksinizki ciddi de olay buyuyebilir bir yerde onu asla kirmak istemem oda kisitlayici bir adam degil bunu istemedi demissiniz istemiyor belliki israrci olmayin derim
Ben de çocuklarla çalışıyorum. O yüzden asla günlük hayatta, iş yaşantısında görünür bir bölgeye yaptıramam. Ama Almanya'da böyle olması beni şaşırttı
Hah! Benim de demek istediğim oydu. Onu hiçe saymak istemiyorum. Eşim hayatımda yokmuş gibi, gidip kendim yaptırmak istemiyorum. Ama ikna etmek istiyorum.Ben de hic ama hic hoslanmıyorum gerçekten. Dini falan kesinlikle değil hoşuma gitmiyor. Eşim bana böyle bir istekle gelse aynen sizin eşinizin verdiği tepkiyi verirdim: vücut senin tabiki yaptırabilirsin ama hic istemedigimi bile bile bunu yaptırman beni hice saymak olur. Bunu tehdit gibi algılayanlar olmuş ama değil yani sonuçta karşı taraf bu kadar istenemyen bir sey yaptığında ister istemez araya soğukluk girer.
Senin bedeninde olan bir şey için iknaya pek gerek yok bence yaptır gel yaptırdım de bitti gitti ikna etmeye hiç uğraşma her işe karışamayacağını anlasınMerhaba kızlar, öğrencilik yıllarımdan beri dövme yaptırmayı çok istiyorum. Ancak her zaman kötü dövme kurbanı olmaktan korktum. O yüzden bir türlü cesaret edemedim dövme yaptırmaya. Ve sonunda çizgisi, yaratıcılığı ile tam beni yansıtabilecek bir dövme sanatçısı buldum. Bu sefer de kocam asla olmaz diye tutturdu ve bu konuda da aşırı ciddi. Daha önceden hiç bir konuda bana bu şekilde engel koymadı. Ya da bir şeyi istemiyorsa beni ikna etmeye çalıştı. Ama şimdi çok katı bu konuda. Başına gelen, daha önce buna benzer bir şey yaşayanlara soruyorum, sizce eşimi dövme yaptırmaya nasıl ikna ederim, nasıl gönlünü ederim? Bu arada çok büyük devasa bir şey istemiyorum. İş yaşantısını da düşünerek, günlük hayatta görünmeyen bir yerimde, çok minimalist ya da çok abartı olmayan orta büyüklükte, beni yansıtacak bir şey istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?