- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Pembepusula
-
Eşim her şeye sorun çıkartan biri olsa, gider yaptırırdım. Benim isteklerime karşı saygı duyar. Örneğin, arkadaşlarımla tatile çıkarım, sırt çantamı alıp doğa yürüyüşüne çıkarım, gönüllü yardım kuruluşunda çalışırım vs. Hiçbir şeye bu olmaz demedi. Dövme konusunda birden bire aşırı tepki verince şaşırdım. O gerçekten istemiyor, ben de gerçekten istiyorumDövme yaptırmaya karar verdim bende eşime söylediğimde sadece “sen bilirsin” dedi
Birde bir dövme için cehenneme gidiceğimi düşünen bi annesi var.Öyle bi aileden çıkma
Saygı duyması gerek eşinize ne ki?
Dovme icin yazicam bunu simdi benim yara izim var gayette gorunen bir yerde gorenlerin direk ne oldu degil nasilHımmmm evet. Yani badem bıyık! Birden hayal ettim de çok itici. Çok teşekkür ederim. Konuya onun penceresinden bakmama yardımcı oldunuz. Ama şimdi ahir ömrümde istediğim dövmeyi yaptıramayacak mıyım ben yaaaa oofff
Bugüne kadar hiçbir şeyime karışmadı. Benim yaşam tarzıma, isteklerime, yaptıklarıma saygılıdır. Sadece buna büyük bir tepki verdi. O yüzden onu yok sayamıyorum. Herşeyime karışan bir adam olsa, buraya yazmaya bile gerek duymaz gidip yaptırırdım.Senin bedeninde olan bir şey için iknaya pek gerek yok bence yaptır gel yaptırdım de bitti gitti ikna etmeye hiç uğraşma her işe karışamayacağını anlasın
Tamam işte bir noktada karşımaya başlamasın boşver yaptır ya da git ilk hint kınası yaptır istediğini dövmenin şablonunu alıp gözü alışsınBugüne kadar hiçbir şeyime karışmadı. Benim yaşam tarzıma, isteklerime, yaptıklarıma saygılıdır. Sadece buna büyük bir tepki verdi. O yüzden onu yok sayamıyorum. Herşeyime karışan bir adam olsa, buraya yazmaya bile gerek duymaz gidip yaptırırdım.
İyi fikir! Teşekkür ederimTamam işte bir noktada karşımaya başlamasın boşver yaptır ya da git ilk hint kınası yaptır istediğini dövmenin şablonunu alıp gözü alışsın
Uzlaşmacı olmakta yarar var tabii.Öncelikle ikna etmeye çalışıcam, olmazsa ben de gidip yaptırmak istiyorum. Ama eş, anne-babadan biraz daha farklı. O yüzden eğer cesaret edebilirsem ben de gidip yaptırmayı istiyorum
Ne güzel anlatmışsınız durumu :) Evet, O'nun görüşünü önemsiyorum. Açıkçası evliliğimde de sorun yaşamak istemem. Zaten gündelik sorunlarla uğraşıyoruz hepimiz bir de üzerine yıllardır istediğim şeyi onu yok sayarak yaptırıp mutsuz olmak istemem. Oluşabilecek sorunu tahmin edemediğimden pişman olmaktan da korkuyorum. Çünkü eşim ilk defa bir konuda kesin ve aşırı bir şekilde karşı çıkıyorŞu “beden senin kime ne yeaaağğğ” olayını da çözemedim gitti. Beden tabiki kişiye ait bunu aciklamaya gerek bile yok. Ama koca da onun kocasi. İsteyip istememesini zaten “hiçe saysa” gelip burada konu açmaz ki hoş bende önem verirdim eşimin düsüncesine. Kapı komşum değil ya eş yani eşim. Ben onun sacını sakalını kestirmesine karısıyosam onunda hakkı oldugunu düşünüyorum.
Ek olarak: bende cok istiyodum ve yaptirdim yıllar oldu , hala görüntüsünü cok severim. Ama nedense suan sildirmek icin fellik fellik dolaniyorum. Sanirim hevesini alma olayı. Yoksa hala görüntüsünü seviyorum ama baskasında olsun ona bakayım :)))
Sadece çizim olacak, içi dolu değil. (Tabii eğer başarabilirsem :)Uzlaşmacı olmakta yarar var tabii.
Bu arada sakin korkmayin, eğer içi dolu -buyuk bir dövme değilse hiiiiiç acimiyor . İçi dolu derken aynı bölgeden birkaç kere geçmenizi gerektirecek , çizimden sonra bir de içini karalayacaklari dövmeyi kasdediyorum.
Şimdiden dövmenizle mutluluklar ^^
O zaman boşver simdilik. Ara ara konuyu acıp belki alıstırırsınız cünkü gercekten hevesinizin gececegi bişey icin araya kısa dönemli olsada sogukluk girmesine değmez yoksa bosanacak haliniz oldugunu zaten zannetmiyorum :)Ne güzel anlatmışsınız durumu :) Evet, O'nun görüşünü önemsiyorum. Açıkçası evliliğimde de sorun yaşamak istemem. Zaten gündelik sorunlarla uğraşıyoruz hepimiz bir de üzerine yıllardır istediğim şeyi onu yok sayarak yaptırıp mutsuz olmak istemem. Oluşabilecek sorunu tahmin edemediğimden pişman olmaktan da korkuyorum. Çünkü eşim ilk defa bir konuda kesin ve aşırı bir şekilde karşı çıkıyor
Karar vermiyor. Kesinlikle istemediğini söylüyor. istersen tabii ki yaptırabilirsin, benim istemediğimi bile bile, aramızda soğukluk olacağını bile bile yaptıracaksan bu senin kendi tercihin diyor. Karar benim de sonrası var
Eşim asker, yaptırması yasak da olabilir. Gerçi hiç sormadım o'na, sen de yaptırmak ister misin diye. Yani zaten sinirden kendi kendine söyleniyordu :)Ben eşime de yaptırdım zaten sonra kendisi tekrar yaptırmak istedi o isteyince de ben de istediğim modeli yaptırdım.O yaparsa sana da müsade edebilir.
Geçer mi acaba hevesim, yıllardır istiyorum. Acaba istediğim şeyin çizimini yaptırıp geçici dövme mi yaptırsam! Ne dersiniz? Böylelikle kendimi de görmüş olurumO zaman boşver simdilik. Ara ara konuyu acıp belki alıstırırsınız cünkü gercekten hevesinizin gececegi bişey icin araya kısa dönemli olsada sogukluk girmesine değmez yoksa bosanacak haliniz oldugunu zaten zannetmiyorum :)
PuahahDövme yaptırmaya karar verdim bende eşime söylediğimde sadece “sen bilirsin” dedi
Birde bir dövme için cehenneme gidiceğimi düşünen bi annesi var.Öyle bi aileden çıkma
Saygı duyması gerek eşinize ne ki?
Saçma sapan bir gerekçesi var. Diyor ki " sana ait olmayan bir şeyi, sende görmek istemiyorum. " ama kendini mi ifade edemedi acaba sinirden, acaba belki de sizin dediğiniz gibi iğreniyordur. Saygısızlık olmasın diye mantıklı bişey söylemeye çabalamış olabilirBazı insanlar vücuttaki dövmeden iğrenebiliyor özellikle siyah ve içi gölgeli olan dövmelerden.
Yani hayır demesinin sebebi nedir? Önce bunu bilmek gerek. Saçma sapan bir gerekçe sunarsa o zaman haklısın.
Örneğin; dövme benim için sorun değil ama bende küpeli bir eşim olsun istemezdim. Eşim gelse kulağımı deldirmeye karar verdim dese istemediğimi dile getirirdim. Bence karı koca ilişkisi içerisinde taraflar birbirlerinin isteklerine saygı duymalı.
Yalnız Ortada bir Emrivaki olmadığı süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?