Dövme ve Koca Engeli

Eşim her şeye sorun çıkartan biri olsa, gider yaptırırdım. Benim isteklerime karşı saygı duyar. Örneğin, arkadaşlarımla tatile çıkarım, sırt çantamı alıp doğa yürüyüşüne çıkarım, gönüllü yardım kuruluşunda çalışırım vs. Hiçbir şeye bu olmaz demedi. Dövme konusunda birden bire aşırı tepki verince şaşırdım. O gerçekten istemiyor, ben de gerçekten istiyorum

Dovme icin yazicam bunu simdi benim yara izim var gayette gorunen bir yerde gorenlerin direk ne oldu degil nasil
Kestin dedigi zira bir kasaba denk gelip dikiste igne giris yerlerinin bile belli oldugu bir iz

Tanimayanlarin dikkati haric benim hicbir sekilde dikkatimi cekmiyor ne aynada gordugumde ne fotografta cunku zamanla goz o kadar alisip beyin o kadar benimsiyorki bedenden farkli bir alanmis gibi gelmiyor o farkliligi unutuyorsunuz ki siz birde cok ortada olmayan bir noktaya yaptiricam diyorsunuz belki sizede max 6-8 ay sonrasi butun gelicek muhtemelen o farkliligi siz bile biseden tutmayacaksiniz zamaninda yaptirmistim diyip geciceksiniz sevene yaptirana lafim yok ama benim dovmeye bakisim birazda bu yonde zamanla gozde beyinde kabullenince bir farkliligi kalmaz heralde diye dusunuyorum

Senin bedeninde olan bir şey için iknaya pek gerek yok bence yaptır gel yaptırdım de bitti gitti ikna etmeye hiç uğraşma her işe karışamayacağını anlasın
Bugüne kadar hiçbir şeyime karışmadı. Benim yaşam tarzıma, isteklerime, yaptıklarıma saygılıdır. Sadece buna büyük bir tepki verdi. O yüzden onu yok sayamıyorum. Herşeyime karışan bir adam olsa, buraya yazmaya bile gerek duymaz gidip yaptırırdım.

Şu “beden senin kime ne yeaaağğğ” olayını da çözemedim gitti. Beden tabiki kişiye ait bunu aciklamaya gerek bile yok. Ama koca da onun kocasi. İsteyip istememesini zaten “hiçe saysa” gelip burada konu açmaz ki hoş bende önem verirdim eşimin düsüncesine. Kapı komşum değil ya eş yani eşim. Ben onun sacını sakalını kestirmesine karısıyosam onunda hakkı oldugunu düşünüyorum.

Ek olarak: bende cok istiyodum ve yaptirdim yıllar oldu , hala görüntüsünü cok severim. Ama nedense suan sildirmek icin fellik fellik dolaniyorum. Sanirim hevesini alma olayı. Yoksa hala görüntüsünü seviyorum ama baskasında olsun ona bakayım :)))

Tamam işte bir noktada karşımaya başlamasın boşver yaptır ya da git ilk hint kınası yaptır istediğini dövmenin şablonunu alıp gözü alışsın

Sevmiyorsa sevdirmenin bir yolu yok. Çok katı olduğu bir konuda çiğnenmenin tavrını da uzun süre devam ettirir muhtemelen. Önemli olan bu dövmeyi ne kadar istediğiniz. Yani bu sizin için bi güç savaşıysa, “sen kimsin de benim bedenime karışıyorsun”sa yaptırın, ikna edemezsiniz. Ama eğer bu “ aynı taleple geldiğinde ben istemezsem yaptırmaz, beden onun ama benimde isteklerim önemlidir”se vazgeçin.

Öncelikle ikna etmeye çalışıcam, olmazsa ben de gidip yaptırmak istiyorum. Ama eş, anne-babadan biraz daha farklı. O yüzden eğer cesaret edebilirsem ben de gidip yaptırmayı istiyorum
Uzlaşmacı olmakta yarar var tabii.
Bu arada sakin korkmayin, eğer içi dolu -buyuk bir dövme değilse hiiiiiç acimiyor . İçi dolu derken aynı bölgeden birkaç kere geçmenizi gerektirecek , çizimden sonra bir de içini karalayacaklari dövmeyi kasdediyorum.
Şimdiden dövmenizle mutluluklar ^^

Ne güzel anlatmışsınız durumu :) Evet, O'nun görüşünü önemsiyorum. Açıkçası evliliğimde de sorun yaşamak istemem. Zaten gündelik sorunlarla uğraşıyoruz hepimiz bir de üzerine yıllardır istediğim şeyi onu yok sayarak yaptırıp mutsuz olmak istemem. Oluşabilecek sorunu tahmin edemediğimden pişman olmaktan da korkuyorum. Çünkü eşim ilk defa bir konuda kesin ve aşırı bir şekilde karşı çıkıyor

Ben eşime de yaptırdım zaten sonra kendisi tekrar yaptırmak istedi o isteyince de ben de istediğim modeli yaptırdım.O yaparsa sana da müsade edebilir.

Sadece çizim olacak, içi dolu değil. (Tabii eğer başarabilirsem :)

O zaman boşver simdilik. Ara ara konuyu acıp belki alıstırırsınız cünkü gercekten hevesinizin gececegi bişey icin araya kısa dönemli olsada sogukluk girmesine değmez yoksa bosanacak haliniz oldugunu zaten zannetmiyorum :)

Kararınıza saygı duymuyor ki, aleni tehdit etmiş adam. Bence hoş değil, ben inadına yaptırırdım. Saygı duymayı öğrensin.

Ben eşime de yaptırdım zaten sonra kendisi tekrar yaptırmak istedi o isteyince de ben de istediğim modeli yaptırdım.O yaparsa sana da müsade edebilir.
Eşim asker, yaptırması yasak da olabilir. Gerçi hiç sormadım o'na, sen de yaptırmak ister misin diye. Yani zaten sinirden kendi kendine söyleniyordu :)

Minimalist bir dövme istediginden vurgulu bir şekilde kocana söz ettin mi?(maksimum 5cmlik olanlardan) dövmeyi yaparsan onun senin gönlünü ne denli kazanacağından söz et. Canı istemiyor diye senin bedenine ilgili kararlar vermesinin ilişkiniz için tehlikeli olduğunu bilmesi gerek. Dini sebepler öne sürüyorsa da bunun senin meselen olduğunu bilmesi gerek

Bazı insanlar vücuttaki dövmeden iğrenebiliyor özellikle siyah ve içi gölgeli olan dövmelerden.

Yani hayır demesinin sebebi nedir? Önce bunu bilmek gerek. Saçma sapan bir gerekçe sunarsa o zaman haklısın.

Örneğin; dövme benim için sorun değil ama bende küpeli bir eşim olsun istemezdim. Eşim gelse kulağımı deldirmeye karar verdim dese istemediğimi dile getirirdim. Bence karı koca ilişkisi içerisinde taraflar birbirlerinin isteklerine saygı duymalı.

Yalnız Ortada bir Emrivaki olmadığı süre.

Eşiniz ile aranıza soğukluk girecek ve yaptırmayı.
Israrcı olmanın bı alemi yok ki.
Bu zamana kadar dovmesiz yaşamışsiniz.
Bugünden sonrada yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum

Geçer mi acaba hevesim, yıllardır istiyorum. Acaba istediğim şeyin çizimini yaptırıp geçici dövme mi yaptırsam! Ne dersiniz? Böylelikle kendimi de görmüş olurum

PuahahYaptirdin mi bari.annesi napti cok merak ettim

Saçma sapan bir gerekçesi var. Diyor ki " sana ait olmayan bir şeyi, sende görmek istemiyorum. " ama kendini mi ifade edemedi acaba sinirden, acaba belki de sizin dediğiniz gibi iğreniyordur. Saygısızlık olmasın diye mantıklı bişey söylemeye çabalamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…