- Konu Sahibi Pembepusula
Gecici dövme yaptirsaniz belki hevesiniz gecer.Ayrica bende hic sevmiyorum dövmeyi bilmiyorum neden .Hatta yas ilerledikce o dövmeler cok kötü duruyor bsna göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecici yaptirin.kinayla olanlar bile olabilir.silindikce yaptirirsinizHımmmm evet. Yani badem bıyık! Birden hayal ettim de çok itici. Çok teşekkür ederim. Konuya onun penceresinden bakmama yardımcı oldunuz. Ama şimdi ahir ömrümde istediğim dövmeyi yaptıramayacak mıyım ben yaaaa oofff![]()
Bazı insanlar dövmeyi sevmeyebiliyo. Mesela ben. Hic sevmem eşimde sevmez ikimizde hic dövme yok. Ama kardeşlerinin elinden boynuna kadarEşim her şeye sorun çıkartan biri olsa, gider yaptırırdım. Benim isteklerime karşı saygı duyar. Örneğin, arkadaşlarımla tatile çıkarım, sırt çantamı alıp doğa yürüyüşüne çıkarım, gönüllü yardım kuruluşunda çalışırım vs. Hiçbir şeye bu olmaz demedi. Dövme konusunda birden bire aşırı tepki verince şaşırdım. O gerçekten istemiyor, ben de gerçekten istiyorum
Git yaptır sonra göster. Ben eşime estetik yaptırıcam dedim o da bana saçmalama dedi . İş seyahatindeyken yaptırdım . İki konuştu sonra sustu ...Merhaba kızlar, öğrencilik yıllarımdan beri dövme yaptırmayı çok istiyorum. Ancak her zaman kötü dövme kurbanı olmaktan korktum. O yüzden bir türlü cesaret edemedim dövme yaptırmaya. Ve sonunda çizgisi, yaratıcılığı ile tam beni yansıtabilecek bir dövme sanatçısı buldum. Bu sefer de kocam asla olmaz diye tutturdu ve bu konuda da aşırı ciddi. Daha önceden hiç bir konuda bana bu şekilde engel koymadı. Ya da bir şeyi istemiyorsa beni ikna etmeye çalıştı. Ama şimdi çok katı bu konuda. Başına gelen, daha önce buna benzer bir şey yaşayanlara soruyorum, sizce eşimi dövme yaptırmaya nasıl ikna ederim, nasıl gönlünü ederim? Bu arada çok büyük devasa bir şey istemiyorum. İş yaşantısını da düşünerek, günlük hayatta görünmeyen bir yerimde, çok minimalist ya da çok abartı olmayan orta büyüklükte, beni yansıtacak bir şey istiyorum.
Karar vermiyor. Kesinlikle istemediğini söylüyor. istersen tabii ki yaptırabilirsin, benim istemediğimi bile bile, aramızda soğukluk olacağını bile bile yaptıracaksan bu senin kendi tercihin diyor. Karar benim de sonrası var
Dövme sanatçısı kadın, yaptırmak istediğim yer de sağ bacağım, baldır kısmıdaha geçenlerde bende nişanlıma söyledim iyi bi yer bulalım ki pişman olma dedi. o kadar şaşırdım ki kendisi biraz karışır olur olmadık şeylere. hatta ona da dedim beni şaşırttın diye 1 ay sonra evlenecek de olsak senin bedenin yaptırmak istersen yaptırırız araştırıp dedi.
Ama mesela ben koluma yaptırmak istiyorum. atıyorum bi belime yaptırmak istediğimi söyleseydim işin içine kıskançlık eminim ki girerdi. acaba sizde de böyle bir durum mu var
Şimdi anladımEşim her şeye sorun çıkartan biri olsa, gider yaptırırdım. Benim isteklerime karşı saygı duyar. Örneğin, arkadaşlarımla tatile çıkarım, sırt çantamı alıp doğa yürüyüşüne çıkarım, gönüllü yardım kuruluşunda çalışırım vs. Hiçbir şeye bu olmaz demedi. Dövme konusunda birden bire aşırı tepki verince şaşırdım. O gerçekten istemiyor, ben de gerçekten istiyorum
PuahahYaptirdin mi bari.annesi napti cok merak ettim