Dövme yaptırma konusu

Sevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
Benim nişanlım da benim ismimi kocaman yazdırdı koluna

Ay evet yaa fazlasıylaa :/ bende yaptırdıktan sonra ögrendim
Bu arada içinizi rahatlayım herkesin huyu farklı herkesi olduğu gibi kabullenmezsek kendimizi üzeriz, ağzından öyle çıkmıştır, kafana takıp kendini lütfen üzme...Ve en önemlisi seni seviyor, bundan daha güzel daha önemli ne olabilir, çok mutlu olmalısın :) Bu arada herkes yapmaz bunu :)

Bu arada içinizi rahatlayım herkesin huyu farklı herkesi olduğu gibi kabullenmezsek kendimizi üzeriz, ağzından öyle çıkmıştır, kafana takıp kendini lütfen üzme...Ve en önemlisi seni seviyor, bundan daha güzel daha önemli ne olabilir, çok mutlu olmalısın :) Bu arada herkes yapmaz bunu :)
Hele şükür yaaa:))) içime su serptiniz .. yani zaten zorla yaptırmadım o anda düşünemedim agzımdan çıktı :)

Yani kendin etmiş kendin bulmuşsun bacım... Kaşında geçici bile olsa dövme var mı? Yoksa bak ben kaşımı bile yaptıramadım alerjim varmış bu boyalara de bari ne diyeyim...

Cok sacma cocukca geliyor bana.. Dini yonden gusul gecirmiyor.

Teyzem yaptirdi esinden ayrilinca sildirdi. 2-3 seansda siliyorlar ve yapildigi paradan daha yuksek para odeniyor.

Sende yapma nisanlinada yapmasini isteme bnce.. “ kalbine kazi resmimi o yeter “ de. :21:

bende de esimin adi yaziyor ama seneler once sevgililik doneminde yazdirmistim pisman olmadim hic simdiki aklim olsa yaptirmazdim cesaret edemezdim sanirim ama bunu ben isteyerek yaptim ondan da hic bir zaman boyle bir beklentiye girmedim de istemedim de.

Back
X