- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Ama ben korkuyorum daha önce hiç yaptırmadm ki belkide yaptırırım bilmiyorum zaten sadece sordum
Iliskiniz ciddi mi bari ne zamandır birliktesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben korkuyorum daha önce hiç yaptırmadm ki belkide yaptırırım bilmiyorum zaten sadece sordum
Ben yaptırmam demedim ki sadece sormak istedim sizlere :)ağdadan az acıyor.
seven insanın kadını erkeğimi olur?
seviyorsan sende yaptır o zaman.
Aynennnn ://Her sevgilinin ismini yazsaydık ohoooo![]()
Aynen öyle ..Dövme süs gibi bisey değil takıp çıkarılmıyo dolayısıyla derin bisey olmalı, bakan senin hakkında fikir sahibi olmalı dünya görüşünü falan az çok çakmalı
Ben yaptırmam demedim ki sadece sormak istedim sizlere :)
2 senedir evetIliskiniz ciddi mi bari ne zamandır birliktesiniz
Bencede normal zaten ama her seferinde başksı olsa yaptırmaz demesi canımı sıkmıyor degilEşimin de sağ kolu ve omzu komple benimle ilgili dövmelerle kaplı.Adam vücudunda anı bölümü yapmış bana resmen:))Hiçbir zaman ne sende yaptır dedi ne de başkası yapmazdı diye böbürlendi.Hiç hoş olmazdı bu.Bende de çok dövme var.Sadece bir tane isim var eşimle ilgili bir de çift dövmemiz var.İstediği için değil istediğim için yaptırdım.Zorlama olmaz bu işlerde.Lakin sen nişanlından isteyip,istediğini aldıysan,şimdi o istediğinde olmaz diyemezsin.O senin için sen istedin diye yaptıysa,şimdi senden aynısını talep etmesi normal geldi bana.
Seven yapar ne ya:))cidden boyle mi dusunuyorsunuz?esimi cok seviyorum ama asla adini yazdirmam.dunya hali ayrilik var bosanma var ne bileyim belli olmaz kaldi ki sevgilimin nisanlimin adini yazdiracagim.ismini yazdiracagim tek kisi cocuklarimdir.gerisi hikaye.ayrilik olmasa dahi ne gerek var ki.ay aklima geldi bir tanidigimizin oglu annesinin resmini yaptirmis gogsune.evlenecegi kiza cok uzuldum dogrusu.dusunsene esinle sevisiyorsun karsinda surekli kaynanan sana bakiyor:))Sevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
:)))10 mesaj hakkım dolmuş ben kaçar
Geçici dövme yaptır gazını almış olursun
Düşününce evet komik:)))))Dövme gençken güzel görünen bişey de bu işin birde ihtiyarlığını düşününce komik geliyo bana nedense :)
Hahahaha ay çok garip:))))Seven yapar ne ya:))cidden boyle mi dusunuyorsunuz?esimi cok seviyorum ama asla adini yazdirmam.dunya hali ayrilik var bosanma var ne bileyim belli olmaz kaldi ki sevgilimin nisanlimin adini yazdiracagim.ismini yazdiracagim tek kisi cocuklarimdir.gerisi hikaye.ayrilik olmasa dahi ne gerek var ki.ay aklima geldi bir tanidigimizin oglu annesinin resmini yaptirmis gogsune.evlenecegi kiza cok uzuldum dogrusu.dusunsene esinle sevisiyorsun karsinda surekli kaynanan sana bakiyor:))
Hayır sadece merak ettim görüşlerinizi yahu:)) neyi sormak istedin?
kendin istersen yaptırmalısın. bize göre mi karar vereceksin?
Yaptırıyor başkası işte canım örnek verdim.Abartmasın.O kadar da değil.Sen acıdan korkuyorsan korkma.Öyle feci acı filan yok.Her yerimde var benim.Neresi acır neresi acımaz ezberledim artık.Kol omuz öyle acımıyor.Rahat ol.Sinek ısırığı bile değil yani.Ağdada daha çok acı çekiyorum ben:)Bencede normal zaten ama her seferinde başksı olsa yaptırmaz demesi canımı sıkmıyor degil
Hayır sadece merak ettim görüşlerinizi yahu
Hmmm anladım kendide diyor acırsa yarım bırakırız tamam bi dene diye :))))Yaptırıyor başkası işte canım örnek verdim.Abartmasın.O kadar da değil.Sen acıdan korkuyorsan korkma.Öyle feci acı filan yok.Her yerimde var benim.Neresi acır neresi acımaz ezberledim artık.Kol omuz öyle acımıyor.Rahat ol.Sinek ısırığı bile değil yani.Ağdada daha çok acı çekiyorum ben:)