- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi Liipstiick
-
hepinizi aydınlatayım
dövmenin altına su geçer geçmesine yoksa o deri çürür havasızlıktan kısa bir süre sonra da kangrenden ölür kişi ama dövmenin günah olma sebebi olayın şirke girmesi Allah ın yarattığı vücudu beğenmeyip renklendirme çabası bu estetik için de olabilir yani keyfi olarak değişiklik yapmaya kalkışmak.. öyle yok abdest geçmiyor hikaye ayrıca peygamberler döneminde kabileler birbirini tanımak için dövme yaparlarmış çocuklarından tutun kadınlarına hepsi dövmeli ayrıca dövmenin tarihi milattan önceye dayanır.. ama onlar güzelleşmek için değil kimlikleri için yapıyorlardi.. tabii bu yıllarca araştırmalarım sonucu edindiğim en makul sonuç
Kafanda ki soru işaretlerini diyanetten sorup öğrenebilirsin.
Açıkcası eşimde ki dövmeleri gördükçe benimde canım çekiyor,şu üç buçuk durumundan kurtulsam yaptıracağım bende.
Kadında ki öz güvene bak..ne zaman dövme konusu açılsa aklıma Kim Kardashian'nın meşhur lafı geliyor; kendisine "niye vücudunuzda dövme yok?" diye sormuşlar o da "Bentley'iniz olsa sticker yapıştırır mıydınız?" demiş
ne zaman dövme konusu açılsa aklıma Kim Kardashian'nın meşhur lafı geliyor; kendisine "niye vücudunuzda dövme yok?" diye sormuşlar o da "Bentley'iniz olsa sticker yapıştırır mıydınız?" demiş
Belki de korktuğumuz kadar acımıyordur..:26:Demi ?
Bende bizimkindeki kaplan dövmesine bayiliyorum ama yaptiramam korkarim ben
ne zaman dövme konusu açılsa aklıma Kim Kardashian'nın meşhur lafı geliyor; kendisine "niye vücudunuzda dövme yok?" diye sormuşlar o da "Bentley'iniz olsa sticker yapıştırır mıydınız?" demiş
mantıklı. güzel cevaptı.
Merhaba arkadaslar.
Dövme yaptırmayı düşünüyorum bu konuda toplum iki parçaya ayrılmış durumda. Hatta din adamlarıda fikir birliğine varmış değil. Sizlerdende fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim
Belki de korktuğumuz kadar acımıyordur..:26:
Ağda yaptırıyoruz sonuçta,o acıya dayanabiliyorsak..
Dövme yaptırmak günah evet. Abdest alirken bi sorun olmuyor cunku su geciriyor. Dövmeli dövmeli ibadet olurmu hiic yav :O
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hiç fikir birliğine varamayan din adamı görmedim... Herkes dövme ibadete engel değil ama günah ya da mekruh diyor...
zift tutmus bır kalp, iftiracı bır agızla ıbadet oluyor daDövme yaptırmak günah evet. Abdest alirken bi sorun olmuyor cunku su geciriyor. Dövmeli dövmeli ibadet olurmu hiic yav :O
Dövme yaptırmak günah evet. Abdest alirken bi sorun olmuyor cunku su geciriyor. Dövmeli dövmeli ibadet olurmu hiic yav :O
Ozaman yanılıyorsun canım çeşitli videoları izleyip makaleleri okursan farkı göreceksin. Deri altına su geçmediği için abdestin kabul olmaması ile sadece kendine zarar verdiğin için günah olması aynı şey mi. Bu sadece örnekti detaylı araştırırsan hak vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?