ben ortalama 2 hafta önce yaptırdım. çok da severek isteyerek yaptırdım. Acı konusuna gelince, kadınlar doğurganlık özelliklerinden ötürü acıya karşı daha dayanıklıdır bu 1. Küçük bir dövme değil benim ki aşağıda linki paylaştım, buna rağmen bir kere ahhh demedim.
kesinlikle gözünde büyütme.
o normal kafadan kastın alkol almak vs. ise aman ha, kanı sulandırdığından yapılamıyor. ihtiyacın da yok böyle şeylere. bu kadar insan yaptırıyor mazoşist değiliz ki biz. Ben tattomix de yaptırdım, bilmiyorum belki de yapan kişinin eliyle alakalıdır. istersen araştır.
kendi dövmem bu ama yapıldığı an koydum extra siyah şimdi çok daha şık, beyazlar atıldı vs. güzel oldu. üstelik bereket tanrıçası old, her daim bana pozitif hissettireceğinden de eminim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/618087-dovmemi-yaptirdim-veeee.html
sevgiler,
Ebru
bende 4 aydır kesin kararlıyım diyorum önceleri yaşım ufak pişman olur muyum diye düşünüyodum şimdi 26 oldum anne oldum evliyimde gerçi kocam istemiyo ama beden benm karar benm sonuçta kelebek istiyorum... sıradanlıktan değil özgürlüğün simgesi olduğu için.. neyse dövmeyle ilgilenen bayanların sayısı gittikçe artıyor buda normal bişey istediğimin kanıtı zannedersem...
alkollüyken dövme yapılmaz acı eşiğini dahada düşürür. Zaten yapmıyorlarda.. Benim bileğimde bileklik şeklinde yazı var. Dayanılmıcak bir acı değil iyi bi yere gidersen tek seferde yazıyorlar üstünden rotus gecmeden
dövmecinin misyonunda önemini anlıyoruz bu yazıdan sonra. alkolluyken dövme yapan dövmeci işin maddi boyutundadır. çevremde baya dövmeci var tanınan ulusal alanda tr yi temsil eden dovmecıler bunlar ve bır kerede alkolluyken dovme yaptıklatını ne gordum ne duydum
bende çok istiyorum ama bir türlü yaptıramadım, hayır acıdan korkup ertelesem neyse:) acıdanda korkmuyorum bi fırsat bulup gidemedim dövmeciye.... sanırım beni korkutan tek şey dövmecinin yeterince profosyonel olmama ihtimali....
haha bi iki arkadaşım da önerdi aynı şeyiişe yararmı ki ciddenn çok yaptırmak istiyorum ama biraz tırsıyorum içten içe 52:
bu da çok mantıklı geldi şuanemla ne ki canım baya iyi uyuştururmu dersin? dövmeci abi zaten o tarz bi şey sürmüyomu?
bi de dövmeyi yaptrdığın bölgenin acıması, kas yoğunluğuna da bağlı.sakın bunu yapma tatlım. yaptırdıgın dövmenın boyasının tutmama gibi ihtimali çok yüksek. tekrar tekrar uğraşırsn. ayrıca acısı da fazla olmuyo. kedi tırmalaması kadar acıyo diyebilirim.
Kızlar bi bilen yardım eden çıksa vallahii çok sevinicemm . ben kol bileğime dövme yaptırmak istiyorum ama acı eşiğim zaten çok düşükmüş benim çok mu ağrıyo? Napsam daha az ağrır ya da sizce napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?