• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme

Guzel arkadasim sende farkindasin TAKINTI bu.. aids olma ihtimalin yok. Bosuna kendini harap etme ;) Tedavine devam et mutlaka. Insallah atlatirsin.
 
Canım benimde vücudumda birçok dövmem var. Temiz bilindik bir yerde yapyirdiysan sorun yok. Ama mahalle arası 50tl ödeyip birşey yapyirdiysan tabiki temiz olmaz. Fakat eldivenleri yaninda taktiysa iğneyi yaninda actiysa aids falan olmazsın. Ama birçok mikrop ve bakteri olabilir doğaldır. Bakımlarını aksatmadan yap kremini düzenli kullan
 
Tedavi şart. Aids dövmeden imkansız ama aktif cinsel hayatın varsa risk var :) şimdi sevişemezsinde :))
 
Back
X