kızlar merhaba
suan kı erkek arkadasımla tanıdık aracılığıyla tanıstık.yanı yengemın yegenı oluyor kendısı.2 aydır beraberız
benım vucudumda bir cok dövme var(yaklaşık 9 adet)ailemde herkes bılıyor.kımseden saklamıyorumda.zaten hepsını seviyorum:))
asi bir izlenım yaratabılıyor dıye ilk görüştüğümüzde kolumdakını sakladım.sakladım da 2 aydır saklıyorum.ve bu durumdan artık sıkılmaya basladım.
ne tepkı verır ne der dıye düşünmekten cıldırmak uzereyım.neden bu kadar önemsiyorum bılmıyorum ama bu durumdan asırı rahatsızım.çok buyuk birseyde degıl halbu ki
ne yapacagım bılmıyorum kızlar.onu neden ilgilendırıyor sonuçta vücut benım ama bunu sadece dilim söylüyor
öneri bekliyorum kızlar en acilinden.
her yerinizdeki çeşitli dövmedende haberi yok o zamankolu alıştıra alıştıra kabullendirtsende diğer taraflar nolcak iş ciddiye binerse ne zamana kadar saklıycaksın
kendisi dövmeyi seviyor mu
hiç sanmıyorum sevdıgını bıraz despot bir insan kendısı
Merhaba.
Bence bir an önce göstermelisin tatlım.Kolun sonuçta,bir şekilde görebilir.Ondan sakladığını anlarsa da üzülebilir ya da kızabilir belki.Hani 1 tane falan olsa tamam ama 9 tane olduğu için "aa görmedin mi hiç,ben de nasılsa görmüşsündür diye bahsetmedim" falan da diyemezsin. :)
Üstüne üstlük o senin vücudun senin de söylediğin gibi.Ayrıca dövmelerini çok da sevdiğini söylemişsin..Eminim o da senin sevdiğin bir şeyi sevecektir.En azından saygı duyacaktır.Yani öyle olmalı diye düşünüyorum.Hem göstermeden ne olacağını bilemezsin değil mi?Daha geç olmadan söyle bence..
Ne tepki vereceğini düşünüp endişeleniyorsun hak veriyorum sana ama aranızda senin kafana taktığın gizli bir şey olması daha kötü olur.
Çok tedirginsen,bir ağzını aramaya çalış,dövmeyle ilgili fikirlerini falan sor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?