dövmelerim ve ben:()

duygudd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
41
0
16
İstanbul
kızlar merhaba
suan kı erkek arkadasımla tanıdık aracılığıyla tanıstık.yanı yengemın yegenı oluyor kendısı.2 aydır beraberız
benım vucudumda bir cok dövme var(yaklaşık 9 adet)ailemde herkes bılıyor.kımseden saklamıyorumda.zaten hepsını seviyorum:))
asi bir izlenım yaratabılıyor dıye ilk görüştüğümüzde kolumdakını sakladım.sakladım da 2 aydır saklıyorum.ve bu durumdan artık sıkılmaya basladım.
ne tepkı verır ne der dıye düşünmekten cıldırmak uzereyım.neden bu kadar önemsiyorum bılmıyorum ama bu durumdan asırı rahatsızım.çok buyuk birseyde degıl halbu ki
ne yapacagım bılmıyorum kızlar.onu neden ilgilendırıyor sonuçta vücut benım ama bunu sadece dilim söylüyor
öneri bekliyorum kızlar en acilinden.

saklaman saçma belki onun ilgisini bile çekebilir erkekler böyle şeylerden hoşlanırlar istisnalar olabilir tabi ama bence daha fazla saklama sorun olcağını sanmıyorum canım relaxxx

Sen seviyorsan dövmelerini bence bir sorun yok.. Sana kızmaya hakkı yok ki.. Çünkü bu senin zevkin.. Bence saklamana gerek yok. Bu konuda saygı duyması gerek sana diye düşünüyorum... benim de erkek arkadaşımda 5 tane var. bende hiç yok. ama saygı duydum çünkü o seviyor..

Madem yaptırdın,madem seviyorsun o zaman dövmelerinden de utanmamalısın..Gerçi hepsini de seviyorum diyorsun ama seviyorsan erkek arkadaşından da saklamaya gerek duymamalısın...

Kişisel olarak ben dövmelerin hepsini itici buluyorum gerçi ama sevenlere de saygım sonsuz....

her yerinizdeki çeşitli dövmedende haberi yok o zaman kolu alıştıra alıştıra kabullendirtsende diğer taraflar nolcak iş ciddiye binerse ne zamana kadar saklıycaksın

sizi seviyorsa önemsemiyecektir.tabi şaşkınlık yaşayacağı kesin :)) yengenizin yigeni olduğuna göre yengeniz sizden ve dövmelerinizden bahsetmiş olmalı.saklamaya gerek yok düşüncesindeyim.olmadı konuyu siz açın yaz geldi zaten ortaya çıkacaktır dövmeler yakında.esenlikle kalın

canım sakladıkça suçluluk duygun artar,iyice söyleyemez hale gelirsin.gizli kapaklı bişey yapmışsın da ondan gizlemişsin gibi.yani bi şekilde görmesinş sağlayabilirsin mesela.

vucut senin vucudun zevk senin zevkin. ( cok asiri dovmeyi ben de hos bulmasam da insan kendinden mesuldur) erkek arkadasin bak ne guzel demissin.. henuz erkek arkadasin o senin. birbirinizi tanimaya calisiyorsunuz, dovmelerinin oldugunu soylemelisin bence. utanarak cekinerek de degil. madem seviyorsun, anormal dovmelerin de yoksa cekinme.

her yerinizdeki çeşitli dövmedende haberi yok o zaman kolu alıştıra alıştıra kabullendirtsende diğer taraflar nolcak iş ciddiye binerse ne zamana kadar saklıycaksın

öyle absürd yerlerımde yok canım ya:)) yanı en absürd yer kasıgımın ustundekı.bılmıyorum ne yapacagım evet kol bacak ense tamam da(( üffff ne yapcam ya sildirsem mı acaba dıye dusunuyorum.ama özellıkle oradakını cok sevıyorum.ve onun için bundan vazgecmek istemıyorum(

seniseviyorsa dövmenide sever telaşa kapılmamalısın ve saklamamalısın dövme gzel şeydir bence syle

Kimse Umrunda Olmasın..
Sen Kendin Ol Yeter..
Göğsünü Gere Gere de Ben Bu Dövmelerimi Çok Seviyorum Demelisin !!

Merhaba.
Bence bir an önce göstermelisin tatlım.Kolun sonuçta,bir şekilde görebilir.Ondan sakladığını anlarsa da üzülebilir ya da kızabilir belki.Hani 1 tane falan olsa tamam ama 9 tane olduğu için "aa görmedin mi hiç,ben de nasılsa görmüşsündür diye bahsetmedim" falan da diyemezsin. :)
Üstüne üstlük o senin vücudun senin de söylediğin gibi.Ayrıca dövmelerini çok da sevdiğini söylemişsin..Eminim o da senin sevdiğin bir şeyi sevecektir.En azından saygı duyacaktır.Yani öyle olmalı diye düşünüyorum.Hem göstermeden ne olacağını bilemezsin değil mi?Daha geç olmadan söyle bence..
Ne tepki vereceğini düşünüp endişeleniyorsun hak veriyorum sana ama aranızda senin kafana taktığın gizli bir şey olması daha kötü olur.
Çok tedirginsen,bir ağzını aramaya çalış,dövmeyle ilgili fikirlerini falan sor. :)

yanı görmustur dıye dusunuyorum.face te falan ftgraflarım var sonucta.bunu ona nasıl dıle getırecegım.alalade bır sekılde görsun istıyorum.öyle cört dıye kısa kolluylada gıdemem yanına.kolumdakını gördugu anda benım baska baska birsuru dövmem var hepsınıde en az senn kadar sevıyorum mu demelıyım.yoksa hıç bahsetmemelı zamanı gelınce nasıl olsa görecek mı :)))

Çekinecek ne var ki? Böyle utanarak,sıkılarak söylersen onu da huysuzlandırırsın,rahat ol dövmeleri sevdiğini söyle.
Tepkilerine göre sonra kolunu göster karşı olsa bile göster belki fikri değişir hatta senden etkilenip o da dövme yaptırabilir..
Benim dövmem olsa hemen söylerdim,kötü bir şey değil ki ilginç bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…