- 28 Mayıs 2018
- 189
- 182
- 103
- Konu Sahibi visne kokulu
-
ben dövmeyi pek sevmiyom :) gelinlikle yakışmaz gibi sanki nacizane fikrimMerhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
Hayır öyle birsey değil ergenlik bunalımı diyelim zararım kendime olduOkadar büyük yara izi ne darpmi edildinz
Teşekkürler :) asi styla modunda gireyim salonaŞöyle bişey var. Tarzın prenses model gelinlikse dövme itici durabilir. Yok, ben çılgın gelinim diyorsan dövme sırıtmaz.
Amaaan en güzel günün. İçinden ne geliyorsa onu yap. Mutluluklar :)
Ne alaka ya insanları böyle şeylerle yargılayacak değişik bakacak insanların ailesine girmek için hazırlanıyorsan boşver düğünü basit gibi durabilir ama boşver gerçektenMerhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
Tüy istiyorum canım kuşlarla birlikte olur mu :)Dirseğine kadar eldiven giy ortaçağ balolarında olduğu gibi :)
Ne olacak ki dövme çok acayip bi şekilde değilse.
Ne dövmesi yaptıracaksın?
Öyle mi dersin ki canım aslında düğünden sonra da sıkıntı ben yaptırıp komple kurtulayım diyorum inan kısa kollu t-shirt giyemiyorum utanmaktanDovmeyi kapatabilen makyaj malzemeleri var,iciniz rahat etmiyorsa onlardan kullanirsiniz dugunde. Ama siz kendinizi begeniyorsaniz neden dovmeli gelin olmasin,kime ne
Anladim büyük dogme gelinlik beyaz çok çirkin olur ya makjayla kapat yada uzun kollu giyin derim benHayır öyle birsey değil ergenlik bunalımı diyelim zararım kendime oldu
Dovmeden mi utaniyorsunuz yoksa yara izinden mi? Ha bana sorarsaniz ben yara iziyle mutlu olabilirim ama dovmeyle olamam tabii bu sahsi tercihim. Ya dovme yaptirsaniz da yaptirmasaniz da once kendinizi sevin begenin. Ne varmis utanacak ayol herkes kendine baksinÖyle mi dersin ki canım aslında düğünden sonra da sıkıntı ben yaptırıp komple kurtulayım diyorum inan kısa kollu t-shirt giyemiyorum utanmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?