Dövmeli gelin

visne kokulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
189
182
103
Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben

ben dövmeyi pek sevmiyom :) gelinlikle yakışmaz gibi sanki nacizane fikrim

Ne alaka ya insanları böyle şeylerle yargılayacak değişik bakacak insanların ailesine girmek için hazırlanıyorsan boşver düğünü basit gibi durabilir ama boşver gerçekten

Dovmeyi kapatabilen makyaj malzemeleri var,iciniz rahat etmiyorsa onlardan kullanirsiniz dugunde. Ama siz kendinizi begeniyorsaniz neden dovmeli gelin olmasin,kime ne
Öyle mi dersin ki canım aslında düğünden sonra da sıkıntı ben yaptırıp komple kurtulayım diyorum inan kısa kollu t-shirt giyemiyorum utanmaktan

Öyle mi dersin ki canım aslında düğünden sonra da sıkıntı ben yaptırıp komple kurtulayım diyorum inan kısa kollu t-shirt giyemiyorum utanmaktan
Dovmeden mi utaniyorsunuz yoksa yara izinden mi? Ha bana sorarsaniz ben yara iziyle mutlu olabilirim ama dovmeyle olamam tabii bu sahsi tercihim. Ya dovme yaptirsaniz da yaptirmasaniz da once kendinizi sevin begenin. Ne varmis utanacak ayol herkes kendine baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…