Dövmeli gelin

benim dövmem gelinliğimle de nişanlığım ile de çok güzel durdu
hemde renkli benim dövme :) mavi bir kelebek :)
eğer yaptırmak istiyorsan yaptır. yaptıracağın şey çok içine sinsin ama. mutluluklar

dövmesi olan gelinlik giyemez mi? neden kötü dursun? sen beğendiğin mutlu olduğun ve ömür boşu taşıyacağın bir şeyi içine sine sine yaptırırsan gayet de güzel durur.

Benim tercihim o izleri lazerle kapattırmak olurdu.
Ben kadınlarda da erkeklerde de büyük dövmeleri sevmiyorum,yani şöyle küçük tatlı bir şey olsa olabilir.
Ama abartılı dövmeler itici duruyor.

benim cildim çok fazla hassastır ama hiç uzun kollu tahrişi yaşamadım.
ha bence dövme de sıkıntı yok ama canını sıkacaklarsa transparan kolları olan gelinlikler var. bence açıklardan daha şık duruyor onlar

Kalıpları sığdırmayın bazı şeyleri.. Dövmeli gelinde olur neden olmasın.. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın..
Ayrıca lazerle o izleri yok ediyorlar diye biliyorum..
Keske öyle olsa çok araştırdım ama yüzde yüz olmuyo kücülürmüs sadece umutlanmak da istemiyorum hatta burda da konu açılmış günlerce tek tek okumustum yorumları

Ne alaka ya insanları böyle şeylerle yargılayacak değişik bakacak insanların ailesine girmek için hazırlanıyorsan boşver düğünü basit gibi durabilir ama boşver gerçekten
Aileler de sıkıntı yok aslında en büyük destek nisanlımdan yaptır rahat et artık diyor biri bişey dese veririm cevabını işte benim sıkıntım kötü mü durur

ben çok beğeniyorum dövmeli gelinleri:) keşke korkmasam da bende yaptırabilsem. bence dert etmeyin. hem o gün heyecandan onu görmeyeceksiniz bile

Canım bende bu kadar hassas olduğunu bilmiyodum inan mahvolmuştu bide düsün evde oldu oynama filan yok ama yinede deniycem o tarz bir gelinlik

Teşekkürler canım mutlu ettin beni sanki dövme olunca o bakıslar rahatsız etmicek gibi geliyo

Keske öyle olsa çok araştırdım ama yüzde yüz olmuyo kücülürmüs sadece umutlanmak da istemiyorum hatta burda da konu açılmış günlerce tek tek okumustum yorumları

bu arada bir doktorla da dövmeci ile de görüştün mü. her yara izinin üstüne dövme olmuyor. derinin değişik olması yüzünden yayılma olabiliyor. ve yaranın oluşumundan belli bir zaman geçmiş olması lazım
ben dövmemi sağ bileğime istedim ama orada yara izi vardı diye olmamıştı
sola yaptı dövmecim.

Sırf gelinlik için dövme yaptırırsanız bir süre sonra dövmeden de sıkıldığınızda ne yapacaksınız?
Yara izlerini sildirmek maksatlı estetik yaptırsanız.
Bana kalsa yara iziyle de mutlu olabilirdim.
İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor,kolumdaki 3-5 çizik beni mutsuz etmezdi.

Dövme yaptırmayı biraz ötelerdim ben olsam.
Profesyonel makyaj ile kapatirlar .
Düğünden sonra da iyi bir merkeze tedavi için gidebilirsin .
Dövmeyi en son düşün bana kalırsa .

Bence o yaranın çözümü değil. Makyaj var, estetik ameliyat var.
Kolda kocaman siyah boya ile gelinlik yakışmaz bence.

Kollarım ve omuzlarım dövme dolu. Straplez gelinlik giydim gayet de güzeldim. Kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…