- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 33
- Konu Sahibi visne kokulu
-
Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
Keske öyle olsa çok araştırdım ama yüzde yüz olmuyo kücülürmüs sadece umutlanmak da istemiyorum hatta burda da konu açılmış günlerce tek tek okumustum yorumlarıKalıpları sığdırmayın bazı şeyleri.. Dövmeli gelinde olur neden olmasın.. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın..
Ayrıca lazerle o izleri yok ediyorlar diye biliyorum..
Aileler de sıkıntı yok aslında en büyük destek nisanlımdan yaptır rahat et artık diyor biri bişey dese veririm cevabını işte benim sıkıntım kötü mü dururNe alaka ya insanları böyle şeylerle yargılayacak değişik bakacak insanların ailesine girmek için hazırlanıyorsan boşver düğünü basit gibi durabilir ama boşver gerçekten
Neden kötü dursun önemli olan senin mutlu olmanAileler de sıkıntı yok aslında en büyük destek nisanlımdan yaptır rahat et artık diyor biri bişey dese veririm cevabını işte benim sıkıntım kötü mü durur
Canım bende bu kadar hassas olduğunu bilmiyodum inan mahvolmuştu bide düsün evde oldu oynama filan yok ama yinede deniycem o tarz bir gelinlikbenim cildim çok fazla hassastır ama hiç uzun kollu tahrişi yaşamadım.
ha bence dövme de sıkıntı yok ama canını sıkacaklarsa transparan kolları olan gelinlikler var. bence açıklardan daha şık duruyor onlar
Teşekkürler canım mutlu ettin beniDovmeden mi utaniyorsunuz yoksa yara izinden mi? Ha bana sorarsaniz ben yara iziyle mutlu olabilirim ama dovmeyle olamam tabii bu sahsi tercihim. Ya dovme yaptirsaniz da yaptirmasaniz da once kendinizi sevin begenin. Ne varmis utanacak ayol herkes kendine baksin
Keske öyle olsa çok araştırdım ama yüzde yüz olmuyo kücülürmüs sadece umutlanmak da istemiyorum hatta burda da konu açılmış günlerce tek tek okumustum yorumları
Kollarım ve omuzlarım dövme dolu. Straplez gelinlik giydim gayet de güzeldim. Kime ne?Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..
Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..
Gelinlik ve dövme..
Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?