15 sene önce yaptığım aptallığın bedelini yıllarca ödeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonar hayat daha da zehir oldu bu hatam yüzünden. Gelinliğim de uzun dantel kolluydu. Düğünler, davetler benim için tam bi kabus !! Sizin ki yine iç kısımdaymış benimkiler kol üstünde..
Öncelikle buz terapisi, dermoroller, deri yama, lazer,
estetik ameliyat vs. hiçbiri sizi bu izlerden %100 kurtaramaz bunu kabul edelim. Henüz öyle bir tedavi yok. Yıllardır araştırıyorum.
Forumdaki 'jilet izi giderme' konusunu muhtemelen görmüşsünüzdür. Buz terapisi ve lazerden sonuç alan hiç kimse yok sadece para tuzağı. Deri yama sonuçları ise hiç tatmin edici değil. Hem bacaktan deri alınacak bacakta iz kalacak hem de yama yeri kaynar su dökülmüş gibi duruyor ve çok uçuk fiyatlara yapılıyor. Dermarollerı denedim hiç bi işe yaramadı.
Dövme yaptırıp (iz kapatmak için) pişman olan bi kaç kişiyle de yazışmıştım. Dövme zaten dikkat çekiyor, biraz dikkatli bakınca da izler çok rahat görülüyor dediler, ondan da vazgeçtim.
Benim izleyeceğim ve size de tavsiye edeceğim naçizane önerim şudur; Öncelikle izleriniz kalın ise cerrahi ameliyat ile onları inceltin. Yok edilemiyor ama inceltilebiliyor. Sonra da, bi yer var bu tür izler üzerine ten rengi kalıcı dövme yapıyorlar ben fotoğraf attım fakat izlerim kabarık ve kalın olduğu için işe yaramayacağı söylendi. Sizinkiler ince ise bi araştırın derim. ('ten rengi kalıcı dövme' yazın ilk linkte çıkıyor zaten). Ben ameliyattan sonra ten rengi dövme yaptırmayı düşünüyrum. Sonuçlara baktım %80-85 görünürlüğü azaltılabilmiş örnekler vardı. Gerekirse her Allahın günü fondöten süremeye de razıyım yeter ki görülmesin. Şuan fondöten bile sürsem her türlü belli oluyor. Hayatım mahvoldu bu izler yüzünden