Dövmeli gelin

Benim de dövmem var ve yenilerini yaptırmak için gün sayıyorum.
Bence zarif ve iyi dövmecinin elinden çıkmış bir dövme kadına asillik katar gelinlikle.

Anılarım canlandı :) 3 yıllık ilişkim kolumdaki büyük dövme yüzünden bitmişti :) Şimdi iyiki bitti diyorum. Dövmeli gelin istemiyorlarmis a beyinsiz en baştan desene :))) bak yine sinirim bozuldu :D demem o ki sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla birlikte olun.

Ben olsam dövmeyi düğünden sonra yaptırırdım çünkü büyük bir dövme olacak diyorsunuz
İnsanlar zaten hep kusur arar olumsuz yorum yapan birileri illa çıkacaktır (keşke elimde olsa ama elimde değil bende insanların yorumlarına can sıkan tiplerdenim) bu yüzden ben olsam düğünden sonra yaptırırdım

Bu arada konu dışında ama İnsan neyi öyle istemiyorum almam derse gidip onu beğenip alıyor tecrübe ile sabit bence gelinliğin uzun kolu olacak demedi deme :)

Sol kolum faça yara bere ne ararsan var bende dusundum yara sildirmeyi dovmeyi vs ama cok zahmetli geldi bana. Dövmeyide annem ve eski sevgilim yüzünden yaptirmadim bana kalsa 18 yasimda dovmem olurdu. Ama iyiki yaptirmamisim diyorum dogallik iyidir. Ama ben beğeniyorum dövmeli gelinleri yakisan bir modelde neden olmasin ki.

dövmeyi gerçekten yaptırmak istiyorsanız yaptırın. yarayı kapatmak için büyükçe bi dövme gerekir sanırım. ilerde yara izinden kötü gelebilir gözünüze.

dövmyi yaptıracaksanız da düğünden sonra yaptırın. istediğiniz gibi olmaz, bi sorun çıkar vs. en iyisi makyajla kapatmak yaraları düğün aşamasında.

İçinden nasıl geliyosa öyle yap. Ben laf söz olmasın diye istediğim model gelinliği almamıştım. Hala pişmanım keşke istediğimi alsaydım

Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben :KK43:

Çok guzel dovmeler var. Kimse sizi yadirgamaz pek cok arkadasim gecici dovne yaptirmisti kola da degil goguse omuza sirta yaptiran bile var. Cokta hoş duruyor insanlar sizi neden yadirgasinlar.

Hic begenmem dovmeli gelinlik giyenleri dovmeyi cok severim ama gelinlikle hic yakistirmiyorum kapatici fondotenler var dovme yaptiricaksaniz eger dovmeyi fondotonle kapatabilirsiniz hic belli olmuyo

Sakın koyu yaptırma dövmenin YouTube da yeliz Günay tatoo var yara izini çok kibar full siyah olmayan dövme yaptı bence öyle bir şey tercih edebilirsiniz
Bu arada dövme bağımlılık yapıyor bilginize yaptırdıkça yaptırsı geliyor insanın küçük kola yazıyla başladım 6. Dövmem sırt omurga dövmesi yaptırıyorum :halay:son seansın kaldı

Gelinlik ve dövme bir arada çok hoş durmuyor bana kalırsa.Büyük olacak dediniz.

Dövmeli bir arkadaşımın gelinlik resmine baktım.Hiç kibar durmuyor.

Ben mesela evlendikten sonra sırtıma büyük bir dövme yaptırdım ama gelinlikle birlikte düşünemiyorum hala daha.Kibar birşey yaptırabilirsin ama öbür türlü vücut karalama defterine dönüyor

Kızlar olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler vakit ayırıp yazdınız..

Şöyle ki hali hazırda zaten rahatsızım hani yaptırıp yazları rahat edeyim diyorum sadece düğün için değil pisman olucamı düşünmüyorum çok istediğim biseydi büyük olması korkutuyo biraz. Çok çok rahatsız olursam üzerini kapatırım makyajla o gün..

Uzun kollu gelinlik denmis deniycem zaten rahat olursa neden almayım nişan elbisem rahatsız ettiği için zorlanırım gibi geldi bilmiyorum denemedim çünkü gelinlik..

15 sene önce yaptığım aptallığın bedelini yıllarca ödeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonar hayat daha da zehir oldu bu hatam yüzünden. Gelinliğim de uzun dantel kolluydu. Düğünler, davetler benim için tam bi kabus !! Sizin ki yine iç kısımdaymış benimkiler kol üstünde..

Öncelikle buz terapisi, dermoroller, deri yama, lazer, estetik ameliyat vs. hiçbiri sizi bu izlerden %100 kurtaramaz bunu kabul edelim. Henüz öyle bir tedavi yok. Yıllardır araştırıyorum.

Forumdaki 'jilet izi giderme' konusunu muhtemelen görmüşsünüzdür. Buz terapisi ve lazerden sonuç alan hiç kimse yok sadece para tuzağı. Deri yama sonuçları ise hiç tatmin edici değil. Hem bacaktan deri alınacak bacakta iz kalacak hem de yama yeri kaynar su dökülmüş gibi duruyor ve çok uçuk fiyatlara yapılıyor. Dermarollerı denedim hiç bi işe yaramadı.

Dövme yaptırıp (iz kapatmak için) pişman olan bi kaç kişiyle de yazışmıştım. Dövme zaten dikkat çekiyor, biraz dikkatli bakınca da izler çok rahat görülüyor dediler, ondan da vazgeçtim.

Benim izleyeceğim ve size de tavsiye edeceğim naçizane önerim şudur; Öncelikle izleriniz kalın ise cerrahi ameliyat ile onları inceltin. Yok edilemiyor ama inceltilebiliyor. Sonra da, bi yer var bu tür izler üzerine ten rengi kalıcı dövme yapıyorlar ben fotoğraf attım fakat izlerim kabarık ve kalın olduğu için işe yaramayacağı söylendi. Sizinkiler ince ise bi araştırın derim. ('ten rengi kalıcı dövme' yazın ilk linkte çıkıyor zaten). Ben ameliyattan sonra ten rengi dövme yaptırmayı düşünüyrum. Sonuçlara baktım %80-85 görünürlüğü azaltılabilmiş örnekler vardı. Gerekirse her Allahın günü fondöten süremeye de razıyım yeter ki görülmesin. Şuan fondöten bile sürsem her türlü belli oluyor. Hayatım mahvoldu bu izler yüzünden :KK42:
Cevap yazdığın için teşekkürler aynı durumdayız dediğin herşeyi bende araştırdım malesef bir çözüm yok farkındayım. Ten rengi dövmeyi araştırdım biriyle mail üzerinden yazıstım ve kapatmıcanı daha renkli dövme yaptırmamı söyledi ondan da umudu kestim. Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ama çok yoruldum.

Anılarım canlandı :) 3 yıllık ilişkim kolumdaki büyük dövme yüzünden bitmişti :) Şimdi iyiki bitti diyorum. Dövmeli gelin istemiyorlarmis a beyinsiz en baştan desene :))) bak yine sinirim bozuldu :KK70: demem o ki sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla birlikte olun.
İstemsiz güldüm canım kusura bakma :KK70: kendi kaybetmiş dövmeli insanlar ham yapcak sanki onları hey Allahım

Sakın koyu yaptırma dövmenin YouTube da yeliz Günay tatoo var yara izini çok kibar full siyah olmayan dövme yaptı bence öyle bir şey tercih edebilirsiniz
Bu arada dövme bağımlılık yapıyor bilginize yaptırdıkça yaptırsı geliyor insanın küçük kola yazıyla başladım 6. Dövmem sırt omurga dövmesi yaptırıyorum :halay:son seansın kaldı

Sayfasına bakıyorum modelde çok güzel bende beğeniyorum bunları hatta Hint kınası modelinde olanları da gördüm hoştu.

Aslında istediğim minik modeller de var bileğime filan bir bakmışsın vücut komple dövme bizde :KK70:

Cevap yazdığın için teşekkürler aynı durumdayız dediğin herşeyi bende araştırdım malesef bir çözüm yok farkındayım. Ten rengi dövmeyi araştırdım biriyle mail üzerinden yazıstım ve kapatmıcanı daha renkli dövme yaptırmamı söyledi ondan da umudu kestim. Nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ama çok yoruldum.

İki kolunda da mı var ?
Yan yana mı yoksa büyük bi alanı mı kaplıyor ? Bir de birbirine paralel mi yoksa her yöne izler mi var ?

Back
X