Dövmeli gelin

Dövmeniz hoş elegant bir tasarım olacaksa bence hoş bile durur. Çok koyu renkli yaptırmayın. İlerde üzerine bir şey yaptırmak isterseniz koyu renkliler çok sıkıntı oluyor.

8AF4DE81-1622-4926-957A-2EA44D088728.webp
D97CE35A-05A3-43AD-A0F1-A852A4C98E76.webp
7052BD42-E24A-451B-A3BD-D240A90721C6.webp
Profilinizdeki ölü gelin bile çok güzel duruyor. Dövmeyle de şık gelinlik tarzınız olabilir.
Ayrıca beyaz renk dövmeler de var güzel duruyor.

Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben :KK43:

Dövmeyi bile kapatan kapatıcılar var, Jane Iradele Disappear ismi eczanelerde bulabilirsiniz...

Her şeyin çözümü var dert etmeyin hayat kısa :)

Merhaba..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben :KK43:
Kocaman bir dövme yaptırmaktansa birbirinin tamamlayıcısı olan küçük dövmeler yaptır uçan martılar gibi melek kanatları gibi yani araştır biraz yani kocaman bir dövme cidden de çirkin durur.

İçime sinmeyen gelinlik durumu yoksa normalde istiyorum rahatsız oluyorum bu halimden istediğim gibi de giyinemiyorum dövme de severim bayadir istediğim bi model var sıkılmam dövmemden. Aslında en iyisi o gün kapattırmak makyajla böyle rahatlicam sanki.
Kol bandı gibi hint kınası deneyin .Yada dövmenizin büyüklügünde hint kınası yapın hintli gelinlerde bant şeklindr yuvarlak oluyodu galiba .
Yeni moda kına akımı baslatırsınız belki

Kim ne düşünürse düşünsün, sen dövmeli mutlu olacaksan yaptır gitsin:) ya boşver kimseyi değil sadece kendinizi düşünerek yaşayın şu hayatı:) gayet de güzel olur :)

Benim kolda da kesik vardı sıkıntı yapmadım kendime. Kime ne. Nasıl rahat edeceksen oyle davran bence. İster dövmeli ister dövmesiz :halay:

Merhaba..

Gelinlik ve dövme..

Ensemde- omuzumda sağ el bileğimin içinde dövmelerim var hiçte sıkıntı olmadı. YARa izleri için makyaj yaptırıp dövmenizi düğünden sonra yaptırabilirsiniz.

Merhaba..

Gelinlik ve dövme..

Benim iki kolumda da var. Ama küçük yazı şeklinde. Sizinkisi çok mu büyük?

Sevdiğiniz için dövme yaptıracaksanız neden gelinlikle çirkin duracağından korkuyorsunuz ki. O sizin kalıcı süsünüz olacak ve her giyeceğiniz şeye yakışacağına inanmalısınız yoksa bugün gelinlik yarın abiye sürekli kötü mü durur diye düşünüp pişman olursunuz. Çok emin değilseniz bence düğünden sonra yaptırın dövmeyi yara izleri makyajla ya da şık bir dantel eldivenle daha kolay görünmez olur

15 sene önce yaptığım aptallığın bedelini yıllarca ödeyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonar hayat daha da zehir oldu bu hatam yüzünden. Gelinliğim de uzun dantel kolluydu. Düğünler, davetler benim için tam bi kabus !! Sizin ki yine iç kısımdaymış benimkiler kol üstünde..

Öncelikle buz terapisi, dermoroller, deri yama, lazer, estetik ameliyat vs. hiçbiri sizi bu izlerden %100 kurtaramaz bunu kabul edelim. Henüz öyle bir tedavi yok. Yıllardır araştırıyorum.

Forumdaki 'jilet izi giderme' konusunu muhtemelen görmüşsünüzdür. Buz terapisi ve lazerden sonuç alan hiç kimse yok sadece para tuzağı. Deri yama sonuçları ise hiç tatmin edici değil. Hem bacaktan deri alınacak bacakta iz kalacak hem de yama yeri kaynar su dökülmüş gibi duruyor ve çok uçuk fiyatlara yapılıyor. Dermarollerı denedim hiç bi işe yaramadı.

Dövme yaptırıp (iz kapatmak için) pişman olan bi kaç kişiyle de yazışmıştım. Dövme zaten dikkat çekiyor, biraz dikkatli bakınca da izler çok rahat görülüyor dediler, ondan da vazgeçtim.

Benim izleyeceğim ve size de tavsiye edeceğim naçizane önerim şudur; Öncelikle izleriniz kalın ise cerrahi ameliyat ile onları inceltin. Yok edilemiyor ama inceltilebiliyor. Sonra da, bi yer var bu tür izler üzerine ten rengi kalıcı dövme yapıyorlar ben fotoğraf attım fakat izlerim kabarık ve kalın olduğu için işe yaramayacağı söylendi. Sizinkiler ince ise bi araştırın derim. ('ten rengi kalıcı dövme' yazın ilk linkte çıkıyor zaten). Ben ameliyattan sonra ten rengi dövme yaptırmayı düşünüyrum. Sonuçlara baktım %80-85 görünürlüğü azaltılabilmiş örnekler vardı. Gerekirse her Allahın günü fondöten süremeye de razıyım yeter ki görülmesin. Şuan fondöten bile sürsem her türlü belli oluyor. Hayatım mahvoldu bu izler yüzünden :KK42:

Merhaba..

Gelinlik ve dövme..

Vücut icin de kapatici kremler var. Güzellik merkezlerine danisabilirsiniz. Bu kadar akliniza takiliyorsa dügünden sonra yaptirin

Neden kötü dursun ki gayet de güzel olur dövme güzel olduktan sonra. Ama iyi düşünün kalıcı yaptıracaksanız.
Ben de iki koluma komple dövme düşünüyorum, sağlam birini bulduğum an diyeceğim "Kapla baştan aşağı".

Canım makyajla kapattır. Düğünden sonra yaptırırsın dövmeni . Ben piz beğenmiyorum gelinlikle dövmeyi. Zaten normaldede pek sevmem. Minik birşey olursa ancak çekici geliyor. Ama izleri kapatmak için yapacağın için kesinlikle düğünden sonra yaptır bence.

Back
X