- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi minelgaraib
Siz dindar degil sinsi birisisiniz. 20 yasindaki zayif gencecik, okulda olmasi gereken kizcagiz neden baskalarinin cocugunun altini temizlesin? Dogurmayi bilen bakmasini da bilecek. Orda burda gezmeyecek. Sevap mi kazaniyor simdi?
Insan kullanmayi seviyorsunuz. Anneler haklidir. Annesini üzmeye hakki yok.
Bizi analarimiz elin oğluna köle diye mi doğurdu ?
Baskasinin dışkısini temizleyince madalya vermiyorlar. Enayilik bu. Anasi babasi kardesi degil.
benim dini inancımı ölçemediğiniz gibi tanımadığınız birine "sinsi" de diyemezsiniz. bu sizin haddiniz değil kesinlikle. önce adabınızı ve yerinizi bilin.
20 yaşında okula gitmesi gereken kişi gönüllü mü evlenmiş zorla mı ? bunu bilmiyoruz.
kimse kimsenin kölesi değil. ben bunu kastetmedim. eğer anlamak isteyerek okusaydınız benim yazdıklarımı, kastettiğimin aile söz konusu ise yeri geldiğinde herkesin birbirine destek olması olduğunu çözerdiniz.
insan kullanmayı sevdiğimi nereden çıkardınız bilemiyorum. benim ailem de insanlar böyle durumlarda birbirine yardımcı olur. kv oğlum evlendi diyip çocuğunu o eve yerleştirse anlarım. hacca gideceği için bir süreliğine bırakılmasında ben sakınca görmedim.
annelik konusuna gelince, görümcesine bakması annesine ihanet mi ? annesi yarın ölse, kayınvalide onun için anne diyebileceği tek kişi olacak belki de.
o kadar mutsuz ve öfke dolusunuz ki, benimle benzer yazan herkese hınç alırcasına cevaplar vermişsiniz. ancak sizin mutsuzluğunuzun sebebi biz değiliz. dilerim kim sizin kalbinizi kırdıysa yada kimin altını temizlemek zorunda kaldıysanız derdinizi onunla çözebilirsiniz.
yoksa böyle iyi niyetle yorum yapan insanlara "sinsi", yolun başında evlenmeyi seçmiş birine de hemen boşansın diye "bitanem" yazar durursunuz.
haklı görülür müyüm bilemem ama sizi şikayet edeceğim "dindar değilsiniz" ve "sinsi" sözlerinizden ötürü.