- Konu Sahibi fataldanger
-
Saçlarım çok kuru,fön çektirmediğim zamanlarda böyle saman gibi öyle kuru görünüyor ki,çok kötü görünüyor ve insanı da kötü gösteriyor.Geçen kozmetik mağazasında gezerken down under naturalsın yeşil kaplı,üstünde kuru ve yıpranmış saçlar için yazan bir şampuanını gördüm.Alayım mı almayım mı karar veremedim,önce kullananlara sorayım dedim.Aranızda kullananlar varsa memnun kaldınız mı?gerçekten saç kuruluğuna iyi geliyor mu,eski sağlıklı görüntüyü geri getiriyor mu?
Kullandığıma pişman oldum.
Bana da, anneme de hiç iyi gelmedi.
Rezalet.
Keçe gibi yaptı saçımızı.
Saçlarımız ince telli ve kuru.
Ayrıca saç derimizde kaşıntıya sebep oldu.
Çok çok çoookk kötü bir ürün.
Mavi renkli olanı kullandık biz.
Mavi olanin sac kremini kullandim sadece sac uclarina kokusu harika ve gercekten topladi sac uclarimiBu markanın şampuanları berbat.Mavisini kullanmıştım.aşırı kaşıntım oldu bıraktım.Ama argan yağlı saç kremi ve maskesi muhteşem severek kullanıyorum.Tavsiye ederim
Loreal elseve boyalı ve röfleli saçlar için olan serisini aldım.Boyanın çabuk akmaması için.Saçımı yeni sarıya boyadım ve boyanın akmaması için boyalı saçlara uygun ürünler kullanmaya çalışıyorum.Mavi olanin sac kremini kullandim sadece sac uclarina kokusu harika ve gercekten topladi sac uclarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?