Şampuan ve Saç Kremleri Down Under Natural's Nude Şampuan

saç dökülmem için bioblas kullanıyorum ama hiç faydasını göremedim ne yazıkki
ayrıca içeriğide öyle dendiği gibi doğal falan değil

elimdeki şampuanlar biter bitmez buna başlıyorum. uzun zamandır doğal bir şampuan arayışı içerisindeydim. yorumlarımı yazarım bende kızlarr

anladığım kadarıyla şampuanı çok köpürüyor ama sertleştiriyor.kremi yumuşaklık sağlıyor.öyle mi hanımlar..ilk sülfatsız şampuanımda sertleştiriyordu genel özelliği mi bu acaba yoksa saça uygun olmadığ için mi bu sertlik.

bende 2.kutuyu kullanıyrum hacimlendirici olanından saçlarım okadar güzel parlıyorki yumuşacık oluyor 2.günde bile sanki ilk gün gibi yumuşacık ve pasparlak duruyor benim için ise en kmtü yanı banyoda yıkarken burnuma gelen yumurta kokusu içeriğinde yumurta olabilirmi diye düşünüyorum.

Kızlar buradaki yorumları okuyup ben de Down Under Nude şampuan ve saç kremini aldım, madem SLS paraben yok kimyasallardan uzak durayım diye. Ama benim saçlarıma hiç güzel gelmedi, ki normalde saçlarım iri dalgalı parlak ve yumuşaktır, herkes bayılır. Ama bu şampuanla yıkadığımdan beri hem tararken çok zorluk çekiyorum, hem de saç tellerimi birbirine yapıştırdı. Sönük ve kirli gibi duruyor saçlarım Ayrıca yıkadıktan sonra da hiç temizlemiş hissi vermiyor. Ben tekrar marketlerde satılan şampuanlara dönücem eskisi gibi maalesef.

nude şampuanı 6-7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum hatta sadece şampuan yapıyorum ve kolayca taranıyo bakım olsun diye haftada bir maske yapıyorum benim saçıma çok yaradı toparladı çok memnunum ayrıca haftada bir hc yağ da kullanıyorum hepsinden memnunum ama herkesin saç yapısı farklı

Nude'a başladım ben de. Son zamanlarda saçıma çok fazla boya işlemi yapıldığından saçım inanılmaz sertti. Nude'la birlikte bildiğin yumuşacık oldu.

nemlendirici olanını ben de kullanıyorum. piyasadaki en doğal şampuan bu bildiğim kadarıyla. (%98) memnunum ben . sade olarak kullanmıyorum ama, içine çam terebenti,birazcık susam yağı ve badem yağı ekledim.

çok büyük heveslerle almıştım ama saçlarımı o kadarrr kuruttu kii... daha suyun altındayken bile parmaklarım saçlarımın arasından geçmez yapışır oldu. düğümleri çözemiyorum krem kullanmazsam. ve dökülmem arttı ne yazık ki

yaniii çok doğal olması benim saçıma yaramadı maalesef

ya çok üzüldüm yorumları okuyorum çok kişi iyi yaradı güzel derken bi kaç kişide çok kötü diye biliyor. gerçi herkesin saç yapısı farklı tamamda artık her sampuanı denemekten bıktık
peki şimdi hangi sampuanı kullanıyorsun canım ?

Benim de bu şampuan dikkatimi çekmişti. Gratisten deneme boyunu almıştım. Sonra şampuanından almaya karar verdim. Ben memnunum. %98 doğal içerik olması bir kere en önemli avantajı. Kimyasal içerik öyle yada böyle girmek zorunda ne yazık ki. Önemli olan en masumlarının kullanılması.

Saç bakım yağı kullanıyorum. Şampuan olarak nude kuru&boyalı saçlar için ve saç kremi olarak head&shoulders diplere de uygulananı kullanıyorum. Egzema tipi kuruma oluyor kullanmazsam bu kremi. Ama ilerde diplere uygulanabilen farklı bir markaya geçebilirim. Şuan saçlarım yumuşacık. Diplerde kaşıntı ve kuruluk yok.

Son düzenleme:
bu maskeleri bende denemek istiyorum etkisi neydi saçında biralı olanın :)

Maaalesef hic olmadi bende kece gibi yapti

doğal şampuanlardan nefret etmeme neden olan şampuan.saçıma hiç hiç yaramadı yüzünü bile görmek istemiyorum... tresan kullanıyorum diyorum ya bunun gibi yaparsa.. tresan kullananlar var mı

İlk kullandığım zamanlar saçlarıma çok iyi geldi, dökülmesini azalttı fakat inanılmaz sertleştirdi saçımı sanırım çok kimyasal içermediğinden

Selam arkadaslar sampuan konusu bende yillardir kanayan bir yaradir ucuzdan en pahalisina dunya kadar sampuan denedim.
Saclarim ince telli ve yagli hatta o kadar yagli ki yillardir boyamama rengini acmama koyulastirmama kisacasi her turlu isleme ragmen yaglanmasi hic degismedi. Kullandigim sampuanlar ilk bir kac sefer iyi geldiyse de sonrasinda hepsi kafami kabusa cevirdi. Sampuanlarin icine cam terbentin badem yagi bepanten vs koydum iyice fen yapti simdi sadece ayrica bakim olarak kullaniyorum bu urunleri
uzun lafin kisasi ilk defa bi sampuanda ucuncu kutuya gectim mutluyum ince telli yagli belali saclari olanlara tavsiye ederim

Merhabalar bu şampuanı iki hafta önce aldım nemlendirici olanından. Saçlarım boyalı Ve işlemli olduğu için yumuşacık yaptı. Diğer sülfatlı şampuanlarda kupkuru sabunla yıkamışım gibi sertleşiyordu Ve tarayamıyordum. Bu şampuan ile kolayca taranıyor. Ben önce bu şampuanla yıkayıp sonra elseve in keratin saç kremi yapıp durulayıp çıkıyorum. Fakat bir kere şampuanlıyorum. Diğer şampuan kullanım alışkanlığı mı diyeyim ne diyeyim. Çünkü diğer şampuanlarda sülfat olunca bir şampuan saçı arındırmak için yetiyordu. Fakat nude şampuan tuzsuz Ve doğal olduğu için sanırım ertesi gün dipler sanki saçımı üç gündür yıkamıyormuşum gibi yağlandırıyor.Bu seferde temizlemiyor mu acaba diye şüpheye düştüm. Hafta da bir tuzlu şampuan kullanıp diğer zamanlar bu şampuan kullansam dengeler miyim ? Diğer tuzsuz şampuan larda böyle mi ???? Yorumlarınızı merak ediyorum

Nude sampuan temiz icerikli urun diye 2 sise felan kullanmistim bi donem.. ve kullandigim sure boyunca saclarim cok sertlesti matlasti sac uclarimda kirik cogaldi.. nekadar masayla duzlestiriciyle sacimi guzel gostermeye calissamda fayda etmedi sacimin goruntusu cok kotuydu.. belki 3 haftada yada ayda 1 duzlestirici yada masa kullanirim sik sik kullanmadigim halde bile sacimda kirik cogaldi.. buda demektirki saci koruyucu hic bi ozelligi yok.. zaten bitkisel organik urunlerin cogu boyle hic bir bitkisel sampuan yada organik sampuandan memnun kalamadim ben.. birakin sacimi sac derimi bile kuruttular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…