Doyamama sorunu?

swarley

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
503
1
16
Eskişehir
Selam hanımlar iyi akşamlar. Ben genelde kalori hesaplayarak ya da internetten bulduğum diyetleri kafamda ekleyip çıkartarak diyet yapıyorum. Yürüyüş, dambılla çalışma ve arada pilates yapmaya çalışıyorum zumbayada başlayacağım. Benim tek sorunum doyamamak. Sanırım yediğim yiyecekler tok tutacak şeyler değil. Akşam yemeğinden sonra çok feci acıkıyorum özellikle saat 10dan sonra. Yarın diyetisyene gideceğim ama açıkçası ona doyamıyorum demekten çekiniyorum. Neler yemeliyim sizce tavuk beni tok tutar mı? Ya da baklagiller?

Canım posalı şeyler tüketmelisin posa sindirilmeyen ancak insanı tok tutan ve diğer besinlerin sindirilmesine yardımcıdır.Bence diyetisyenine çekinmeden söyle sonuçta o sana yardımcı olmak için var :)

ona nasıl anlatacağımı bilmiyorum açıkçası bu şekil anlattığımda tam olarak kimse anlayamadı hep ya ben eksik anlatıyorum ya da çözümü yok

Son düzenleme:
ona nasıl anlatacağımı bilmiyorum açıkçası bu şekil anlattığımda tam olarak kimse anlayamadı hep ya ben eksik anlatıyorum ya da çözümü yok

Bence bir çözümü var ama sen biraz çekindiğin için kedini iyi ifade edemiyorsun biraz rahat ol ve açıkça konuş herşeyin düzeldiğini göreceksin :))

Bence bir çözümü var ama sen biraz çekindiğin için kedini iyi ifade edemiyorsun biraz rahat ol ve açıkça konuş herşeyin düzeldiğini göreceksin :))

merhaba ben size bir şey soracaktım ben dediğim diyetisyene gittim bana bir diyet listesi verdi ana öğünlerde 4 kaşık sebze yemeği yazıyor. ama kitapçıkta tavsiyeler bölümünde haftada 2 gün kuru baklagil yiyin yazıyor. acaba sebze yerine 4 kaşık kurubaklagil mi yemeliyim? ya kusura bakmayın pek bu işlerden anlamıyorum da acaba siz biliyor musunuzdur diye sordum ben.

ya da bilen biri var yardımcı olabilir mi bana?

merhaba ben size bir şey soracaktım ben dediğim diyetisyene gittim bana bir diyet listesi verdi ana öğünlerde 4 kaşık sebze yemeği yazıyor. ama kitapçıkta tavsiyeler bölümünde haftada 2 gün kuru baklagil yiyin yazıyor. acaba sebze yerine 4 kaşık kurubaklagil mi yemeliyim? ya kusura bakmayın pek bu işlerden anlamıyorum da acaba siz biliyor musunuzdur diye sordum ben.

ya da bilen biri var yardımcı olabilir mi bana?

Diyetisyenin kurubaklagil hakkında bişey söyledi mi sana peki ?

hayır sadece listeyi verdi ama kitapçıkta 3 kaşık makarna ya da pilav yazıyor buna akrşılık 4 kaşık kurubaklagil yenebilinir diyor. Sanırım cevabı bu sorumun :))

Back
X