- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Eşiniz kaç kilo ya nasl yiyor bu kadar şeyi insan çocuğuna ayırmazmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olan evde son kalan yiyecek yenmez,biz öyle gördük öyle yaparız.Çocuk canı ister diye düşünülür,eşinizin ki bencillik.Sinirlenmekte çok haklısınız ama daha önce açıkca konuştunuz mu bu konuyu yoksa kendi kendinize sinirlenip,kendi kendinize söylendiniz mi sadece?
1.85 boy 93 kiloEşiniz kaç kilo ya nasl yiyor bu kadar şeyi insan çocuğuna ayırmazmı
söyledim tabi söylemez olur muyum yumuşak yumuşak söylüyordum artık bu sefer dayanamadım sert çıkıştımAy kırılmış bi de şaka gibi gerçekten... çocuğa kalmamasına nasıl üzülmüyor kinasılsa tekrar yapan var diye muhtemelen ama bi arkadaş yazmış yukarıda, babam şaka diye yemegin etlerini yerdi diye; çocuğunuz da babasını böyle hatırlayacak işte babam bana yemek bırakmazdı diye bu çok üzücü değil mi, bu şekilde söylediniz mi eşinize hiç?
Ben çok sevmem ama ben bile yapmak istedim şuanHerkesin canı kurabiye çekti benim yüzümden hakkınızı helal edin :)
Benim başımda da var böyle geceleri ortaya çıkan bi mutfak faresi...gece kalkar önce dolapta o gün ne arttıysa çatallar kaşıklar mundar eder,sonra abur cubur dolabını elden geçirir güzelce kırıntıları yerlere döker,çocuğa ayırdığım bir kavanoz kuruyemişi yer utanmadan sabah kahvaltı sofrasına oturur 1 dilim ekmek 1 parça peynir yer kalkar neymiş “DİYETTEYMİŞ!” Geçen 1 kare borcamda tatlı yaptım,bizim yanımızda yalandan “Bu bana çok” ayakları çekti 1-2 çatal aldı bıraktı,sabah bi kalktım borcam yarıya inmiş....Çok sinir bozucu ciddenBaşlıkta bahsettiğim kişi eşim ya yoruldum artık ya oğlum var 7 yaşında dün benden kurabiye istedi yaptım bi tepsi çocuk bi kaç tane yedi biliyorum ki kalanını eşim yicek biraz ayırdım dondurucuya attım geri kalanı tabakta duruyordu gece yemiş tabaktakileri sabah oğlum geldi anne babam bütün kurabiyeleri yemiş neyse dedim dondurucudan oğluma bikac tane çıkardım koydum çözünsün diye biraz önce kahvaltıdan kalktık daha sofra yerde bi baktım bisiler yiyor ne yiyorsun dedim kurabiye dedi nevrim döndü ya bağırdım bende dayanamadım artık ya kızlar ben çalışan kadınım oğlum seviyor tatlıyı haftada iki falan yapıyorum istiyorum ki bi kaç gün gitsin yaptıklarım geçen oğlum tv de gördü cupta tiramisu yaptık bardaklara koydum 6 bardak vardı çocuk bi tane yedi sabah kalktım ki kalan hepsini yemiş gece çocuk ağlıyo anne ben yicemtim diye yanlış anlaşılmasın yemesin demiyorum hepimiz için yapıyorum ama hepsini yemek ne ya bıktım artık ya mutfaktan çıkamıyorum yeminle. Haksız mıyım sizce...
1.85 boy 93 kilo
Ama önerilerin çoğu 2 kat fazla yapması yönünde.Şaka gibi konu ama şaka değil.
Çok sinirim bozuldu ama polemik olmasın diye kimseyi alıntılamak istemiyorum.
Hanımlar konu beyefendinin yemesi değil!
Yarınlar yokmuş gibi, evde bi çocuğu ve eşi yokmuş gibi herşeyi yemesi.
Yani bencillik ve sorumsuzluk.
Kadın çalışıyor, işten kalan bütün vaktini mutfakta mı geçirsin?
Hayır demek yerine sağlıklı değil, şu zararları var ,bağımlılık yapıyor, diye anlatırsanız oğlunuza biraz anlayacaktır. Eşinizde sizden sonra muhtemelen yeme baskısından kurtuldu ve insulin direnci oluştu.Eşimde durum tam tersi aslında kayınvalidem zararlı diye hiç tatlı falan yapmazmış abur cubur almazmış o yüzden böyle oldum der hep eşim gözünde tatlıya karşı bi açlık var
Bizde o borcam tamamen bitiyoBenim başımda da var böyle geceleri ortaya çıkan bi mutfak faresi...gece kalkar önce dolapta o gün ne arttıysa çatallar kaşıklar mundar eder,sonra abur cubur dolabını elden geçirir güzelce kırıntıları yerlere döker,çocuğa ayırdığım bir kavanoz kuruyemişi yer utanmadan sabah kahvaltı sofrasına oturur 1 dilim ekmek 1 parça peynir yer kalkar neymiş “DİYETTEYMİŞ!” Geçen 1 kare borcamda tatlı yaptım,bizim yanımızda yalandan “Bu bana çok” ayakları çekti 1-2 çatal aldı bıraktı,sabah bi kalktım borcam yarıya inmiş....Çok sinir bozucu cidden
ayyy yok bu sefer mutfaktan çıkamıyo insan :dOzur dilerim ama güldüm. Ben de esime zorla yediriyorum tatliyi falan.
Keske esiniz bi el verse esime![]()