Doyumsuz mudur nedir??

İyi de hiç ayırmadım onu kızımdan ve sürekli de seviyorum. Öyle bir durum yok kızım yokkende böyleydi. Büyük kedimi ihmal ettim ama bu kedimi hiç ihmal etmedim gece kalkıp kucakta bile gezdirdim kızımı emzirdikten sonra. Yerine koyup öperek bırakırım.öyle bir durum yok yani.

Kızımın oynaması için baya büyümesi lazım :) kulaklarını çekiştirmeye şimdiden başladı zaten.
Öyle evet zor ama ben hayvanları aşırı derecede seviyorum çok da sabırlıyımdır. Bir ara 5 tane bebek daha emen bebek kedi besledim iş yedinde,anneleri kaybolmuştu tek tek biberonla besledim. O derece sabrım vardır :) ama şimdi hem bebeğimle ilgilenip hem kedimin susmamasına dayanamıyorum. Biraz sessiz kalıp kafamı dinlemek için tv bile açmıyorum ama ne mümkün biraz durup kafa dinlemek

bilmiyorum ne yapacağımı valla gidip geliyorum verip vermeme arasında.
Bence araştır ve ver canım çünkü senin yorgun ve sinirli olman sonucta dinlenemiyorsun evladına yansır o da huzursuz ve huysuz olur zaten kiyamam diş çıkarıyormuşta...

Bir tanidigim kedisini kardesine verdi.kedi oraya hic adaptasyon saglayamadi ve kendini balkondan asagiya atip öldü.bence sahiplendiyseniz bir kere kimseye verip gondermeyin

neden o kadar kum oluyo acaba ever clean ve pisipisi ince taneli kullanıyorum hiç kumun dökülmesi şey yapması falan olmadı. ya da kedim aşırı titiz bilemedim(sabah akşam yalanır, tuvaletten çıkınca ayaklarını iyice silkeliyor tuvaletinin dışında ondan mı bilmem)tuvaletinin önü haricinde hiçbir yerde kum olmuyor.

Yok valla ben de hayvan gördüm mü dayanamayanlardanım. Ortamdaki insanları bırakır onunla oynarım. Ama bu derece adanmışlık bana göre değil :))
Gün içinde biraz kafa dinlemezsem agresif olurum.
En azından çocuk uyurken biraz deşarj olacak kadar balkon gibi sesinin çok gelmeyeceği yere bırak..

Ben sabredemezdim. Zaten kendimi bildiğim için hiç hayvan sahiplenmeye kalkışmadım. Siz anlatırken ben daraldım burada.

Yaaaa kıyamam yaa. Çok tatlıdır eminim. Biraz istikrarlı şekilde davranıp hiç sevmeseniz o da şansını deneye deneye baktı olmayacak geri çekilir belki. Her miyavladığında istediği olduysa bunu kullanıyor olabilir. Size çok bağlı belli ki. Kediler çok akıllıdır. Bence kimseye vermeyin bu onun için daha zor olur. Balkonunuz kapalı ise oraya taşıyın mamasını kumunu. Bir de minik yatacak alan. İçeri girmesin akşamları. Sesini de duymazsınız böylece.

Bence kediniz titiz. Ben hergün banyo yıkıyorum hergün ev süpürüyorum ayağıma sürekli kum tozları yapışıyo.

Balkonum kapalı değil ve ufak. Soğuk zaten balkonda bırakamam yazık.
Bir süre öyle de denedim hatta hiç ilgilenemedim 1 ay kadar ama yine devam etti. O huyundan hiç vazgeçmiyor. Hala susmadı bu arada :)

Bende o hale geldim işte :) kafa dinlemek istiyorum birazcık.

O zaman bir tutam şımarıp, sevgi arsızı olduğunu söyleyebiliriz.
Ses tonunuzdan enerjinizi alır hayvan bilirsiniz; ne incelin, ne çok katılaşın diyeyim; diğer kedilerinize nasıl davranıyorsanız ona da öyle davranın. Baktınız baş edemiyorsunuz, sağlam bir aileye gönderebilirsiniz. Her ne kadar bu tercih hoş olmasa da, bazen tahammül kalmayınca, hayvanı hırpalamaya doğru gitmeden evden göndermek gerekiyor.

Nette böyle bi geyik dönmüştü sanki "Psikopat kedi" diye. Sahibinin kolları kan içindeydi ve kızcağız artık baş edemiyorum diyordu. Yani... Mecbur kalınca, yollanır istemeye istemeye.

Biri benim kızımı anlatmış diyecektim ki söz konusu kediymiş..biz de eşimle kedi muamelesi yapıyoruz boncuğuma, o yüzden bu modda olabilir mi acaba:/
Kedi değil de aslan muamelesi mi yapsak acaba bu sefer de ortalığı orman belleyip tehlike saçmasın
Kızın az daha büyüsün birlikte kedilik yaparlar artık jameya

işini çözer mi ? bende alacağım

Eklentiler

• kanguru.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 76
Acaba geçici bir dönem mi? Onların da duygusal dalgalanmaları oluyordur belki ondan daha çok sevginize ihtiyaç duyuyordur.Bir de bebeği kıskanıyor olabilir. Annemlerin kedisi kızımı kıskanıp kumunun dışında işemeye başlamıştı.

Jame senı anlıyorum .
Ama oda senın evladın be başkasına vermeyı dusunme lutfen sevgı ıstıyorsa sevgı gösterceksın başka yolu yok .
Bizde odaya sokmuyoruz geceler bazen kapıyı açalım dıye tırmalıyor mıyavlıyor . Kalkıp odasına götrürüp seviyorum . Birdaha gelmıyor ..

Bu kedılerı sahiplendıysek maalesef ne olursa olsun bakmamız lazım. Allah koruusn kızında böyle bır sıkıntı olsa onu bir arkadaşına verebılcekmısın ?

Büyük taneli kullanıyoruz, patilerinin arasına sıkışıyor sanırım. İnce taneli de çok tozutuyor. Banyo yoğunluklu olmak üzere salonda da kum taneleri görüyorum malesef. Varsın olsun süpürgeler ne için var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…