İyi de hiç ayırmadım onu kızımdan ve sürekli de seviyorum. Öyle bir durum yok kızım yokkende böyleydi. Büyük kedimi ihmal ettim ama bu kedimi hiç ihmal etmedim gece kalkıp kucakta bile gezdirdim kızımı emzirdikten sonra. Yerine koyup öperek bırakırım.öyle bir durum yok yani.Jameya, kızını kıskanıyor yavrucak kuvvetle muhtemel. Pabucu dama atıldı gibi mi zannetti, bebek kaç aylık, doğduğunda kediyle ilgilenemedin galiba, içerlemiş gibi garibim. Bebeğin yanına götürün kediyi, yan yana koyun, bi bebeği, bi kediyi sevin "Seni de seviyorum ben kızım, seni az sevmiyorum; sen de yavrumsun ya benim" diye diye bi gönlünü alın hayvancağızın.
Biraz deli işi bi tavsiye oldu ama belli mi olur :)
Kızımın oynaması için baya büyümesi lazım :) kulaklarını çekiştirmeye şimdiden başladı zaten.Kedi köpekle oynamayı okşamayı çok severim ama işim gücüm yoksa :)
Bir defa gözü enfeksiyon kapmış bir yavru kediyi eve aldım. O gece 3 4 sefer sesine kalktım. Dışarıyı gördükçe bağırıyordu.
Ki o zamanlar oğlum yoktu. Bir de olsaydı düşünemiyorum halimi :)
O gece bana tecrübe oldu evde hayvan beslemenin zorluğu..
Sık dişini çocuk biraz daha büyüsün onunla oynar senin yerine..
Offf ama böyle de sagliginizdan olacaksınız bir evladiniz var sorumluluklarınız var bilemedimki
Bence araştır ve ver canım çünkü senin yorgun ve sinirli olman sonucta dinlenemiyorsun evladına yansır o da huzursuz ve huysuz olur zaten kiyamam diş çıkarıyormuşta...bilmiyorum ne yapacağımı valla gidip geliyorum verip vermeme arasında.
Kum Malesef kaçınılmaz ben de her gün küçük süpürge ile süpürüyorum artık
Eşim de haftasonları büyük süpürge ile dip köşe alıyor, o kumlar çok alakasız yerlerden bile çıkıyor.
Napalım işimiz var bu minnoşlarla :)
Kızımın oynaması için baya büyümesi lazım :) kulaklarını çekiştirmeye şimdiden başladı zaten.
Öyle evet zor ama ben hayvanları aşırı derecede seviyorum çok da sabırlıyımdır. Bir ara 5 tane bebek daha emen bebek kedi besledim iş yedinde,anneleri kaybolmuştu tek tek biberonla besledim. O derece sabrım vardır :) ama şimdi hem bebeğimle ilgilenip hem kedimin susmamasına dayanamıyorum. Biraz sessiz kalıp kafamı dinlemek için tv bile açmıyorum ama ne mümkün biraz durup kafa dinlemek
Yaaaa kıyamam yaa. Çok tatlıdır eminim. Biraz istikrarlı şekilde davranıp hiç sevmeseniz o da şansını deneye deneye baktı olmayacak geri çekilir belki. Her miyavladığında istediği olduysa bunu kullanıyor olabilir. Size çok bağlı belli ki. Kediler çok akıllıdır. Bence kimseye vermeyin bu onun için daha zor olur. Balkonunuz kapalı ise oraya taşıyın mamasını kumunu. Bir de minik yatacak alan. İçeri girmesin akşamları. Sesini de duymazsınız böylece.Durumun boyutu da ciddişöyle düşünün
“Miyav.... miyav miyav miyav.. miyav miyav miyavmiyavmiyavmiyavmiyavmiyav “ arada gelip minik ısırıyo tekrar miyavmiyavmiyavnasıl anlatayım bilemedim keşke ses kaydı gönderebilsem
Bence kediniz titiz. Ben hergün banyo yıkıyorum hergün ev süpürüyorum ayağıma sürekli kum tozları yapışıyo.neden o kadar kum oluyo acaba ever clean ve pisipisi ince taneli kullanıyorum hiç kumun dökülmesi şey yapması falan olmadı. ya da kedim aşırı titiz bilemedim(sabah akşam yalanır, tuvaletten çıkınca ayaklarını iyice silkeliyor tuvaletinin dışında ondan mı bilmem)tuvaletinin önü haricinde hiçbir yerde kum olmuyor.
Balkonum kapalı değil ve ufak. Soğuk zaten balkonda bırakamam yazık.Yaaaa kıyamam yaa. Çok tatlıdır eminim. Biraz istikrarlı şekilde davranıp hiç sevmeseniz o da şansını deneye deneye baktı olmayacak geri çekilir belki. Her miyavladığında istediği olduysa bunu kullanıyor olabilir. Size çok bağlı belli ki. Kediler çok akıllıdır. Bence kimseye vermeyin bu onun için daha zor olur. Balkonunuz kapalı ise oraya taşıyın mamasını kumunu. Bir de minik yatacak alan. İçeri girmesin akşamları. Sesini de duymazsınız böylece.
Bende o hale geldim işte :) kafa dinlemek istiyorum birazcık.Yok valla ben de hayvan gördüm mü dayanamayanlardanım. Ortamdaki insanları bırakır onunla oynarım. Ama bu derece adanmışlık bana göre değil :))
Gün içinde biraz kafa dinlemezsem agresif olurum.
En azından çocuk uyurken biraz deşarj olacak kadar balkon gibi sesinin çok gelmeyeceği yere bırak..
öyle bir bakıyor ki yemek 3 dk geç kaldı tekrarı olmasın der gibiseninki tam değişik ama ya o bakışlar o duruş o oturuş kime çektiyse artık
bir saat aç kalsa eminim hepinizi yer önce çocuklardan başlayarak malum taze et
yerim onu ya
öyle bir bakıyor ki yemek 3 dk geç kaldı tekrarı olmasın der gibi
İyi de hiç ayırmadım onu kızımdan ve sürekli de seviyorum. Öyle bir durum yok kızım yokkende böyleydi. Büyük kedimi ihmal ettim ama bu kedimi hiç ihmal etmedim gece kalkıp kucakta bile gezdirdim kızımı emzirdikten sonra. Yerine koyup öperek bırakırım.öyle bir durum yok yani.
neden o kadar kum oluyo acaba ever clean ve pisipisi ince taneli kullanıyorum hiç kumun dökülmesi şey yapması falan olmadı. ya da kedim aşırı titiz bilemedim(sabah akşam yalanır, tuvaletten çıkınca ayaklarını iyice silkeliyor tuvaletinin dışında ondan mı bilmem)tuvaletinin önü haricinde hiçbir yerde kum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?