- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
Ya ben evdeyken neden bakıcı tutayım ki :) yani kedim var onunla ilgilenemiyorum diye çocuğuma bakıcı tutucam,kedimle ilgilenmek için mı?Kediniz eskiden beri böyleymiş ama eskiden tahammül seviyeniz doğal olarak daha yüksek olduğu için idare ediyordunuz. Şimdi tabii bebek bakımı onun stresi üzerine her damla fazla geliyordur. Ama burada anlayış gösterebilecek kişi maalesef kedicik değil. O da stres oluyordur eee ben eski benim ama jameya eskisi gibi değil diye. Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama hani yabancı videolar oluyor bebekle oynuyor kedi bebeğinizle dokunmalı bir ilişki kurarsa belki biraz rahatlar. Bir de belki siz üzerinizdeki yükü alacak yarım zamanlı bir bakıcı deneseniz
Ben öocuğumdan bunalıyorum diye nerede yazdım gösterin bana Allah rızası için :)O kadar negatif bi insansınız ki.çocuğumdan bunalıyorum,kedimden bunalıyorum,ondan bunalıyorum sürekli her şeyden bunalıyosunuz. Bu yorumumu kötü algılamayın dışardan gerçekten böyle algılanıyosunuz. Bi yoga filan yapabilirseniz yapın yada ne biliyim arada kafanızı dinleyin mutlaka. Benimde 3 kedim ve 5 aylık bebeğim var. İnanın aynı şeyleri yaşıyorum. Dün 2.30da uyudu o kadar uykusu vardı ki ağlaya ağlaya o saate kadar inat etti. Ama yapcak bişey var mı? Yok. Biz onları bu dünyaya getirdik şimdi kimse k.bakmasın şikayet etmeye kimsenin hakkı yok. Benimde bi kedim sürekli miyavlıyo yatak odasına girmek için. Çünkü hayvanın bebek gelince düzeni bozuldu. O da haklı napıyım? Geçen bebeğim kedimi tuttu çekti o da döndü onun elini ısırdı. Valla hiç umrumda olmadı böyle böyle devam etcek. Kediler gider oyuncaklarını ısırır,oyuncaklarla oynar eşim izin vermiyo mesela ama bunlar bu evde beraber yaşıyolar bebeğin zaten alışması lazım. Yıllarca hayvanı bi eve alıştırıp sonra başkasına vermekte ciddi bi vicdansızlık k.bakmayın. Benim toksoplazma hamileyken negatifti. Bi kere başka yere vermeyi düşünmedim onları. Gittim kan testi yaptırdım onlara risk var mı diye. Olsaydıda en fazla anneme verip doğurur doğurmaz geri alırdım. O da annemi biliyorlar beraber yaşıyoduk zaten diye. Bu kadar her şeyden şikayet etmeyin. Şükür edin. Sağlıklı bi bebeğiniz,sizden sevgi bekleyen sizi karşılıksız seven kedileriniz var. Allah korusun Allah yokluklarını göstermesin ama o hayvanları kaybetmek o kadar zor ki. Benim 2 hayvanım öldü daha önce. Tek dediğim benim onlarla ilgili hiç bi pişmanlığım yok. Bağırmadım,kızmadım onlara hiç zarar vermedim. Yarın bi gün vicdan azabı yaşamamak için sarılın onlara bol bol
Ya cok tatlısınız :) sapsal kedicik demekkı sevgi ıstıyor sevgi yumağı ama sureklı de zaman ayıramazsınız ki Allah yardım etsin ne desem Baska bilemedim.
Bi yandan iyilik yapıyoruz bir yandan kötülük aslında. Onların doğası sokak ama orda da zarar görürler diye evr alıyoruz. İyi mı bişey kötü mü bilemiyorum.Hayvanların eve hapsedilmesini hiç sevmiyorum
:))))Benim yazarken öyle gelmedi amabence sizin içiniz fesat
Aynen ben alıştırdım öyle :) gece bile miyavladığında kalkıp öperek yerine götürüyordum.Benim de 3 tane kedim var her birinin huyu da birbirinden farklı, biri bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında, öteki aşırı çenebaz sürekli konuşayım o da cevap versin (öyle alıştırdım), bi diğeri tüm eller benim üstümde olsun herkes beni sevsin mıncıklasın derdinde.. Yani biraz huy biraz alıştırmayla alakalı bu olaylar.. Siz de zaten söylemişsiniz ben alıştırdım diye.. Şimdi de cevap vememeyi deneseniz istikrarlı bi şekilde, mesela suskunken sevmeye başlayıp miyavlarken elinizi çekip biraz da söylenseniz ve kalkıp gitseniz?? Bi denesenizya bunları attığınız topu getirdiğine göre öğrenmeye de açık bi minnoş gibi gözüküyo.. Anlıyorum sizi bebekle birlikte de çok yormuştur ama nolur vermeyin yaa o sizi bu kadar severken nasıl yaşasın başkalarıylaÇok üzülüyorum ailesinden ayrılan hayvanlara Onlar da bizim çocuklarımız lütfen terketmeyin çok çok üzülür
böyle yazınca çok tatlı geliyo ya :)Durumun boyutu da ciddişöyle düşünün
“Miyav.... miyav miyav miyav.. miyav miyav miyavmiyavmiyavmiyavmiyavmiyav “ arada gelip minik ısırıyo tekrar miyavmiyavmiyavnasıl anlatayım bilemedim keşke ses kaydı gönderebilsem
Ya ama çok tatlı..benimki bebekliğinde öyleydi..resmen bir çocuk daha büyütmüşüm gibi geliyordu bana uykusuzluktan..ilk zamanlar hiç uyutmuyordu bizi..sonrasında büyüdükçe düzelmişti ama..ara ara sardırıyordu bize geceleri..gece saat 3-4 gibi guruldayarak gelir kafamıza abanırdı mutlaka..ay nasıl özledim kuzumu kaybettim iki ay önce..bence arkadaşınıza yolladığınız için tekrar gidecek diye korkudan size yapışıyor olabilir ayrılmamak için..ya da bi sıkıntısı olabilir ben veterinerlerin iyi demesisine de güvenmiyorum artık..iştahı falan yerinde mi?..Pazar günü götürdük bem traş ettik kızımda alerji çıktk çünkü,tıkanıyor. Sorduk ama bir sorunu yok.
Bir sorunu olsa zaten uyur sürekli. O uyurken de yanımda olmak istiyor. Yani benden ayrılmicak öyle söyliyim :)) ayaktayken ayaklarımın dibinde. Bazen yanlışlıkla çarpıyorum.
Yani tek derdi ilgi.
Yanlış anladınız ben kedinizle ilgilenmek için bebeğe bakıcı tutabilirsiniz demedim; bakıcı üzerinizdeki yükü alır size nefes alıp dinlenecek vakit sağlar böylece daha dinginleşirsiniz ve tahammül seviyeniz artar. Ayrıca çalışmayan anneler de bakıcı tutabilir durumları uygunsa o kadar yardırganacak bir durum değil benceYa ben evdeyken neden bakıcı tutayım ki :) yani kedim var onunla ilgilenemiyorum diye çocuğuma bakıcı tutucam,kedimle ilgilenmek için mı?Ben hala eskisi gibi ilgileniyorum ve kedimle bebeğim de aynı ortamda büyüyorlar. Kedim yanımda dip dibeyiz sürekli.
Yani o ilgisizlikle vs ile alakası yok. Evet şuan tahammül seviyem azaldı çok doğal olarak kafa dinlemek beş dk da olsa yalnız başıma kalmak istiyorum. Ama bu durumu bakıcı çözemez yani.
Tuvaletin önüne serilen paspaslardan denediniz mi?..english home dan almıştım ben..bayaa iş görüyordu..Büyük taneli kullanıyoruz, patilerinin arasına sıkışıyor sanırım. İnce taneli de çok tozutuyor. Banyo yoğunluklu olmak üzere salonda da kum taneleri görüyorum malesef. Varsın olsun süpürgeler ne için var :)
Evet kedi tuvaleti paspası aldım, fena değil ama bizimki tuvaletten atlayarak çıktığından paspası es geçiyorTuvaletin önüne serilen paspaslardan denediniz mi?..english home dan almıştım ben..bayaa iş görüyordu..
Bi yandan iyilik yapıyoruz bir yandan kötülük aslında. Onların doğası sokak ama orda da zarar görürler diye evr alıyoruz. İyi mı bişey kötü mü bilemiyorum.
Pardon doğa dediğiniz yer neresi oluyor? 10 katlı apartmanlar, betonlar, vızır vızır arabaların olduğu yeri doğa sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Bana göre kötülük canım dışarda bakabiliriz bence elimizden geldiğince onları doğadan ayırmak bana bencillik geliyor inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?