Doyumsuz mudur nedir??

Gördüğüm tüm kediler ve çocukken beslediğimiz kedimiz çok cooldu.Hiç sevdirmez hatta sevdirmek şöyle dursun oyunu bile canı isterse oynar fotoğrafını çekerken kameraya atlayan hırlayan kediler gördüğümden kedinizin özellikleri çok hoşuma gitti.Ben de böyle bir kedim olsun isterdim açıkçası.

E diğer kesim öyle :)
Benim de kollarım bir ara kan içindeydi. Hala eğer biraz ilgilenip bir zaman sonra ilgilenmesem öyle yapıyor anında saldırıya geçip her yerimi çiziyordu.
Şimdi ilgilenmeyerek onu görmezden gelerek çözdüm onu. O aşırı derecede hırçın. Hamileyken bana az saldırmadı. İkinci kediyi de onun ilgisini dağıtmak için almıştım 2 sene önce. Her türlü olumsuzluğa rağmen vermek aklımın ucundan geçmedi ama insan bir yere kadar dayanabiliyor malesef. Ama o aileyi de nerden bulucam onu bilmiyorum bir gözü görmüyor bu bahsettiğim miyavlayan kedim.
Onu da o şekilde tercih eden birini bulmak biraz zor.

Vereyim isterseniz

Nasıll güzel ilgilenmiş kendinizi sevdirmişsiniz ya :))

Çözüm bilmiyorum ama yazmak istedim. Çok tatlısınız.

Şey mi yapsan acaba şaldan bir ana kucağı yapıp kendine bağlı mı gezdirsen bi süre.
Kızınız biraz daha büyüyünce ilgisi ona kayar belki

Onu bana verin siz.Benim de bu aralar hep bir şeyleri sürekli sevesim var.İnsan dışında...

Benim eski kedim aslaaa kendini sevdirmezdi. Zor bela kucağına alsan sanki tecavüz ediliyormuş da katlaniyormuş gibi gözlerini sıkı sıkı yumar,fırsat bulduğu an kaçardi.
Durumunuz zor ama şu anda sizi kıskanan nice kedi annesi var, belirtmek isterim

Sizin bebenin dis huysuzlugu vardi onceki konulardan hatirladim. Onun ustune mutemadiyen miyavlamalar elbette pek sevimli gelmez. İnsanin az dinlenmeye ihtiyaci oluyor.
Benim de alti aylik ve 6 yasinda olacak kizim var. İkisine yetismeye calisirken ozluyorum sessizligi.
Bir gun Masa ile Koca Ayiyi izliyordum o ayiya da cok acimistim. Cagrisimlandim su an.
Masa ayiciga hic nefes aldirmiyor. Agliyor, zirliyor, her yeri dagitiyor. Tilkileri, tavsanlari topluyor. O ayiya ve tum emekci analara da selam olsun buradan.

Evetdiş çıkardı şimdi de altlar başladı yine ağrı yapmaya :) dün ara vermişti bende geçti sandım :))
Bana sessizlik yok anlayacağınız.
Maşa ile ayı çok severim bu arada fırsat bulsam izler gülerim azıcık :))

Kediniz eskiden beri böyleymiş ama eskiden tahammül seviyeniz doğal olarak daha yüksek olduğu için idare ediyordunuz. Şimdi tabii bebek bakımı onun stresi üzerine her damla fazla geliyordur. Ama burada anlayış gösterebilecek kişi maalesef kedicik değil. O da stres oluyordur eee ben eski benim ama jameya eskisi gibi değil diye. Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama hani yabancı videolar oluyor bebekle oynuyor kedi bebeğinizle dokunmalı bir ilişki kurarsa belki biraz rahatlar. Bir de belki siz üzerinizdeki yükü alacak yarım zamanlı bir bakıcı deneseniz

acaba bebeğinizi mi kıskanıyor.bu arada acayip kedi fobim var yanından geçemem o derece.kıskanma duyguları varmı onu bile bilmem.direk aklıma o geldi

Bazi kediler yakin ilgi ister. Bizde gece odanin kapisini kapatiyorduk ilk zamanlar ama bir sure sonra mutsuz oldugunu gorup gecede bizimle uyumasini sagladik, oyle hic bagirmiyor.
Sadece sevilmek icin degil cani sikildigi icin bagiriyor bence oyunla enerjisini atip yorsaniz bagirmaz. Oynayip kosturmak yerine 5 dakika oksayip geciyorsaniz devam eder.
Hatta benimki oyun yeterli gelmediginde de bagirir, biraz daha oynatirim yorulur yatar zaten.

Benim de 3 tane kedim var her birinin huyu da birbirinden farklı, biri bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında, öteki aşırı çenebaz sürekli konuşayım o da cevap versin (öyle alıştırdım), bi diğeri tüm eller benim üstümde olsun herkes beni sevsin mıncıklasın derdinde.. Yani biraz huy biraz alıştırmayla alakalı bu olaylar.. Siz de zaten söylemişsiniz ben alıştırdım diye.. Şimdi de cevap vememeyi deneseniz istikrarlı bi şekilde, mesela suskunken sevmeye başlayıp miyavlarken elinizi çekip biraz da söylenseniz ve kalkıp gitseniz?? Bi denesenizya bunları attığınız topu getirdiğine göre öğrenmeye de açık bi minnoş gibi gözüküyo.. Anlıyorum sizi bebekle birlikte de çok yormuştur ama nolur vermeyin yaa o sizi bu kadar severken nasıl yaşasın başkalarıyla Çok üzülüyorum ailesinden ayrılan hayvanlara Onlar da bizim çocuklarımız lütfen terketmeyin çok çok üzülür

Ya cok tatlısınız :) sapsal kedicik demekkı sevgi ıstıyor sevgi yumağı ama sureklı de zaman ayıramazsınız ki Allah yardım etsin ne desem Baska bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…