“Doyumsuz” diyince akla gelen ilk şey çoğu kişiye göre “cinsellik” bence :)))))Ne gibi bişey?
Ben de öyle bisi sandım:)
E diğer kesim öyle :)O zaman bir tutam şımarıp, sevgi arsızı olduğunu söyleyebiliriz.
Ses tonunuzdan enerjinizi alır hayvan bilirsiniz; ne incelin, ne çok katılaşın diyeyim; diğer kedilerinize nasıl davranıyorsanız ona da öyle davranın. Baktınız baş edemiyorsunuz, sağlam bir aileye gönderebilirsiniz. Her ne kadar bu tercih hoş olmasa da, bazen tahammül kalmayınca, hayvanı hırpalamaya doğru gitmeden evden göndermek gerekiyor.
Nette böyle bi geyik dönmüştü sanki "Psikopat kedi" diye. Sahibinin kolları kan içindeydi ve kızcağız artık baş edemiyorum diyordu. Yani... Mecbur kalınca, yollanır istemeye istemeye.
Vereyim istersenizGördüğüm tüm kediler ve çocukken beslediğimiz kedimiz çok cooldu.Hiç sevdirmez hatta sevdirmek şöyle dursun oyunu bile canı isterse oynar fotoğrafını çekerken kameraya atlayan hırlayan kediler gördüğümden kedinizin özellikleri çok hoşuma gitti.Ben de böyle bir kedim olsun isterdim açıkçası.
Valla bu aralar zaten kendimi zor tutuyorum , alıp getiresim var bir tane ama eşim istemiyor.Kedi gelirse ben giderim diyor n'apiyim kocadan mı oluyum?Vereyim isterseniz
Onu bana verin siz.Benim de bu aralar hep bir şeyleri sürekli sevesim var.İnsan dışında...
Evetdiş çıkardı şimdi de altlar başladı yine ağrı yapmaya :) dün ara vermişti bende geçti sandım :))Sizin bebenin dis huysuzlugu vardi onceki konulardan hatirladim. Onun ustune mutemadiyen miyavlamalar elbette pek sevimli gelmez. İnsanin az dinlenmeye ihtiyaci oluyor.
Benim de alti aylik ve 6 yasinda olacak kizim var. İkisine yetismeye calisirken ozluyorum sessizligi.
Bir gun Masa ile Koca Ayiyi izliyordum o ayiya da cok acimistim. Cagrisimlandim su an.
Masa ayiciga hic nefes aldirmiyor. Agliyor, zirliyor, her yeri dagitiyor. Tilkileri, tavsanlari topluyor. O ayiya ve tum emekci analara da selam olsun buradan.
Benim yazarken öyle gelmedi ama“Doyumsuz” diyince akla gelen ilk şey çoğu kişiye göre “cinsellik” bence :)))))
Kediniz eskiden beri böyleymiş ama eskiden tahammül seviyeniz doğal olarak daha yüksek olduğu için idare ediyordunuz. Şimdi tabii bebek bakımı onun stresi üzerine her damla fazla geliyordur. Ama burada anlayış gösterebilecek kişi maalesef kedicik değil. O da stres oluyordur eee ben eski benim ama jameya eskisi gibi değil diye. Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama hani yabancı videolar oluyor bebekle oynuyor kedi bebeğinizle dokunmalı bir ilişki kurarsa belki biraz rahatlar. Bir de belki siz üzerinizdeki yükü alacak yarım zamanlı bir bakıcı denesenizAma seviyorum ilgileniyorum. Kızıödan ayırmıyorum zaten ama bu başka bişey ya.
Kızım uyudu çok şükür o uyuduğundan beri ilgileniyorum oyun oynuyorum nerdeyse 1 saat oldu, hala miyavlıyor dibimde.
Bende de kafa kalmıyor 5 dk yı kendime ayıramıyorum. Evet o da evlat ama bu kadar da sürekli miyav duymaktan ciddi anlamda fobi oluştu bende.kıskanmıyor bu arada hep böyleydi.
Ya cok tatlısınız :) sapsal kedicik demekkı sevgi ıstıyor sevgi yumağı ama sureklı de zaman ayıramazsınız ki Allah yardım etsin ne desem Baska bilemedim.Ya öyle gönderesim geliyo susmayınca ama tabi gönderebilseydim zaten geri almazdım.
Bana çok alışık çok seviyor farkındayım ama insanda biraz kafa dinlemek istiyor :)
Kızım uyuyor kedim bana yapışıyor. Odaya kapatıyorum ordan da miyavlayınca kıyamayıp alıyorum yine.
Geçen akşam üstüme çay döktü. Sehpaya sürtünüyo seveyim diye çay bardağı üstüme döküldü.allahtan onun üzerine gelmedi yanacaktı şapşal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?