Doyumsuz muyum?

Maalesef 11.12 arasi uyuyorlar canım uykusizluklari beni yıprattı zaten sabahta 7-8en geç ayaktalar ancak okula başlarlarsa düzelir diyorum artık. Beni tatmin etmek ister ben yönlendirirsem eşimi muhtemelen
Kaç yıllık evlisin ,tamam yönlendir de ,adam bilmiyor mu neyi nasıl yapacağını hala ? Neden bunca yıldır görev gibi yatağa girmene sebep oldu ki ?!

Kaç yaşında çocuklar, okula ne zaman göndereceksin ?

Kaç yıllık evlisin ,tamam yönlendir de ,adam bilmiyor mu neyi nasıl yapacağını hala ? Neden bunca yıldır görev gibi yatağa girmene sebep oldu ki ?!

Kaç yaşında çocuklar, okula ne zaman göndereceksin ?
4 yıllık evliyim canım büyük 3 küçük 2 yaşında büyüğüm bu sene yarim gün basliyor

Hep merak ettim durdum bu dil ile nasil oliyor bu iş diye.filim izlemem ama merakimida yene dim degil hani

Dili sevemedim derken hazini mi alamadim demek istidin canim
cnm dil derken erkeğin dilini kullanmasını kastetmiştim. ban hoşlanmıyorum elle daha uyarıcı oluyor.(ahan da şimdi birileri gene erkek bu der kapattırır hesabı):KK53::KK48::rapci:

Hahah deneyecegim :halay:

eczaneden soğuk pres keçiboynuzu özü alın. Her akşam 3 yemek kaşığı yedirin. Ama bunun için değil, bahar geliyor enfeksiyonlara direnci arttırıyor, vücuduna kuvvet verir, direnç verir deyin yemek istemezse. Fazlasını yedirmeyin.

Sahimerdan ....yedir aktardan aliniyor sanada kocanada cumburlop sonra ....iste gerisi sana kalmis cilve milve.:-)
bacım kocam yokki. sevdiğim biri vardı. oda taaaaa japonya ya gitti. eğitimde şimdi. (gelse de ben de onu bir eğitsem)

4 yıllık evliyim canım bunun 2 yılı hamilelikle geçti iki çocuğum var diğer zamanlar da emzirmeyle falan evlendim evleneli hep bir koşturmayacadayiz aslında ben kendi kendimi yeni sorguluyorum yeni yeni kendimi tanımaya çalışıyorum. Hâlâ bile cinsel hayatımız çocuklar uyurda başbaşa kalırsak gizli saklı arada derede oluyor işte:)eşimle konuştum tabiki .onu sen anlarsın diyor orgazm olup olmadigimi ama gayet sıvı falan oluyor diyor
Sıvı gelmesiyle olmaz hani havai fişek patlaması gibi çok zevk aldığın anda birden aşırı titreme kasılma olup rahatlıyorsun ilişkide olmuyorsa eliyle yapsın yada oral

Merhaba kizlarrr :)
Sizinle bir konuda dertlesmek istiyorum. 1-1,5 aylik evliyim. Henuz cok yeni yani. Eșimle cok sukur guzel bir iliskimiz var.
Sorun su ki ben biraz doyumsuz bir insanim sanirim. Cinsel anlamdaki birlikteligimizde esimin erken bosalma gibi bir sorunu yok, yani o iliski icin yeterli oldugunu rahatlikla söyleyebilirim. Örneğin bir kez iliskimiz bittikten sonra yaklasik bir saat sonra tekrar iliskiye girmek istiyorum. Yorgun oldugunu soyluyor, her sey sevismek degil diyor mesela. Ben de kendimi tuhaf hissediyorum o boyle deyince. Yeni evli oldugumuz icin tek bir iliski sonrasinda ne kadar yorulabilir diye dusunuyorum. Ben mi cok doyumsuzum sorun ne sizce
bizim rekor günde 7 kere. sevgiliydik ama o zamanlar. aynı şehirde değildik iki üç ayda bi görüşebiliyoduk. evliliğimizin ilk aylarında da her gün dolu geçiyodu hatta bazen bi günde iki üç kere. çocuk yaptıktan sonra iki günde bire düştük nihayet :halay:

bizim rekor günde 7 kere. sevgiliydik ama o zamanlar. aynı şehirde değildik iki üç ayda bi görüşebiliyoduk. evliliğimizin ilk aylarında da her gün dolu geçiyodu hatta bazen bi günde iki üç kere. çocuk yaptıktan sonra iki günde bire düştük nihayet :halay:
vay anam vay evlilik dediğin böyle olur. darısı başıma.:rapci::olamaz:

Vay vay vay millet nelerde paylasirmis:)) birsey dedik diye basima kaka kaka oldunuz:)) oturunda burayi okuyun bakalim::))))

Back
X