• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 10 da belirtileri başlayan var mı

Sipser

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
121
Puanlar
23
Kızlar bu ay değişik hissediyorum hemen tarif edeyim bugün Dpo 10 , alt karın batması , bel ağrısı, sağ sol kasıklara batma , anlık gelen mide bulantısı ve ev süpürürken vs girip çıkan göğüs ağrısı. Adete 5 gün var ve normalde göğüs ağrım vs olmaz.
Sizin de varsa belirtileriniz konuşabiliriz 🌺

Hepsi hem erken gebelik hem adet belirtisi olabilir ama hissel sanırım :)

Benim dpo 8 bugün bende de benzer şeyler var bel sırt ağrısı en belirgini ve heyecanlandıranı

Herkesin döngüsü farklı oluyor. Bazısı belirti verirken bazısı vermiyor o yüzden buradaki yazılanları okuyup kendinize ne çok fazla umut aşılayın ne de moralinizi bozun. Ben de kendimi çok dinledim. Normalde reglden önce olmayan belirtiler yaşadım ama hiç ihtimal vermediğim bir zamanda oldu ve tek belirtim regl ağrısıydı. Elimizde olmuyor biliyorum ama kendinizi strese sokmayın. Test yapmak isterseniz de 2 gün sonra yapın ki yerleşme olduysa betahcg yi yakalayabilirsiniz. Umarım umduğunuz gibi çıkar her şey ☺️

Benim de dpo 10 az önce kendimi tutamayıp test yaptım. Awox marka çok çok azıcık gözle seçilemeyecek kadar az silik çizgi çıktı. Ya öyle ya da beynim bana bir oyun oynuyor:)

Benim de dpo 10 az önce kendimi tutamayıp test yaptım. Awox marka çok çok azıcık gözle seçilemeyecek kadar az silik çizgi çıktı. Ya öyle ya da beynim bana bir oyun oynuyor:)
Atta bakalım keskin gözlerimizle 👀😍

Ben de yaptım Dpo 10 ama Days doctor olduğu için umutlanmadım

Eklentiler

• IMG_3953.webp
    IMG_3953.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 506
Ben dpo5 gibi belirti hissetmeye başladım. Kasık doluluğu kalp gibi atma hissi yumurtalık batması şişkinlik gaz yaşamıştım evet daha önceki ay da bunlar vardı yumurtlamadan sonra oluyor ama dpo7 gibi ince sızı şeklinde bir bel ağrısı ve ara ara regl olacak gibi ağrı hissetmeye başladım benim evet hamileyim dediğim belirtiler bunlar oldu çünkü ben regli ağrılı geçen biri değilim bel ağrısı falan hissetmem oradan anladım sonra zamanla bunlara meme ucu sızlaması şimşek gibi çakma şeklinde giren sızı aşırı uykulu hissetme hali ve sabah bulantısı eklenince gün geçtikçe daha da emin oldum dpo11 test yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce yaşamadığınız bir belirti illa oluyor bence

Ben dpo5 gibi belirti hissetmeye başladım. Kasık doluluğu kalp gibi atma hissi yumurtalık batması şişkinlik gaz yaşamıştım evet daha önceki ay da bunlar vardı yumurtlamadan sonra oluyor ama dpo7 gibi ince sızı şeklinde bir bel ağrısı ve ara ara regl olacak gibi ağrı hissetmeye başladım benim evet hamileyim dediğim belirtiler bunlar oldu çünkü ben regli ağrılı geçen biri değilim bel ağrısı falan hissetmem oradan anladım sonra zamanla bunlara meme ucu sızlaması şimşek gibi çakma şeklinde giren sızı aşırı uykulu hissetme hali ve sabah bulantısı eklenince gün geçtikçe daha da emin oldum dpo11 test yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce yaşamadığınız bir belirti illa oluyor bence
Ayyy çok teşekkürler ne güzel anlattınız 🥹hepsi var şu an bakalım

Fotoğrafın rengiyle oynayınca belirgin oldu valla çıplak gözle zor görünüyor fotoğrafta hiç çıkmadı😅
Screenshot_20260211_200710_Gallery.webp

Fotoğrafın rengiyle oynayınca belirgin oldu valla çıplak gözle zor görünüyor fotoğrafta hiç çıkmadı😅Eki Görüntüle 3706414
Ayyy görünüyor testinde yaaaa ama işte pembe olcak diyorlar o var mı ikimizde de onu bilmiyorum :) ben de siyah gölge sanki. Dişim ağrıyor arveles bile içemiyorum valla sabaha kadar oturdum ağrıyla🥹

Ya bende umutlanmak istemiyorum bakalım inşallah Allah herkese ve bize hayırlısından ve sağlıklısından nasip etsin🫶🏻 benim ilk gebeliğim olacak olursa sen demesen ben ağrı kesici falan içerdim baş ağrım falan olsa dikkat edeyim bende😅

Ya bende umutlanmak istemiyorum bakalım inşallah Allah herkese ve bize hayırlısından ve sağlıklısından nasip etsin🫶🏻 benim ilk gebeliğim olacak olursa sen demesen ben ağrı kesici falan içerdim baş ağrım falan olsa dikkat edeyim bende😅
Bir de ben 40 yaşıma girdim ve hiç gebelik yaşamadım… İçim içimi yiyor .

Ben de çok yanlış biliyorum ama çok hamile hissediyorum. Bu da burda dursun 😂😂 bu bel ağrısı çok tuhaf çünkü ben de regl zamanı hiç bel kasık ağrısı yaşamam bacak ağrısıyla geçer reglim sadece. Kasıktan bele doğru birleşik bi ağrı böyle

Ben de çok yanlış biliyorum ama çok hamile hissediyorum. Bu da burda dursun 😂😂 bu bel ağrısı çok tuhaf çünkü ben de regl zamanı hiç bel kasık ağrısı yaşamam bacak ağrısıyla geçer reglim sadece. Kasıktan bele doğru birleşik bi ağrı böyle
Benim de sizin gibi bacak ağrısı özellikle alt bacak ağrısıyla başlar reglim ve öyle devam ederdi. Bel ağrısı güçlü bir belirti normalde beli ağrımayan biri için benim öyle oldu en azından inşallah sizin de vardır 😅

Benim de sizin gibi bacak ağrısı özellikle alt bacak ağrısıyla başlar reglim ve öyle devam ederdi. Bel ağrısı güçlü bir belirti normalde beli ağrımayan biri için benim öyle oldu en azından inşallah sizin de vardır 😅
Ay evet yaa sen yarın sabah test yap artık 11 dpo süper zaman 😍😍 ben 7-8 dpo yaptım yarın 9 olacak yine yapacağım

Ay evet yaa sen yarın sabah test yap artık 11 dpo süper zaman 😍😍 ben 7-8 dpo yaptım yarın 9 olacak yine yapacağım
Ben şu an dpo13üm 11ken yapmıştım silik çıkmıştı koyulaşma takip ediyorum 😊

Ben şu an dpo13üm 11ken yapmıştım silik çıkmıştı koyulaşma takip ediyorum 😊
Ay kişileri karıştırmışım konu sahibi sandım bu mesajı 😂 çok seviniyorum böyle başkalarında çift çizgi görünce hayırlı olsun kaçıncı denemenizdiiii

Back
X