• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 10 da belirtileri başlayan var mı

hadi inşallah ya çok sabır isteyen biseymis bu stressiz nasıl geçirebiliyor insanlar bilmiyorum 😊 bizde bi sorun olmadığını biliyoruz çünkü sevgiliyken hapla korunurken hamile kalmıştım. Bi kaç kez unutmuştum içmeyi. Adetim 2 gün gecikmişti öylesine test yapmıştım. Kopkoyu 2. Çizgi çıkınca ayılıp bayılmıştım üzüntüden kriz geçirmiştim falan. Hemen doktora gitmiştim kese vardı. 😀

hadi inşallah ya çok sabır isteyen biseymis bu stressiz nasıl geçirebiliyor insanlar bilmiyorum 😊 bizde bi sorun olmadığını biliyoruz çünkü sevgiliyken hapla korunurken hamile kalmıştım. Bi kaç kez unutmuştum içmeyi. Adetim 2 gün gecikmişti öylesine test yapmıştım. Kopkoyu 2. Çizgi çıkınca ayılıp bayılmıştım üzüntüden kriz geçirmiştim falan. Hemen doktora gitmiştim kese vardı. 😀
Predictor yaptım ilm 5 dk filan hiç bi şey yoktu ağladım ettim 15 dakka sonra şöyle bi şey belirdi sanki ya …
Gözüme mi görünüyor gidip içini mi açsam :)))

Eklentiler

• IMG_3993.webp
    IMG_3993.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 284
Ciğerini söktüm hafif bi çizgi görünce 🤣

Eklentiler

• IMG_4021.webp
    IMG_4021.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 269
Ben de görsem ben de açardım be iyi yapmışsın 😀 hadi inşallah yarın sabah ilk idrarla yap bence 🥺🥺

İnşallah inşallah amin 🙏 Belirtilerinsen bahseder misin bize de 🥹
Valla sürekli uyuyordum halsizlik vardı öylesine gebelik testi yaptım çıktı çok çok silik hemde adetime 5 gün vardı hayırlısı herkes için benim içinde dahil

Sevgiliyken mi🙈ee sizin 2.bebiş ozaman he

Ben test yapmıycam daha fazla. Bat 17 şubat eğer regl olmazsam 18inde yapıcam.

benimde dpo 15 bu gün dpo 9 ve dpo10 sabahı test yaptım maalesef negatif çıktı ama bu gün 15 ve hala regl olmadım ağrım sızım da yok test yapmaya da kokuyorum açıkcası hafif şefaf akıntım var sabahları midem ekşiyor iştahım da kesildi bu bir kaç gündür anlayamdığım şekilde göğüslerimde şişkinlik yumurtamın olduğu kasıkta arada girip çıkan sızılar off bilemiyorum gerçekten kkorkuyorummm

Kızlar ben de sizinle aynı durumdayım regle 5 gün kaldı kasık batmaları göğüs dolgunluğu karında şişkinlik ve gaz pıt pıt damar atma hissi var adet dönemindeki gibi değil bunlar farklı hissediyorum bu ay umarım olmuştur sizce ne zaman test yapsam sabırsızlanıyorum

Kızlar ben de sizinle aynı durumdayım regle 5 gün kaldı kasık batmaları göğüs dolgunluğu karında şişkinlik ve gaz pıt pıt damar atma hissi var adet dönemindeki gibi değil bunlar farklı hissediyorum bu ay umarım olmuştur sizce ne zaman test yapsam sabırsızlanıyorum
Yumurtlama gününüz ne zaman 11-12 gün geçmişse testte çıkar

Back
X