• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 16 ve Gebelik testi

Canım sen yumurtlamayı gördükten sonra teste devam ettin mi? Acaba yeniden yumurtlamış olabilir misin, belki o yüzden yeni belli olmuştır testte
canım ben devam ettim 3 ekime kadar ovü testini sonra kalan 1 testim daha vardı 6 ekimde bir daha yaptım yine koyuluk görmüştüm. bak böyleydi testlerim hatırlarsın muhtemelen atınca. Burdakikerde yapay zekada 6sının pik olmadığını söyledi

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 7
Hiç geç olmamış bence. Ya ben bir de dpo sonrası 10 da lekelenme yaşadım. Önce 2 kez kahvemsi pembemsi geldi hafif regl sancısı ile sonra kesildi aynı gün akşamı uçuk pembe açık pas şeklinde sürüntü gibi geldi akıntıyla karışık 2 gün sonra o da kesildi. Ödüm patlıyor test yapmaktan 6 ay önce de buna benzer bir şeyi regle 4 gün kala yaşadım, 4 gün boyunca devam etti doktora gittim beta baktı 1.20 sonra tarlusal verdi onu kullandım regl oldum. Şimdi korkuyorum çokca
ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan

ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan
Korkma artık inşallah sağlıkla ilerleyecek seninki herkeste bebek aynı zamanda tutunacak diye bir şey yok belli ki seninki geç tutunmuş. 6-10 arası yerleşme oluyormuş belki de senin ki 10 da yerleşti bilemezsin ondan geç belli oldu. 💐

Korkma artık inşallah sağlıkla ilerleyecek seninki herkeste bebek aynı zamanda tutunacak diye bir şey yok belli ki seninki geç tutunmuş. 6-10 arası yerleşme oluyormuş belki de senin ki 10 da yerleşti bilemezsin ondan geç belli oldu. 💐
inşallah öyle olmuş olur yoksa çok zor bir süreç 😢 umarım seninde vardır güzel haberler alırsın çok çok dua ediyorum

işte diyolar ya burda dpo 10-12de pozitifi gördüm falan ben 16da görünce istemsiz acaba? diyorum kendime. Ben dün akşam 7 gibi test yaptım çizgim çıkmıştı istersen 2-3 saat sıvı alımını kesip dene
Canım bende 3 ekimde iğne oldum 12 sinde bej leke geldi tek seferlik şuan dpo11 deyim ama testler negatif dünden beri sinir hali duygu dalgalanmaso ve göğüs hassasiyeti var negatifti görünce sürekli ağlayasım geliyor modum çok düşük

Canım bende 3 ekimde iğne oldum 12 sinde bej leke geldi tek seferlik şuan dpo11 deyim ama testler negatif dünden beri sinir hali duygu dalgalanmaso ve göğüs hassasiyeti var negatifti görünce sürekli ağlayasım geliyor modum çok düşük
Eğer iğne gününü sayarsak dpo13 oluyor

Back
X