- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Bende 10. Günümdeyim benimde negatif testlerim.Kızlar merhaba çatlamadan sonra 9 gündeyim günler geçmiyo düşünmemeye çalışıyorum ama oda olmuyor test yapmaya başladım bile henüz negatif erken ama bir umut işte belki biraz konuşmak iyi gelir
Salmaya çalışıyorum ama olmuyoMerhabaa canım benim umarım hakkında hayırlısı olur bekledikçe geçmez o günler salll gitsin yaa
İnşallah pozitife dönecek canım erken zaten ama işte biz yapmadan duramıyoruz kiBende 10. Günümdeyim benimde negatif testlerim.
Döner mi yaİnşallah pozitife dönecek canım erken zaten ama işte biz yapmadan duramıyoruz ki
Seni buralarda görmeyi özlemişimKızlar merhaba çatlamadan sonra 9 gündeyim günler geçmiyo düşünmemeye çalışıyorum ama oda olmuyor test yapmaya başladım bile henüz negatif erken ama bir umut işte belki biraz konuşmak iyi gelir
Tabiki tanıdım yavrum unutmammSalmaya çalışıyorum ama olmuyotanıdın dimi kız beni
Bende senii görmeyeli özlemişimmm nasılsın canımSeni buralarda görmeyi özlemişimovulasyon testiyle mi takip ettin
Bende özledimmmmSeni buralarda görmeyi özlemişimovulasyon testiyle mi takip ettin
Kuzucum hiç belli olmuyo bu işler kiminin geç çıkabiliyo testte işte kimine erken öğreniyor inşallah bu ay olurDöner mi yabelirtim falan yok hic
İyiyim canımmm sen nasılsınBende senii görmeyeli özlemişimmm nasılsın canım
Oooo süper kuzummm doktor kontrolünde ilerledin yaniBende özledimmmmEvet kuzucum ovulasyon yaptım birde Femara kullandım bu ay
İnşallah kuzum yok iğne vermediler tr derken çıktım doktora Femara deneyelim dedi buraya dönünce iğne kaldı yaOooo süper kuzummm doktor kontrolünde ilerledin yanihadi inşallah her şey güzel ilerler çatlatma iğnesi verdiler mi
Ayyy hadi çift çizgili güzel haberi bekliyorummmmmİnşallah kuzum yok iğne vermediler tr derken çıktım doktora Femara deneyelim dedi buraya dönünce iğne kaldı ya
İnşallah kuzucum sen ne yaptın bakalımAyyy hadi çift çizgili güzel haberi bekliyorummmmm
Bende iyiyim kuzum denemelere başladım tekrarİyiyim canımmm sen nasılsın
Saldım vallaİnşallah kuzucum sen ne yaptın bakalım
Test yapıyor musun yavrumBende iyiyim kuzum denemelere başladım tekrarhatta akıntım az bu ay anlayamadım çatladı mı noldu ara ara kasık ağrım oldu şuanda da var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?