- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Evet kuzum okul öncesiÖğretmen misinnn
Aaa süpermiş bendeeeEvet kuzum okul öncesi
Aaa süpermiş bendeeeama çalışmıyorum şu an
Evet özelde bazı veliler de bakıcı muamelesi yaptığı için ekstra yorucu oluyordeğişik bir meslek çalışmayınca özlüyorsun çalışınca bıkıyorsun dinlenemiyorsun (özeldeysen)
Bakıcı mı köle diyelimEvet özelde bazı veliler de bakıcı muamelesi yaptığı için ekstra yorucu oluyor
Öğrencilerden daha çok velilerin yorduğu gerçeği işteBakıcı mı köle diyelimcuma bir velim akşam konuşalım tel de birşey sorucam dedi müsait değilim dedim ctsi o zaman diyor yine müsait değilim dedim söyleyeceklerim bu kadar
Öğrencilerden daha çok velilerin yorduğu gerçeği işteasla özel alanımız yokmuş gibi davranıyorlar yaaa
HuuufffÖyle yapıyorum
Bazen çalışma hayatını özlesem de şu süreçte evde huzurluyum ya yalan söyleyemiycem. Çok mu uzun saatler çalışıyorsun kuzumbazen komik bazen çokkkk sinirleniyorum benim yerimede dinlen kuzumm evde şu aralar çok ihtiyacım var
Evet kuzum 8-18.30.. kendime vaktim kalmıyor pek haftaiçiBazen çalışma hayatını özlesem de şu süreçte evde huzurluyum ya yalan söyleyemiycem. Çok mu uzun saatler çalışıyorsun kuzum
Ahh ahh deşme yaramıŞu testlere harcadığımız para…
Allah sabır versin kuzum dışarıdan bakınca okul önceciler sadece oyun oynatıyor ya diyorlar ama kendileri evde bi çocukla baş edemeyip okula gönderiyorEvet kuzum 8-18.30.. kendime vaktim kalmıyor pek haftaiçi
Kendi markamızı kuralımAhh ahh deşme yaramıtest fabrikası kurmaya yeterdi heralde
Kız bide yanlış gösterir dünyanın küfürünü yiyorlarKendi markamızı kuralım
Hahahahaha doooğruKız bide yanlış gösterir dünyanın küfürünü yiyorlar
Belki döner kuzummmm öyle deme, 14.gün pozitife dönen de oluyorÇatlamadan sonra 12. Ci gün testler negatif kızlar burdan da dönmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?