- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
Yok kuzum kendimi strese sokmamak için yapmıyorumTest yapıyor musun yavrum
Bende artık böyle düşündüğüm için test yapmıyorum kuzum gün aşırı ilişkiden devamYok kuzum kendimi strese sokmamak için yapmıyorum
Normalde bu sabah oldu bizimde ama eşimde boşalma sorunu oldu bende darlamadımBende artık böyle düşündüğüm için test yapmıyorum kuzum gün aşırı ilişkiden devam
Darlamamak en iyisi zaten ya olacağı varsa tek ilişkide bile oluyorrNormalde bu sabah oldu bizimde ama eşimde boşalma sorunu oldu bende darlamadım
İşte panik kadınlar biz rahat olsak biraz olacak amaDarlamamak en iyisi zaten ya olacağı varsa tek ilişkide bile oluyorr
En iyisini yapmışsın kuzum bata kaç gün varSaldım vallabu ay ne takip ettim ne bi şey sanki zorluyormuşum gibi düşündüm artık akışına bıraktım tamamen
Halen adet olmadın mı canımBu ay takip etmedim. İlişki de az oldu. Reglim düzensiz. 16sında olmam gerekiyordu. Hafta başından beri ara ara kasıklarıma regl ağrısı giriyor. Göğüslerim çok hassas. Umutlanmak istemiyorum ama bi umut var mı bilemedim. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Yok olmadım. Test için bikaç gün beklemek istiyorum dayanırım inşallahHalen adet olmadın mı canım
Sorma sormaaaa sürekli bi araştırma dikkat etme halindeyizİşte panik kadınlar biz rahat olsak biraz olacak ama
5 gün var kuzumEn iyisini yapmışsın kuzum bata kaç gün var
Ah ahh Keşkeeee okulda yoğun benim tek avantajım o unutuyorum aradaSorma sormaaaa sürekli bi araştırma dikkat etme halindeyizinsanlar istemediği halde hamile kalıyor işte kafaya çok takmamak lazım keşke bizde takmamayı başarabilsek
Aaa süper o zaman kafanı dağıtan bi şeyler varAh ahh Keşkeeee okulda yoğun benim tek avantajım o unutuyorum arada
Evet var ama Maalesef ama çok yoruluyorumAaa süper o zaman kafanı dağıtan bi şeyler var
Öğretmen misinnnEvet var ama Maalesef ama çok yoruluyorum
Ayyy dayanma hadi yapYok olmadım. Test için bikaç gün beklemek istiyorum dayanırım inşallah
Abboowww yakınlaşmışşş ne zaman test5 gün var kuzum
Kuzum valla ilk defa gecikmeyi beklemeyi düşünüyorumAbboowww yakınlaşmışşş ne zaman test
İnşallah dayanabilirsin kuzumKuzum valla ilk defa gecikmeyi beklemeyi düşünüyorumhep adetten önce test yaptım negatifi gördüm
Test yapmayacağıma inanmış gibi yapİnşallah dayanabilirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?