Dr. Ahmet Akkoca'nın hastaları

ceylannur hanım,
ahmet bey hakkındaki düşüncelerinize içtenlikle katılıyorum. aslında şu an tam sırası diye düşünüyorum,oğlum büyüdü artık ikinciye hamile kalmak için ahmet beye gidip ön testler için görüşeyim diyorum ama çocuğuma şu an bakacak biri yok o nedenle ertelemem gerekiyor. selamlar...

Merhaba Duygunazcan Hanım
Yazdıklarınızı duygulanarak okudum. inşallah ikinci bebeğinize bakacak birini bulursunuz da hamile kalırsınız. Ahmet Beyin takibinde rahat bir hamilelik geçireğinize tek bir şüphem yok.Ahmet Beye gidipte şu ana kadar memnun olmayan tek bir hasta tanımadım.Herkes çok mutlu onunla tanışmış olmaktan. Ben gayet temiz ve iyi duygularımla söylüyorum ki Ahmet bey çok farklı biri. Her şeyden önce iyi bir insan. Bazen bir melek olduğunu falan düşünüyorum.JİNEKOLOGİ İLE ilgili hiç bir sorunumda şu ana kadar bir kere bile beni neden aradın dediğini duymadım.Asla sinirlenmiyor,kızmıyor.Bunu yazarken bile gözlerim doldu. İnsan sağlığı onun için o kadar değerli ki. Şu an belkide bazılarınızın içinden şunu söylediğinizi duyar gibi oluyorum. O kadar parayı bende alsam bende iyi davranırım. Oysa yanılıyorsunuz. kesinlikle para peşinde koşan maddiyatın önde geldiği bir insan değil.Günümüzde bütün paylaşımların maddileştiği, kişiliklerin bile para karşılığında değişebildiği ortadır. ASLINDA bende zaman zaman böyle bir devirde Ahmet Beyin bu kadar paylaşımcı,insancıl,kısacası nasıl böyle temiz kalabildiğini düşünmüşümdür. Bunun bir tek cevabı var kişilik özelliği. Demek ki kişiliği böyle. Aldığı kültür, eğitim onu bu kadar mütevazi yaptı kimbilir.Neyse biraz daha yazarsam biliyorum ağlayacağım. Ahmet beye ve sizlere selamlar...

Son düzenleme:
ceylannur hanım merhaba,
ne zamandır yazamadım kusura bakma. geçen gün benim tavsiyemle ahmet beye giden bir arkadaşım vardı. kanaması varmış daha önce izmirde gitmediği dr kalmamış kimisi ameliyat demiş kimisi biyopsi yaptır demiş kızcağızda o kadar korkmuş ki nihayetinde benim tavsiyemle ahmet beye gitmişti. ahmet bey kürtaj edip biyopsi yapmış. sonuç polip çıkmış ,rahimini falanda almamış. şimdi kanaması da yok. geçenlerde kendisini bir davette gördüm. ahmet beyden bahsetti. mükemmel doktorluğuyla o üzerinden akan efendiliği birleşince mükemmel birisi oluyor dedi. herkeste merak etti. o an hem ahmet beyi tanıdığım için gurur duydum. hem de ahmet beyi biraz kıskandım. keşke ben de dr olsaydıydım da ahmet bey gibi insanların sorunlarına bu kadar güzel çözümler bulabilseydim. sevgilerimle...

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
Nihayet 2. bebeğimi yapmaya ve Ahmet Beyin takibinde yapmaya karar verdim. Ahmet Beyin takibindeki hamileler lütfen benimle tecrübelerini paylaşabilirler mi? Selamlar...

Arkadaşlar, mesajı yazalı bir kaç gün oldu Ahmet bey hakkında fikir verebilecek birileri yok mu aranızda. Başka dr istemiyorum.Kararım kesin Ahmet beye gideceğim.

Merhaba Duygunazcan Hanım sizi hem 2. bebeğinizi yapmaya karar verdiğiniz hem de doktorunuz olarak Ahmet Akkocayı seçtiğiniz için tebrik ederim. Zaten siz de Ahmet Beyi tanıyorsunuz. Efendiliği, kişiliği, bilgisi ve mükemmel ötesi doktorluğundan son derece memnun kalacağınıza ben yürekten inanıyorum. saygılarımla...

Merhaba Arkadaşlar,
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir süredir siteye giremedim.Neyse arkadaşlarım biraz utangaç yazmıyorlar. Bari ben paylaşayım.Benim bir arkadaşım var kendisi o kadar utangaç ki Ahmet beyden başka kimseye muayene olmaz. Bu hafta beni arıyor,yeğeni hamileymiş. çok kusuyormuş, İllaki Ahmet Beye görünsün istiyor. Aksilik bu ya Ahmet Beyde yılbaşı iznindeymiş.Neyse artık rica ettik sağolsun AHMET bey tatilinden feda etti. Bu gün kendisini muayene etti. Serum takmış. Kızcağız da bir haftadır kendine gelmiş. Amet bey hatta yine olursa yine gel demiş. Çok memnun kalmışlar. Bana çok teşekkür ettiler. Hatta onlar Almanya da oturuyorlar. Almanyada bile böyle iyi mükemmel doktor bulunmaz dediler. Çok hoşuma gitti. Beni kırmayıp arkadaşı izin gününüzde bekletmeyip muayene ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum,Ahmet Bey iyi ki varsınız. Ve sizi tanımak benim için bir şans.ARKADAŞLAR AHMET BEYİN VE SİZLERİN İÇTENLİKLE YENİ YILINIZI KUTLUYORUM.BOL ŞANSLAR...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir siteye giremedim.Ceylannur Hanım yazdıklarınızı çok beğendim.Çok güzel şeyler yazmışsınız, doktorumuz hakkında. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Ahmet beye gittim ilk muayenemi oldum. Ahmet bey her zamanki gibi sakin bilgili ve ağırbaşlıydı. Şu an her şeyin normal olduğunu söyledi. Doktorumdan çok memnunum. Aranızda yeni hamile olan varsa görüşlerimizi paylaşabiliriz sevgilerimle.

Sevgili Duygunaz Hanım,
Hamile olmanıza çok sevindim. Kusura bakmayın ben yapım gereği mesafeli ve seviyeli biriyim. Bu nedenle canım cicim yapamıyorum. Ama inanın çok sevindim. Dilerim Allah herkese verir.Zaten birinci bebeğinizden biliyorsunuz,çocuk muhteşem bir şey. Belki de Tanrının bir kadına verebileceği en büyük lütuf.Yalnız bebeğinizin normal kontrollerini mutlaka yaptırın. Zaten yaptırmışsınız da. Ahmet Bey; muhteşem, doktorluğu tartışılmaz,melek gibi bir insandır. Biliyor musunuz ben Ahmet Beyin doktorum değilde,(gerçi yaşlı BİRİ değil ama )babam olmasını çok isterdim.Bu arada ben 6 aylıkken babamı kaybettim. Hep bir tarafım eksik olmuştur. İyi bir yaşantım olmasına rağmen, mutlaka zayıf yönüm babasızlığım olmuştur. Allah bütün çocukları özellikle kız çocuklarını analı babalı büyütsün.

merhaba ceylannur hanım,
yazdıklarınızı tebessümle inceledim. gerçekten çok etkilendim.sadece size cevap yazabilmek için kadınlar kulübüne üye oldum. ahmet akkoca ile ilgili yazdıklarınıza son derece katılıyorum. ama bir şeye değinmemişsiniz. onu da ben yazayım dedim. yıllardır ahmet beyi tanırım çok iyi titiz bir dr dur. bunun yanında da çok ciddi biridir. benim anlayışıma göre bir doktorun hastaya yaklaşım tabi ki önemli. iyi davransın hastayla empati kursun, istenir. ancak iyi dr demek sadece güleryüzlü olmak değildir. ciddiyette bir o kadar önemli selamlar...

Merhaba Arkadaşlar, epeydir siteye giremedim. hamileliğimin ilk ayı dolmak üzere, geçen gün ahmet beye muayeneye gittim bir hafta önce falandı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk inanılmaz bir duyguydu. ahmet beyden o kadar memnunum ki keşke ilk bebeğimide onun takibinde yapsaydım. ceylannur hanım güzel duygularınız için çok teşekkür ederim. YAZDIKLARINIZ çok içtendi.

Duygunazcan hanım,
Ne güzel hamilelikte ilk ayınız bitmek üzereymiş. anladığım kadarıyla çok iyi gidiyor. İnşallah hep böyle bebeğinizde sizde sağlıklı olur.Zaten Ahmet Bey gerekli olan bütün titizliği ve özveriyi gösteriyordur. SAĞLIKLA KALIN.

Ceylannur merhaba,
Yazdıkların için teşekkür ederim. gerçekten ahmet bey çok titiz ve dikkatli bir doktor. bir aksilik olmasın diye hiç bir şeyi atlamıyor. bilgilendiriyor,sakinleştiriyor,sorularıma sabırla cevap veriyor. aslında ne kadar iyi bir doktor olduğu anlatmakla olmaz yaşamak gerekiyor. yani ahmet beyi tanımak gerekir. beni anlamak için...

Ahmet Beyin Hastalarına Merhaba,
Ben bu gün Ahmet Beye aylık hamilelik kontrolüne gittim. Ahmet bey muayene etti bebeğime ultrasyon ÇEKTİ. Bebeğimin gelişimi normal. Zaten ilkinde yaşadığım mide bulantılarını falan yoğun yaşamıyorum kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu arada Ahmet beye normal doğal doğumu sordum.Kurslara devam ediyormuş.Normal doğal doğumun yararlarından bahsetti ama ben ilk bebeğimi sezaryan olduğum için normal doğal doğumu tercih etmem söz konusu değil. Eğer öyle olmasaydı kesinlikle tercih ederdim.İilginize,yaklaşımınıza ,saygı ve değerinize çok teşekkürler AHMET BEY. SEVGİYLE KALIN ARKADAŞLAR...

Duygunazcan Hanım,
Yazdıklarınızı çok beğendim, o kadar güzel,kibar ve nazik yazıyorsunuz ki beğenmemek mümkün değil.İnşallah hamileliğiniz sorunsuz gider.Ahmet bey de en sevdiğim yön hastalarına canım cicim yapmaz. Mesafeli ama sıcak,bir o kadar da bilgili davranır. Bence önemli olan canım cicim demek değil,işini iyi yapmaktır doğru olan. Zaten öyle bir şey olsa buraya tek kelime yazmazdım. Bu insanları yanlış yönlendirmek olur ki bu benim dürüstlüğüme yakışmaz. Teşekkürler Ahmet bey kişiliğin ve dr luğun için.SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Ahmet Akkocanın tüm hastalarının kadınlar gününü kutlar,sağlıklı doğumlar dilerim.

ceylannur hanım mesajınızı yeni gördüm çok kibarsınız teşekkür ederim. ben ahmet beyi yıllar önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım. ciddi bir kadın hastalığım olmuştu. epey bir dr tecrübesi yaşadıktan sonra bir hemşire arkadaşımın tavsiyesiyle bir kezde onu deneyim düşüncesiyle umutsuz bir şekilde kendisine muayene oldum. bana öyle iyi öyle ilgili davrandı ki daha o an emin ellerde olduğumu anladım. neyse ki uzun bir tedavi süreci ve hastalığım nedeniyle kendisine çıkardığım onlarca sorundan sonra bir gün ben iyiyim dedim. o gün kü gözlerindeki ışıltıyı unutamam. benim sağlığım onu çok mutlu etmişti. işte o gün bu gündür 16 yıldır kendisini asla bırakmadım. herkese kendisini tavsiye ettim beni bir kere bile mahçup etmedi. teşekkürler ahmet bey. beni sağlığıma kavuşturduğunuz için çok teşekkür ederim. herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,diğer konuda bazı arkadaşlar yazmıyorsunuz diye bana sitem etmişler. Ben Ahmet beyin hakkını hiçbir zaman ödeyemem.Bazı insanlar her yaşadığını anlatamaz.bende bunlardan biriyim. Yapılanları Kadın doğumun özel bir konu OLMASI nedeniyle detaylı anlatamıyorum. Ahmet bey kadın doğumla ilgili ciddi bir rahatsızlığımda bana son derece yardım etti. Eğer şu an ayakta duruyorsam bu Ahmet sayesindedir. Onun içindir ki ben Ahmet Bey hakkında her zaman her yere gönül rahatlığıyla yazı yazarım.BUNLARI DA REKLAM OLSUN DİYE HİÇ BİR GÜÇ BANA YAZDIRAMAZ. GERÇEK HAYATIMDA DA BEN ÇOK DOĞRUCU VE CİDDİ BİR İNSANIM. AHMET BEY YAZDIKLARIMI FAZLASIYLA HAKEDİYOR KİMSENİN TEREDDÜTÜ OLMASIN. Fakat son günlerde gerek işimde, gerek günlük hayatımda çok yoğundum. Görüşmek üzere. Hepinize saygı ve sevgiler...

Son düzenleme:
Akadaşlar konuya uzun süredir kimse bir şey yazmamış. Herkes okuyup okuyup geçmiş. Sizlere tavsiyem sadece okuyup geçmeyin yorumlarınızı, deneyimlerinizi paylaşın ki başkalarıda sizlerden faydalanma imkanı bulsun.SİZE DOKTORUMUZDAN HABER VEREYİM DEDİM BU ARADA,dr bey bir haftadır doğal doğum kongresinde. Bu doğal doğumu çok benimsedi. kurslarına ilgi ve hevesle katıldı. kısacası gönül verdi. Ne mutlu ona. İZMİR 'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR. SEVGİLERİMLE HOŞÇAKALIN...

Son düzenleme:
Konu sahibi olarak başta dr umuzun değerli eşlerinin ve tüm annelerin en içten dileklerimle anneler gününü kutlarım.Seygiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…