- Konu Sahibi ceylannur1
-
Merhaba Arkadaşlar,
Siteye girmeyeli epey olmuştu. Şöyle bir bakayım diye bir girdim. Her ne kadar Ahmet Beyin hastaları yorum yazmasa da epey kişi tarafından yazım takip edilmiş. Hepinize teşekkürler. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama ben pek detaya girmiyorum. Ahmet bey benim gözümde inanın muhteşem bir doktor.Benim için vicdan ve erdem sahibi bir doktor olarak yaptıkları saymakla bitmez. Gerçi şunu yaptı bunu yaptı anlatmak istemiyorum. Hem kimbilir belki bir gün anlatırım.Aslında anlatırımda kendisi mütevazi bir kişilik yapısına sahip, (bu siteyi takip edip etmediğini bilmiyorum. DR OLARAK oldukça yoğun, tercih edilen bir doktor. Bir de GENELDE normal doğumu yaptırdığı için işleri uzun sürüyor.) burda yazdıklarımı görürde bana kızar diye korkuyorum.O yüzden yazmıyorum. Daha nasıl kişiliğini tarif edebilirim bilmiyorum.
HEPİNİZE kucak dolusu sevgiler...
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir siteye giremedim.Ceylannur Hanım yazdıklarınızı çok beğendim.Çok güzel şeyler yazmışsınız, doktorumuz hakkında. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Ahmet beye gittim ilk muayenemi oldum. Ahmet bey her zamanki gibi sakin bilgili ve ağırbaşlıydı. Şu an her şeyin normal olduğunu söyledi. Doktorumdan çok memnunum. Aranızda yeni hamile olan varsa görüşlerimizi paylaşabiliriz sevgilerimle.
Duygunazcan hanım,
Ne güzel hamilelikte ilk ayınız bitmek üzereymiş. anladığım kadarıyla çok iyi gidiyor. İnşallah hep böyle bebeğinizde sizde sağlıklı olur.Zaten Ahmet Bey gerekli olan bütün titizliği ve özveriyi gösteriyordur. SAĞLIKLA KALIN.
Ahmet Beyin Hastalarına Merhaba,
Ben bu gün Ahmet Beye aylık hamilelik kontrolüne gittim. Ahmet bey muayene etti bebeğime ultrasyon ÇEKTİ. Bebeğimin gelişimi normal. Zaten ilkinde yaşadığım mide bulantılarını falan yoğun yaşamıyorum kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu arada Ahmet beye normal doğal doğumu sordum.Kurslara devam ediyormuş.Normal doğal doğumun yararlarından bahsetti ama ben ilk bebeğimi sezaryan olduğum için normal doğal doğumu tercih etmem söz konusu değil. Eğer öyle olmasaydı kesinlikle tercih ederdim.İilginize,yaklaşımınıza ,saygı ve değerinize çok teşekkürler AHMET BEY. SEVGİYLE KALIN ARKADAŞLAR...
Ahmet Akkocanın tüm hastalarının kadınlar gününü kutlar,sağlıklı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?