Dr. Ahmet Akkoca'nın hastaları

arkadaşlar,aranızda ahmet beyin doğal doğum kurslarına katılan var mı neler öğretiyorlar. yeğenim hamile katılmak istiyor da yazarsanız sevinirim.

merhaba sevgili arkadaşlar,son günlerde gerek etrafımda gerek bana özelden mesaj atarak sorulan soru şu, AHMET BEY DOĞAL DOĞUM EĞİTİMLERİ VERİYOR MU? EVET VERİYOR ARKADAŞLAR,AHMET BEYİN DOĞAL DOĞUM EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR. İLGİLENEN ARKADAŞLARA MUAYENE NO SUNU veriyorum. muayeneden arayarak sekreterinden öğrenebilirsiniz. tel:0
ancak SİZLERDEN RİCAM BUNDAN SONRA BANA BU TÜR SORULAR SORMAMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİM.ÇÜNKÜ,ben de sizler gibi ahmet beyin bir hastasıyım. her gün ya da her dakika yeniliklerinden ya da değişikliklerinden haberim olmayabiliyor. ben bir kamu kurumunda çalışıyorum. işlerim yoğun. sürekli internetten takip edemiyorum. tüm bunlara rağmen size şunu söylemek istiyorum. gerek açtığım bu konuda gerek diğer konuda bana saygı duyup beni dikkatle takip ettiğiniz için ,şu ana kadar olumsuz tek bir tepki göstermediğiniz için çok teşekkür ederim.tüm samimi kalbimle söylüyorum ki ben bu güne kadar inanmadığım güvenmediğim hiç bir iş yada kişinin arkasında durmadım. ama ahmet beye ilk gittiğim andan itibaren hep pozitif elekyrik aldım. kendisinin bana yaptığı tedavilerde hep olumlu sonuçlar aldım. kimse benim babamın oğlu değilki ben olmamış şeyleri takdir edeyim. kendisi bir kere beni hayel kırıklığına uğratsa bile dürüstçe bunları sizinle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.inanın içimde en küçük bir kötülük olmayan biriyimdir. eğer bir başkasına zarar veriyorsam yada vereceksem canım pahasına da olsa o olaydan çekilir dürüstlüğümü ortaya koyarım.hepinizi çok seviyorum sevgiyle mutlu kalın değerli hanımlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar,bir süredir siteye giremedim. bu hafta myomum kontrolü için Ahmet beye gittim. Ultrason çekildi muayene oldum. Şu an için bir müdaheleye gerek yokmuş. O kadar memnun kaldım ki ara kanamalarımın verdiği rahatsızlığı falan unuttum Kendisi çok güven veren ve insanı çok rahatlatan bir doktor. Kendisine kendimi her zaman hiç düşünmeden emanet ederim. Sevgiler.

Back
X