Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

flzflz tesekkür ederim eklediğin için maşaallah güzel olmuş burnun sen zaten şeker kız candy gbi bişeymişsin. .. Bilmiyorum belki dha önce yazmışsndır ama ahmet bey ameliyatı nerde yapıyo görev yaptığı hastanede mi yoksa özel bi yerde mi ayrıca kendisiyle görüştükten kaç gün sonra ameliyat günü verdi belkiaynı sey olamayacak ama bilmiyorum yinede bi fikir... benim zmanım kısıtlı görüşmede karar verirsem görüşmeden iki gün sonra flan ameliyat olmalıyım çünkü on onbeş günde kendimi toparlamalıym off ya çok zor durumlardayım..

Görüştüğünde iki gün içinde olmaliyim vaktim yok benim için uygun bir zmn verebilir misin de bakalım olabilir cnm. Maddi açıdan kendimi kasımın ilk haftası ayarlıyabiliyordum kendim bu tarihi istedim. Çalıştığı kurumda ameliyatı yapıyor. Begenmene sevindim teşekkür ederim. :16:

Görüştüğünde iki gün içinde olmaliyim vaktim yok benim için uygun bir zmn verebilir misin de bakalım olabilir cnm. Maddi açıdan kendimi kasımın ilk haftası ayarlıyabiliyordum kendim bu tarihi istedim. Çalıştığı kurumda ameliyatı yapıyor. Begenmene sevindim teşekkür ederim. :16:

Çok teşekkür ederim candy...

Yok canim ilk 3 gun cok agrim oldu oyle surecek sandim tamponlari cikarmaya gittigimde sordum ahmet beye normalde hic agri olmaz migren filan varmi dedi bende migrwn vardi o tetiklemis olabilir dedi cok sukur rahatim suan hic bi problemim yok sana seyi sorucaktim ne zaman banyo yapabilirim alci alindiktan sonrami

Tqmponlar cikinca burnundan rahat nefws alabildinmi sonra yani agzindan nefes almayi biraktinmi ben hala rahat alamiyorum burnumdan

Hayır cnm alamadim içi çok şiş oluyo zamanla nefesin açılır merak etme biraz sabret foto yükle ama merak ediyorum:34:

Burun altindaki dikisler ne zaman atiyor estetik dikis dimi onlar kendiliginden eriyor die biliyorum ben ama hic sormadim yoksa doktor bey kendisimi alicak o dikisleri?

Daha inicek dimi ya burun ucuma dokundugumda hissetmiyorum Burnum cok cabuk tikaniyor bide kulak çöpü yle temizliyorum bi sorun olmaz heralde dimi

Cnm alçin çıkınca bol bol duş yapabilirsin rahat rahat yüzünü yıkayabilirsin. Dikişler kendi kendine düşecek sen çekme iz kalmasın burnunu bol bol deniz suyu spreyiyle nemlendir içi hala yaradır dr da zaten bir ay mecbur sık sık kullandırtıyor.

İlk zamanlar burnun uyusuk olacak hissi açıdan bu şekilde hissediliyo o da şişlik gibi düzeliyo ben 3 ay oldu benimki uyusuklugu bayadır yok geçti

Kullancaksın tabi minikde olsa icerde kanama devam eder kabuklanıp kurursa burun içindeki etler birbirine yapışabilir dikkat et bu sebepten ikinci kez ameliyat olanlar var bıkmadan usanmadan dvm etmelisin

Back
X