Gelmedi cnm bekliyorum
Telefon dan gondermeye çalışıyorum ama internetim yavas çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmedi cnm bekliyorum
Gelmedi cnm bekliyorum
Gelmedi cnm bekliyorum
Nezaketçim ben de merak ediyorum bana da gönderir misin resmini :) seni arkadaş olarak ekledim benim resimlerime de sen bakarsın albümüm var henüz ameliyat olmadım tabi..
Ameliyattan önceki fotografimida gondermistim benim burun kanatlarim daraltildi gözle burun arasindaki cukurluk dolduruldu icerdeki burun kemigim egriydi hafif o duzeltildi kemer biraz vardi o torpulendi burun ucum kalindi o inceltildi aslinda baya islem olmus
Tanem suan tel.dan resim atamiyorum ama albüm yapicam buraya resimlerimi aticam bakarsin
İnşallah canim genelde herkeste oluyor o 6 ayla 1 sene arasinda tamamen oturur iyilesir diyorlar burun kanadinda iz olmazki zaten ne izi olucak iceriden yaptilar bütün islemi ya birde burun ameliyati olan arkadaslarimla konusuyorum onlar 20 gun alcida kalmis yoksa burun kemiginde egrilik faalan olabiliyormus tekrar ameliyata yol aciyormus 10 gun alcida kalmasi sagliklimi sence
Evet koyucam resim :) kendime biraz bakayim toparlanayim bi kac güne koyarm