canım antalya tüp bebekten memnun kaldın mı
ön görüşme ücretsiz mi peki ön görüşmede muayene ediyorlar mı yoksa sadece tahlilere mi bakıyorlarBati beyden memnun kaldim.Ama Kemal beyi tanima firsatim olmadi acikcasi.secim sana kalmis tamami ile.Ikisindende randevu al zaten gorusme ucretsiz....Daha once yapmis oldugun testler vs varsa yaninda mutlaka gotur derim.
On gorusmede muayene yapilmiyor.Konusuyor,varsa onceki tahliller vs onlara bakiyor.ön görüşme ücretsiz mi peki ön görüşmede muayene ediyorlar mı yoksa sadece tahlilere mi bakıyorlar
TÜPLERİ TIKIYOR KİAli Fuat Şengör Doktoru ALLAH a havele ediyorum açık olan tüpleri miyom ameliyatınde tıkanmasına sebep oldu bende herkes iyi şeyler duyunca gidim dedim gitmez olaydım ALLAH belasını versin açık tüpleri tıkamayı başardı ALLAH kendini bildiği gibi yapsın
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun kuzenine,aslında sana bu konuda yazacak şeyim var ama işte hepsi yazılmaz,zaten önceki yorumlarımıda okumuş hak vermişsin.ALİ FUAT ŞENGÖR
HASTALARI ; BURASI SADECE İYİ ELEŞTİRİ PLATFORMU DEĞİLDİR VE HERKES AYNI DERECEDE MEMNUN KALMAZ GİTTİĞİ DOKTORDAN O YÜZDEN YAŞADIĞIMIZ OLUMSUZ DURUMLARI DA PAYLAŞIRSAK ÖNLEM ALARAK BİLGİ SAHİBİ OLURUZ ...
BENDE ALİ FUAT ŞENGÖR E ; ONUN TECRÜBESİNİ DUYARAK GİTTİM TA Kİ KUZENİMİN YAŞADIĞI O KÖTÜ GÜNE KADAR ! ÇALIŞTIRDIĞI NÖBETÇİ DOKTORUN YAPTIĞI İĞNE YÜZÜNDEN BEBEĞİNİ KAYBETTİ HADİ İĞNE YANLIŞ DEĞİLDİ DİYELİM KÜRTAJ YAPMADILAR HAZNE TEMİZ BEBEK GÖZÜKMÜYOR DİYE AMA KUZENİM AKŞAMI BEBEĞİ DÜŞÜRDÜ Kİ ASLINDA BEBEK O GECE ÖLMÜŞ VE 2 GÜNDÜR DE HAZNEDEYMİŞ DE HABERİMİZ YOKMUŞDAVA AÇACAKKEN ; KUZENİMİ ÖZEL VIP HASTA YAPIP HİÇ Bİ ÜCRET TALEP ETMEDİLER + KUZENİM GİRİŞ YAPTIĞI ANDA HEMEN ODAYA ALINIYO :) BEBEĞİN OLMASA BİLE TÜP BEBEKLE KUCAĞINA Bİ BEBEK VERECEĞİZ DEMELERİNE RAĞMEN VE KUZENİM VE AİLEMİZ ALİ FUAT ŞENGÖR E GÜVENEREK KOCA Bİ APTALLIK YAPIP YAZILI Bİ EVRAK ALMADILAR ŞİMDİ İSE KUZENİM 3140 TL KREDİ ÇEKTİ VE Bİ İNSANA GÜVENMENİN NE KADAR YANLIŞ OLDUĞUNU DAHA YENİ ANLADI ŞU AN ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI İNŞALLAH DEVAMI DA GELİR :) ANTALYA NIN EN İYİ AVUKATI DA DAVA AÇMAK İÇİN ŞAHİTLERİ BEKLİYOR ...
cnm sana özelden msj attım bakar mısıncanım ben iki aşılama iki de tüp denedim ilk tüpdenememde gebelik oldu ama 8 haftalıkken düştü bu benim 3 . tüp denemem olucak 14 yıllık evliyim 31 yaşındayım tüp bebekten başka şansım yok tüplerde sıvı varmış tutunmayı önlüyormuş onuniçin amaliyat oldum tüplerim bağlandı sıvının rahme akmasını önlemek için bence sende ol benim sorunum bilinmeden denenmiş başarısızlıkla sonuçlandı yani boşa gitti rabbim busefer nasip eder inşallah...
Ama bana 600 dediler 1200e çıktı üstelik engelli odası verildi yer yok diye klima bozuktu wc bozuktu suan aşılama yap diyo ki oda ucuz değil ameliyat olunca bebek olur demistiKızlar bence antalya tüp bebek merkezi ile ortak calisiomus ya ticari olabilirler ama ticari olsalar fiyatları yüksek olurdu mesela laparoskopi fiyati diğer hastanelere göre çok çok iyi. Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?