dün akşam ali fuat beyde 7 de randevumuz vardı aradılar çok yoğun 20:30 da gelin dediler bizde yoğunsa iptal edelim dedik yok gelin diyince saatinde gittik ve okadar bekledikki saat 10'u geçiyordu muayne olduk çok sinir bozucu orda beklemek............
Doktor ilgilendimi yoksa gecistirdimi o saatte
Bu şekilde hasta memnuniyetinden çok şikayet oluşuyor. oradaki kız sırayı bozmasa sorun yok.buyrun siz biraz istirahat edin deyip tam 7 saat bekletiyor sağolsun. en son randevumda eşimle kavga ettik. çok kötüydü gece 11 buçukta çıkmıştık. evet doktor çok iyi. ona lafım yok ama o kadar adamı aynı gün yığınla alacağına randevuyu sınırlı versin en azından kim ne zaman muayene olacağını bilir....Rabbim herkese tedavi gerekmeden hamile kalmayı nasip eder inşallah...
Ali Fuat Şengör Doktoru ALLAH a havele ediyorum açık olan tüpleri miyom ameliyatınde tıkanmasına sebep oldu bende herkes iyi şeyler duyunca gidim dedim gitmez olaydım ALLAH belasını versin açık tüpleri tıkamayı başardı ALLAH kendini bildiği gibi yapsın
Canim gecmis olsun peki simdi nasil tedavi olucaksin baska dr mu soyledi tikandigini. Ali fuat ne dedi bu ise ameliyat sirasinda mi tikamis tuplerini
ali fuat şengör doktoru allah a havele ediyorum açık olan tüpleri miyom ameliyatınde tıkanmasına sebep oldu bende herkes iyi şeyler duyunca gidim dedim gitmez olaydım allah belasını versin açık tüpleri tıkamayı başardı allah kendini bildiği gibi yapsın
kimseye bela okumaya hakkınız yok ayrıca hakaret etmeyede.. O kişi kaç kişiyi anne olması için vesile oldu ..demekki kalbinize göre yaşıyosunuz..üzgünüm
canım bende çok kararsızım kemal özgür mü batu bey mi ikisininde olumlu yanları var kararsız kaldımSelam Kizlar,
Bundan bir yil once tavsiye uzerine Ali Fuat Bey'e gittim.Bana tuplerimin kapali oldugunu kesinlikle bu ameliyati yapmasi gerektigini soyledi.Bende acikcasi pek guvenmedim,ve Tip fakultesinde HSG rahim filmi cektirdim.Ve sonuc TUPLERIM ACIKTI....Kesinlikle inanmayin derim,ve baska bir yerde tekrar baktirin derim.Ben cok arastirdim.Ve memorialde Batu beyden cok memnun kaldim.Tup bebek ilk denemem ve su an hamileyim....
canım antalya tüp bebekten memnun kaldın mıArkadaşlar ben Ali Fuat beye gittim, fakat hiç memnun kalmadım. Laparoskopiyi bi kere herkese teklif ediyor, yoğunluğunu zaten demiyorum, hadi yoğun çözüm olsa tamam, özele para veriyorsam beni tanısın ilgilensin isterim, kapıda saatlerce bekliyosun, içeri girip bacaklarını açıp yarım saatte öyle bekliyorsun. Dr seni zaten hatırlamıyo hemşire bilgilerini söylüyo Dr bakıyo, diğer odaya alıyo..... Ama yan tarafında birlikte çalıştıkları hastane var tavsiye ederim Antalya özel tüp bebek merkezi, ikizlere hamileyimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?