Dr. Ali Kavuzlu Deneyimim Beklenmedik sonuç (fotoğraflı)

Ben kemikli yüksek burnun kıymetini rinoplasti olduktan sonra anlamdım yılın doldugı gibi me met yazara eski olacam yakın revizyon olacam
Seni Ameliyat yapan doktor bunu çok iyi biliyor. Fakat para kazanmak için senin pişman olacağını bile bile seni ameliyat ediyor daha fazla para kazanmak için. Dr Ali Kavuzluya eşim burun kemerini alma dediği halde doktor kemeri aldı fakat dr ali kavuzlu mesut kayaya ameliyat olmuş kendi narin burnuna gelince hiç dokundurmuyor sadece kapalı ameliyat oluyor.

Seni Ameliyat yapan doktor bunu çok iyi biliyor. Fakat para kazanmak için senin pişman olacağını bile bile seni ameliyat ediyor.
Kesinlikle benden çok o önceden biliyor yapacahı burnu Türkiye'de doktorlsr iranın doktorlsrından farksız değil kasaplık yapmakta el pratikligi yapmışlsr ben şikayette bulundum yorum yapdım doktorlar sitesinde kaldırıldı sadcee güzel yorumlar kalıyor ona aldanıp gidenlere üzülüyorum

Ben kemikli yüksek burnun kıymetini rinoplasti olduktan sonra anlamdım yılın doldugı gibi me met yazara eski olacam yakın revizyon olacam
Dr Ali Kavuzlu Mesut Kaya'ya ameliyat olmuş dr ali kavuzlu kendi narin burnuna gelince hiç dokundurmuyor kemer felan aldırmamış. Hastalarına gelince açık ameliyat kapalı ameliyat arasındaki fiyat farkından dolayı sırf daha fazla para kazanmak için insanların sağlam burnunu bozuyor.

Malesef istediğim bu değil ve ısrarla kendisine anlattım bu işi riske atmayalım diye bana çıktığım günden bekle diyerek o kadarrrrrrr çok olmıyacak şeyler söylendiki örneğim doktorun kavisli yaptıkları zamanla düz oluyormuş gibi istediğim değil sürekli bahanelerle üstünü örtmeye çalıştılar yeterrr 3. aydayım bana ilk zamanlar kendi burnuda ameliyat olmuş kendi burnundan örnek verdi 3. Aya kadar bekle dedi sabrettim bekledim dayandım ama sonuç 1 milim değişmedi Estetik yaptırmak demek öncesinden daha iyi bir sonuç çıkması lazımdı öncesinden daha kötü bir sonuç tamamen doktor yapamaması değilmi ?! isteklerimi karşılayacak bi burundu öncesinede bakarsanız küçüçük bi burnu ona düz büyüt demedim sadece kemiği alsaydı zaten bugün düzdü .ben deney tüpü değildim!!!!! kendi para kazanmak için benim iş hayatım sonlandı daha ne diye bilirimki kendisine model olduğumu söyledim herşeyden önce asla istemediğim birşeyi yüzüme yaptı çok yorgunum onun yüzünden hayatımda bu kadar üzülmedim yıpranmadım. Lütfen latfen ama doktor çok önemli bunlar sizlere ışık olsun bu yolda diye yazıyorum .

ben ne istediğimi bilen bir hastaydım ve nettim . Kendisinin iç hesabini bilemem çünkü bana istediğimi yapabileceğini söyledi zaten benim burnumda isteklerime cevap vericek bi burundu bu konuda anlaştık. bu yüzden tabiki ameliyat oldum ve sonrası şoklar içindeydim. düşünsenize hayal ettiğiniz ve anlaştığınızın tamamen tam tersi bi burunla karşılayorsunuz uyanınca . Başta bana isteklerimi yapabileceğini söyleyip emin bir şekilde sonrası tamamen hepsi istediğim dışı olması normal bulmuyorum. Çünkü doktor en azından isteğimin çoğunu gerçekleştirmeli minimum oranda estetik için eğer yapamayacağım bi burnu neden ameliyata aldın o halde? yada neden simülasyonda yapabileceğim burundan çok daha farklı birşey tasarladın??????İki kez kontrol ettin sen bu hastayı hasta istekleri belli hakkımı helal etmiyorum burnumun yarısından fazlası yok bugün malesef çok büyük bi bölümünden bahsediyorum ve daha öncede aynı şeyleri başka hastalarda yaşamış

Şu söylediklerinizi o kadar içten anlıyorum ki
Bugün yaşadıklarım banada çok ağır geliyor.
Uzun zamandır kendimi bir yabancı gibi hissediyorum kendi bedenimde… Ben bir deney değilim!
Eğer biri kendini geliştirmek istiyorsa bunun yolu, başkalarının sınırlarını ihlal etmek olmamalı. Eğitim alsın, hakkıyla öğrensin ama lütfen benden değil. Benim üzerimden değil.
Bu yaşadıklarım, çocukluk hayallerimi silip süpürdü. Bir zamanlar umutla baktığım her şey şimdi koca bir hayal kırıklığına dönüştü.

2025 yılındayız… Teknolojinin, bilimin, insan haklarının bu kadar ilerlemiş olması gereken bir çağda, hâlâ yaşadığım şeyleri anlatmak zorunda kalmak içimi acıtıyor.
Çok yoruldum… Gerçekten çok yıprandım. Ama tek dileğim bundan sonra sadece iyi kalpli insanlara denk gelmek.
Birinin bana zamanında söylediği bir söz var: “Para için her şeyi yapabilecek insanlardan kork.” O zaman anlamamıştım… Şimdi, her kelimesini içimde hissediyorum.
Bu yaşadıklarımı içimde tutmak istemedim. Belki benzer şeyleri hisseden birine yalnız olmadığını hatırlatır. Belki birilerine farkındalık olur. En azından, ben içimde tutmamış olurum…

Teşekkürler desteyiniz için beni anlamınız burda çok önemli bi nokta bunun içinde tekarardan . Ben doktordan ne istersem ona yakın yapmalı elinden geldiğince ısrarla tersini değil benimde nazik şekilde anlatmak istediğim bu Malesef üzülerek söylemeliyimki doktordan istediğim hiç bir işlemi yapmamış hepsi tamamen istediğim tam tersi bu durum beni çok üzdü ve şaşırttı . Nasıl hepsi ters olabilirki ? Kendisi bana dolgu önerdi . Bizler sonrasında dolgu yaptıralım diye ameliyat olmuyoruz ben zaten çok nettim ve ondanda istedigim olabilecegine dair cevaplar aldığım için ameliyat oldum . KENDİSİ 1 ay sonra işe başlıyabileceğimi söyledi lakin bu böyle olmadı. Malesef benim istedigimden cok uzak bi goruntu var sonucta yüzümü etkiledi bu durum. Ve bu yaşadıklarımız selma hanımın eşi ile benzer deneyimler içeriyor. Bu bir taktik olma ihtimalini hissettim. Sorun sadece kalkıklığı değil alttan çokca alınmış kolumella kısmından ayrıca üst gereğinden fazla törpülenerek kökten yapay bir kavi delikler eşit değil önden halkımızın bi tabiri var o ifade yani ne diyeceğimi bilemiyorum artık

Anlıyorum sizi tabiki. Zaten bu işlemleri kendimiz için yaptırıyoruz başkası beğenmiş güzel demiş çok önemli değil bizim içimize sinmesi asıl mesele ve sinmiyorsa bu bir problem. Ben de yaklaşık 9 yıl önce ameliyat oldum istediğim gibi olmadı aynı doktora revize ettirmeye korktum başka doktorlara da param yetmedi öyle kaldı kısacası. Dolgu da yaptıramıyorum nekroz riski sebebi ile. Aynı yere sakın yaptırmayın ilki anlamayan ikinciyi hiç anlamaz bence. Mecburen bir yıl bekleyin sonra revizyon olursunuz ama ücretini talep edin derim

Çok haklısınız.
Çok ağır bir süreç geçiriyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak ciddi şekilde yıprandım. En başta şunu açıkça belirtmek istiyorum: Ben bu şekilde bir burun istemedim. Tam tersine, yüzüme uygun, doğal bir görünüm talep ettim. Buna rağmen, benim talebimle hiçbir ilgisi olmayan, yüz yapımı bozan yapay bir burunla karşı karşıya kaldım.

Bu durum yalnızca estetik bir sorun değil, aynı zamanda ciddi bir güven kaybı ve etik ihlaldir. Bir hastanın beklentisinin bu kadar net olduğu bir durumda, hekim tarafından bunun dikkate alınmaması, bana göre mesleki sorumluluğun açıkça ihmal edilmesidir.
Şunu çok net söylemek istiyorum: Doktor seçimi, bu alanda her şeydir. Estetik cerrahi sadece “teknik” bir işlem değildir; yüzün oranları, kişinin mimikleri, ifadesi ve psikolojisi dikkate alınmadan yapılan müdahaleler, kalıcı zararlara yol açabiliyor.

Ne yazık ki ben, “herkese aynı kalıp burnu” yapan bir anlayışla karşılaştım. Bu tür uygulamalar, kişiye özel estetikten çok uzak ve hastaya değer vermeyen bir yaklaşımı yansıtıyor. Sonuç: Hayal kırıklığı, deformasyon ve yeniden ameliyat riski.

Başta doktorumla ilgili deneyimimi objektif şekilde Google yorumu olarak paylaşmak istedim. Ancak yorumum yayınlanmadı. Görünüşe göre bazı gerçekler sansürleniyor. O nedenle bu açıklamayı buradan yapıyorum.

Revizyon ameliyatları hem maddi olarak çok ağır hem de psikolojik açıdan yıpratıcı. Ben bu sürece istemeden girdim, ama başkalarının bilinçli kararlar vermesi için sesimi duyurmak zorundayım.

Estetik cerrahi bir şans işi değildir. Popülerlik, sosyal medya estetiği ya da “isim” peşinden gitmek yerine; etik, empati ve kişiye özel yaklaşımla çalışan doktorları tercih edin. İyileşmek isterken daha derin yaralarla kalmak kimsenin hakkı değil.

Dr Ali Kavuzluya ameliyat Olan birisi olarak size kısaca anlatayım doktor Ali Kavuzluyu ameliyat olmadan önce dolgu yaptırsak olur mu hocam dersiniz biz dolgu önermiyoruz kalıcı çözüm ameliyat der para kazanmak için açık ameliyat kapalı ameliyat arasındaki fiyat farkından dolayı burnunuzda olmayan kusurları abartarak söyler psikolojini bozar siz ameliyat olun diye ameliyat başarısız geçincede ödemler inence zamanla düzelecek der beğenmemekle ısrar ettiğinizde ise dolgu yaptıralım der ameliyatın başında dolgu önermiyoruz cümlesini unutur bütün bunları anlatan bir Google yorumu yaptığınızda da yorumunuzu sildirir sonra sizi sosyal medyadan ve telefondan engeller mesleğini ticarete dökmüş bir doktor ameliyat olan bir çok kişi aynı şeyi söylüyor eski burnum daha iyiydi tamamen ticari bir yaklaşım var dikkat edin.

Burun ucu çok düşüyor demenizden korktum benim 3 ay oldu ucunu zaten çok kaldırmadı doktor
İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz

Geçmiş olsun yine hastasını dinlemeyen kendi bildiğini yapan hekim burun meselesi çok zor bu süreci yaşayan bilir psikolojik olarak okadar çok etkiliyor ki benimde burnumda doktor geri dönüşü olmayan hasar bıraktı allah yardımcımız olsun

Sizede çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…