Seni Ameliyat yapan doktor bunu çok iyi biliyor. Fakat para kazanmak için senin pişman olacağını bile bile seni ameliyat ediyor daha fazla para kazanmak için. Dr Ali Kavuzluya eşim burun kemerini alma dediği halde doktor kemeri aldı fakat dr ali kavuzlu mesut kayaya ameliyat olmuş kendi narin burnuna gelince hiç dokundurmuyor sadece kapalı ameliyat oluyor.Ben kemikli yüksek burnun kıymetini rinoplasti olduktan sonra anlamdım yılın doldugı gibi me met yazara eski olacam yakın revizyon olacam
Kesinlikle benden çok o önceden biliyor yapacahı burnu Türkiye'de doktorlsr iranın doktorlsrından farksız değil kasaplık yapmakta el pratikligi yapmışlsr ben şikayette bulundum yorum yapdım doktorlar sitesinde kaldırıldı sadcee güzel yorumlar kalıyor ona aldanıp gidenlere üzülüyorumSeni Ameliyat yapan doktor bunu çok iyi biliyor. Fakat para kazanmak için senin pişman olacağını bile bile seni ameliyat ediyor.
Dr Ali Kavuzlu Mesut Kaya'ya ameliyat olmuş dr ali kavuzlu kendi narin burnuna gelince hiç dokundurmuyor kemer felan aldırmamış. Hastalarına gelince açık ameliyat kapalı ameliyat arasındaki fiyat farkından dolayı sırf daha fazla para kazanmak için insanların sağlam burnunu bozuyor.Ben kemikli yüksek burnun kıymetini rinoplasti olduktan sonra anlamdım yılın doldugı gibi me met yazara eski olacam yakın revizyon olacam
Malesef istediğim bu değil ve ısrarla kendisine anlattım bu işi riske atmayalım diye bana çıktığım günden bekle diyerek o kadarrrrrrr çok olmıyacak şeyler söylendiki örneğim doktorun kavisli yaptıkları zamanla düz oluyormuş gibi istediğim değil sürekli bahanelerle üstünü örtmeye çalıştılar yeterrr 3. aydayım bana ilk zamanlar kendi burnuda ameliyat olmuş kendi burnundan örnek verdi 3. Aya kadar bekle dedi sabrettim bekledim dayandım ama sonuç 1 milim değişmedi Estetik yaptırmak demek öncesinden daha iyi bir sonuç çıkması lazımdı öncesinden daha kötü bir sonuç tamamen doktor yapamaması değilmi ?! isteklerimi karşılayacak bi burundu öncesinede bakarsanız küçüçük bi burnu ona düz büyüt demedim sadece kemiği alsaydı zaten bugün düzdü .ben deney tüpü değildim!!!!! kendi para kazanmak için benim iş hayatım sonlandı daha ne diye bilirimki kendisine model olduğumu söyledim herşeyden önce asla istemediğim birşeyi yüzüme yaptı çok yorgunum onun yüzünden hayatımda bu kadar üzülmedim yıpranmadım. Lütfen latfen ama doktor çok önemli bunlar sizlere ışık olsun bu yolda diye yazıyorum .Çok geçmış olsun 1. yıla burnunuz oturmuş olur .Muhtemelen sonuç sizi tatmin etmicektir revizyonu bence Kore'de düşünmeniz daha isabetli olur güzelliğe son derece önem veren bir ülkede mutlaka derdinizi anlatacağınız ve sizi anlayacak doktor vardir.
Şu söylediklerinizi o kadar içten anlıyorum kiKesinlikle benden çok o önceden biliyor yapacahı burnu Türkiye'de doktorlsr iranın doktorlsrından farksız değil kasaplık yapmakta el pratikligi yapmışlsr ben şikayette bulundum yorum yapdım doktorlar sitesinde kaldırıldı sadcee güzel yorumlar kalıyor ona aldanıp gidenlere
Teşekkürler desteyiniz için beni anlamınız burda çok önemli bi nokta bunun içinde tekarardan . Ben doktordan ne istersem ona yakın yapmalı elinden geldiğince ısrarla tersini değil benimde nazik şekilde anlatmak istediğim bu Malesef üzülerek söylemeliyimki doktordan istediğim hiç bir işlemi yapmamış hepsi tamamen istediğim tam tersi bu durum beni çok üzdü ve şaşırttı . Nasıl hepsi ters olabilirki ? Kendisi bana dolgu önerdi . Bizler sonrasında dolgu yaptıralım diye ameliyat olmuyoruz ben zaten çok nettim ve ondanda istedigim olabilecegine dair cevaplar aldığım için ameliyat oldum . KENDİSİ 1 ay sonra işe başlıyabileceğimi söyledi lakin bu böyle olmadı. Malesef benim istedigimden cok uzak bi goruntu var sonucta yüzümü etkiledi bu durum. Ve bu yaşadıklarımız selma hanımın eşi ile benzer deneyimler içeriyor. Bu bir taktik olma ihtimalini hissettim. Sorun sadece kalkıklığı değil alttan çokca alınmış kolumella kısmından ayrıca üst gereğinden fazla törpülenerek kökten yapay bir kavi delikler eşit değil önden halkımızın bi tabiri var o ifade yani ne diyeceğimi bilemiyorum artıkGeçmiş olsun öncelikle.
Burnunuz her ne kadar kötü görünmüyor olsa da, burada önemli olan şey beklentiyi karşılayıp karşılamaması. Önceki burnunuz karakteristik bir burunmuş ve size asıl güzelliği katan da oymuş bence. Şimdi de güzel ancak standart… Burun 1 yıl içinde aşırı düşüyor ve düştüğü zaman o oyukluk kalmayacak, düze yakın bir burnunuz olacak gibi duruyor. O durumda daha memnun olacaksınızdır. Ameliyat sonrası dolgu önermiyor hiç bir doktor nekroz oluşma riski olduğu için bence yaptırmayın. Revizyon düşünürseniz de en az 1 yıl bekleyin, gerçekten çok fark ediyor kalkıklığı
Anlıyorum sizi tabiki. Zaten bu işlemleri kendimiz için yaptırıyoruz başkası beğenmiş güzel demiş çok önemli değil bizim içimize sinmesi asıl mesele ve sinmiyorsa bu bir problem. Ben de yaklaşık 9 yıl önce ameliyat oldum istediğim gibi olmadı aynı doktora revize ettirmeye korktum başka doktorlara da param yetmedi öyle kaldı kısacası. Dolgu da yaptıramıyorum nekroz riski sebebi ile. Aynı yere sakın yaptırmayın ilki anlamayan ikinciyi hiç anlamaz bence. Mecburen bir yıl bekleyin sonra revizyon olursunuz ama ücretini talep edin derimTeşekkürler desteyiniz için beni anlamınız burda çok önemli bi nokta bunun içinde tekarardan . Ben doktordan ne istersem ona yakın yapmalı elinden geldiğince ısrarla tersini değil benimde nazik şekilde anlatmak istediğim bu Malesef üzülerek söylemeliyimki doktordan istediğim hiç bir işlemi yapmamış hepsi tamamen istediğim tam tersi bu durum beni çok üzdü ve şaşırttı . Nasıl hepsi ters olabilirki ? Kendisi bana dolgu önerdi . Bizler sonrasında dolgu yaptıralım diye ameliyat olmuyoruz ben zaten çok nettim ve ondanda istedigim olabilecegine dair cevaplar aldığım için ameliyat oldum . KENDİSİ 1 ay sonra işe başlıyabileceğimi söyledi lakin bu böyle olmadı. Malesef benim istedigimden cok uzak bi goruntu var sonucta yüzümü etkiledi bu durum. Ve bu yaşadıklarımız selma hanımın eşi ile benzer deneyimler içeriyor. Bu bir taktik olma ihtimalini hissettim. Sorun sadece kalkıklığı değil alttan çokca alınmış kolumella kısmından ayrıca üst gereğinden fazla törpülenerek kökten yapay bir kavi delikler eşit değil önden halkımızın bi tabiri var o ifade yani ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Çok haklısınız.Anlıyorum sizi tabiki. Zaten bu işlemleri kendimiz için yaptırıyoruz başkası beğenmiş güzel demiş çok önemli değil bizim içimize sinmesi asıl mesele ve sinmiyorsa bu bir problem. Ben de yaklaşık 9 yıl önce ameliyat oldum istediğim gibi olmadı aynı doktora revize ettirmeye korktum başka doktorlara da param yetmedi öyle kaldı kısacası. Dolgu da yaptıramıyorum nekroz riski sebebi ile. Aynı yere sakın yaptırmayın ilki anlamayan ikinciyi hiç anlamaz bence. Mecburen bir yıl bekleyin sonra revizyon olursunuz ama ücretini talep edin derim
Ben Güney Kore’de yaşayan bir modelim. Estetik ameliyatım öncesi, doktorla iki kez yüz yüze görüşerek taleplerimi net şekilde ifade ettim:
Doğal, düz profilli ve asla kalkık olmayan bir burun istiyordum. Bu doğrultuda karşılıklı anlaştık ve doktor, yaklaşık bir ay içinde işime dönebileceğimi söyledi.
Burnum ameliyat öncesi ince derili, kemerli ama orantılı bir yapıdaydı. Ancak operasyon sonrası karşılaştığım sonuç, beni psikolojik olarak oldukça sarstı. Burnum belirgin şekilde kalkık yapılmıştı. Bu benim için travmatik bir durumdu.
Ameliyat sonrası belgelerde burnumun "kalın derili" olduğu yazıyordu. Oysa aynı doktor ameliyat öncesinde yüzüme karşı 'ince derili' olduğumu açıkça ifade etmişti. Durumu sorduğumda bunun bir şablon hatası olduğu söylendi, ancak bu açıklama tatmin edici değildi.
Doktor zamanla burnumun düşeceğini söyledi. Bu söze güvenerek bekledim. Ancak sorun yalnızca diklik değildi. Burnumun alt kısmı dümdüzdü, üst kısımdan fazla doku alınmıştı ve istenmeyen yapay bir kavis oluşmuştu. Defalarca belirtmeme rağmen burnumun küçültülmesi de beni çok üzdü.
Bu süreçte işime dönemediğim gibi, özgüvenim ve psikolojim de ciddi zarar gördü. Bugün ameliyatın üçüncü ayındayım ve hâlâ çalışamıyorum.
İlk ay dolmadan, doktor burnumdaki durumu geçici olarak düzeltmek için dolgu önerdi. Özellikle kolumella bölgesinin dümdüz ve yukarı kalkık olması sebebiyle bu müdahaleyi önerdi. Ancak bu olasılıktan ameliyat öncesi hiç söz edilmemişti.
Ayrıca bu dolgu teklifini yalnızca bana değil, aileme ve arkadaşlarıma da sundu.
Bununla da sınırlı kalmadı: Burun deliklerim eşit değil ve sol tarafımda, içerideki bir çıkıntı nefes alırken rahatsızlık veriyor.
Tüm bunların ardından revizyon hakkımın saklı olduğu belirtildi, ancak ilk ameliyatta taleplerim bu kadar dikkate alınmamışken, aynı kişiye güvenerek bir kez daha ameliyat olmak benim için çok zor.
Bugün başka bir doktoru tercih etmiş olsaydım, belki bu kadar üzülmezdim diye düşünüyorum.
Burnumun
Ben kemikli yüksek burnun kıymetini rinoplasti olduktan sonra anlamdım yılın doldugı gibi me met yazara eski olacam yakın revizyon olacam
önceki hali, basit ve doğal taleplerimi karşılayabilecek durumdaydı.
Şimdi bu ilk ve en önemli hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum.
Aşağıya burnumun ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını da bırakıyorum. Kimseye zarar vermek değil amacım; sadece süreci tüm açıklığıyla paylaşmak istiyorum.
Yaşadığım gelişmeleri de zaman içinde dürüstçe güncelleyerek sizlerle paylaşacağım.
Umarım bu yazı, benzer bir karar aşamasında olanlara ışık tutar.
LÜTFEN OKUYUNUZ...
BURUN AMELİYATIMDA yaşadığım süreç ne yazık ki beklentilerimin çok dışında gerçekleşti. Bu nedenle kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Ben Güney Kore’de yaşayan bir modelim. Estetik ameliyatım öncesi, doktorla iki kez yüz yüze görüşerek taleplerimi net şekilde ifade ettim:
Doğal, düz profilli ve asla kalkık olmayan bir burun istiyordum. Bu doğrultuda karşılıklı anlaştık ve doktor, yaklaşık bir ay içinde işime dönebileceğimi söyledi.
Burnum ameliyat öncesi ince derili, kemerli ama orantılı bir yapıdaydı. Ancak operasyon sonrası karşılaştığım sonuç, beni psikolojik olarak oldukça sarstı. Burnum belirgin şekilde kalkık yapılmıştı. Bu benim için travmatik bir durumdu.
Ameliyat sonrası belgelerde burnumun "kalın derili" olduğu yazıyordu. Oysa aynı doktor ameliyat öncesinde yüzüme karşı 'ince derili' olduğumu açıkça ifade etmişti. Durumu sorduğumda bunun bir şablon hatası olduğu söylendi, ancak bu açıklama tatmin edici değildi.
Doktor zamanla burnumun düşeceğini söyledi. Bu söze güvenerek bekledim. Ancak sorun yalnızca diklik değildi. Burnumun alt kısmı dümdüzdü, üst kısımdan fazla doku alınmıştı ve istenmeyen yapay bir kavis oluşmuştu. Defalarca belirtmeme rağmen burnumun küçültülmesi de beni çok üzdü.
Bu süreçte işime dönemediğim gibi, özgüvenim ve psikolojim de ciddi zarar gördü. Bugün ameliyatın üçüncü ayındayım ve hâlâ çalışamıyorum.
İlk ay dolmadan, doktor burnumdaki durumu geçici olarak düzeltmek için dolgu önerdi. Özellikle kolumella bölgesinin dümdüz ve yukarı kalkık olması sebebiyle bu müdahaleyi önerdi. Ancak bu olasılıktan ameliyat öncesi hiç söz edilmemişti.
Ayrıca bu dolgu teklifini yalnızca bana değil, aileme ve arkadaşlarıma da sundu.
Bununla da sınırlı kalmadı: Burun deliklerim eşit değil ve sol tarafımda, içerideki bir çıkıntı nefes alırken rahatsızlık veriyor.
Tüm bunların ardından revizyon hakkımın saklı olduğu belirtildi, ancak ilk ameliyatta taleplerim bu kadar dikkate alınmamışken, aynı kişiye güvenerek bir kez daha ameliyat olmak benim için çok zor.
Bugün başka bir doktoru tercih etmiş olsaydım, belki bu kadar üzülmezdim diye düşünüyorum.
Burnumun önceki hali, basit ve doğal taleplerimi karşılayabilecek durumdaydı.
Aşağıya burnumun ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını da bırakıyorum. Kimseye zarar vermek değil amacım; sadece süreci tüm açıklığıyla paylaşmak istiyorum.
Yaşadığım gelişmeleri de zaman içinde dürüstçe güncelleyerek sizlerle paylaşacağım.
Dr Ali Kavuzluya ameliyat Olan birisi olarak size kısaca anlatayım doktor Ali Kavuzluyu ameliyat olmadan önce dolgu yaptırsak olur mu hocam dersiniz biz dolgu önermiyoruz kalıcı çözüm ameliyat der para kazanmak için açık ameliyat kapalı ameliyat arasındaki fiyat farkından dolayı burnunuzda olmayan kusurları abartarak söyler psikolojini bozar siz ameliyat olun diye ameliyat başarısız geçincede ödemler inence zamanla düzelecek der beğenmemekle ısrar ettiğinizde ise dolgu yaptıralım der ameliyatın başında dolgu önermiyoruz cümlesini unutur bütün bunları anlatan bir Google yorumu yaptığınızda da yorumunuzu sildirir sonra sizi sosyal medyadan ve telefondan engeller mesleğini ticarete dökmüş bir doktor ameliyat olan bir çok kişi aynı şeyi söylüyor eski burnum daha iyiydi tamamen ticari bir yaklaşım var dikkat edin.LÜTFEN OKUYUNUZ...
BURUN AMELİYATIMDA yaşadığım süreç ne yazık ki beklentilerimin çok dışında gerçekleşti. Bu nedenle kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Burun ucu çok düşüyor demenizden korktum benim 3 ay oldu ucunu zaten çok kaldırmadı doktorGeçmiş olsun öncelikle.
Burnunuz her ne kadar kötü görünmüyor olsa da, burada önemli olan şey beklentiyi karşılayıp karşılamaması. Önceki burnunuz karakteristik bir burunmuş ve size asıl güzelliği katan da oymuş bence. Şimdi de güzel ancak standart… Burun 1 yıl içinde aşırı düşüyor ve düştüğü zaman o oyukluk kalmayacak, düze yakın bir burnunuz olacak gibi duruyor. O durumda daha memnun olacaksınızdır. Ameliyat sonrası dolgu önermiyor hiç bir doktor nekroz oluşma riski olduğu için bence yaptırmayın. Revizyon düşünürseniz de en az 1 yıl bekleyin, gerçekten çok fark ediyor kalkıklığı
Benim bir hayli düştü eğer ucuna kıkırdak vs koyduysa düşmez sanırım amaBurun ucu çok düşüyor demenizden korktum benim 3 ay oldu ucunu zaten çok kaldırmadı doktor
İnşallah dediğiniz gibi bişey olmaz
Bakabilirsiniz 5 ayıma gireceğim bir düşme olmadı lakin burda bu deneyimimi yazmam sizler içinBenim bir hayli düştü eğer ucuna kıkırdak vs koyduysa düşmez sanırım ama
Butun ameliyatlarda kikirdak koyulmuyor mu zaten?Benim bir hayli düştü eğer ucuna kıkırdak vs koyduysa düşmez sanırım ama
Bana biraz dusmus gibi geldi. Burnun cok dusecek ve memnun olacaksin gibi dusunuyorum acikcasiBakabilirsiniz 5 ayıma gireceğim bir düşme olmadı lakin burda bu deneyimimi yazmam sizler için
Hayır bende yokButun ameliyatlarda kikirdak koyulmuyor mu zaten?
Geçmiş olsun yine hastasını dinlemeyen kendi bildiğini yapan hekim burun meselesi çok zor bu süreci yaşayan bilir psikolojik olarak okadar çok etkiliyor ki benimde burnumda doktor geri dönüşü olmayan hasar bıraktı allah yardımcımız olsunLÜTFEN OKUYUNUZ...
Sizede çok geçmiş olsunGeçmiş olsun yine hastasını dinlemeyen kendi bildiğini yapan hekim burun meselesi çok zor bu süreci yaşayan bilir psikolojik olarak okadar çok etkiliyor ki benimde burnumda doktor geri dönüşü olmayan hasar bıraktı allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?