olmadım henüz bir iki ay sonra düşünüyorum si an takip ediyorum sadece dr beyi hastalarını falan grup var f acede ordan takip ediyorum acele ermiycem bu sefer .inşallah sizin sonuç güzel olurMerhaba bende yakın zamanda Alparslan beye ameliyat olcam, ne yaptınız ameliyat oldunuz mu?
slm o ldunuzmu acaba ameliyatMerhaba bende yakın zamanda Alparslan beye ameliyat olcam, ne yaptınız ameliyat oldunuz mu?
oldum, kalın derili olmama rağmen çok memnunum. 45 gün oldu daha ve inanın herkes mesajla telefonla doktorumun adını soruyor.slm o ldunuzmu acaba ameliyat
oldum, kalın derili olmama rağmen çok memnunum. 45 gün oldu daha ve inanın herkes mesajla telefonla doktorumun adını soruyor.
hadi ya cok sevindim ama uzun vadede nasıl olacagı önizemli cunku benimkide ilk 3 ay süperdi sizin revizyon degıldı sanırım.benim revizyon olmasa hiç düsşünmem hemen giderim.resimleriniz varmı acaba özelden atabilirmisn mahsuru yoksaFotograf paylaşabilir misiniz birde ne kadara oldunuz
Mesaj yanlış kişiye bilgirim olarak gitti bir daha at istersen :)hadi ya cok sevindim ama uzun vadede nasıl olacagı önizemli cunku benimkide ilk 3 ay süperdi sizin revizyon degıldı sanırım.benim revizyon olmasa hiç düsşünmem hemen giderim.resimleriniz varmı acaba özelden atabilirmisn mahsuru yoksa
Bende şimdi baktımda cidden yaptığı burunlar gayet güzel gözüküyor. Acaba fiyatını biliyor musunuz? Revizyon değil benım ilk ameliyat.SLM ARKADAŞLAR BENİ BİLEN BİLİR BU FORMDA 5 YIL KADAR ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTUM ŞİMDİ REVİZYON İÇİN DR ARAŞTIRIYORUM ARANIZDA BAGCILARDA ALPASLAN YILDIRIMA AMELİYAT OLAN VARMI FACEDE GRUBU VAR YAPTIGI BURUNLAR COK HOŞUMA GİTTİ REVİZYONDA DA BASARILI GÖRÜNÜYOR BURDAN ONU TANIYAN OLAN VARMI
Canım fiyat ne kadardıoldum, kalın derili olmama rağmen çok memnunum. 45 gün oldu daha ve inanın herkes mesajla telefonla doktorumun adını soruyor.
Bende şimdi baktımda cidden yaptığı burunlar gayet güzel gözüküyor. Acaba fiyatını biliyor musunuz? Revizyon değil benım ilk ameliyat.
fiyatı gayet uygun yılbaşında zam geldi ama ilk ameliyat oldugu icin uygun olur f acede grubu var arzu hanım fiyatı ozel den yaziyorBende şimdi baktımda cidden yaptığı burunlar gayet güzel gözüküyor. Acaba fiyatını biliyor musunuz? Revizyon değil benım ilk ameliyat.
Acık olan grubu mu? Oradakine mesaj attım cevap beklıyorum :)fiyatı gayet uygun yılbaşında zam geldi ama ilk ameliyat oldugu icin uygun olur f acede grubu var arzu hanım fiyatı ozel den yaziyor
Bende çok merak ettim fiyatı aradım sordum. Burunda buruna değişiyo 5000 lira civarında dedi. Ama yüz yüze karar verilmeli dedi demek indirebiliyorlar.Canım fiyat ne kadardı
Aynen banada öyle dendi canım.Bende çok merak ettim fiyatı aradım sordum. Burunda buruna değişiyo 5000 lira civarında dedi. Ama yüz yüze karar verilmeli dedi demek indirebiliyorlar.
4bin canım, ama zam gelmiş olabilir, yeni yıldan dolayı. Özelden foto atabilirim istersenCanım fiyat ne kadardı
Nasıl 3.aydan sonra sıkıntılar mı başladı,hadi ya cok sevindim ama uzun vadede nasıl olacagı önizemli cunku benimkide ilk 3 ay süperdi sizin revizyon degıldı sanırım.benim revizyon olmasa hiç düsşünmem hemen giderim.resimleriniz varmı acaba özelden atabilirmisn mahsuru yoksa
Çok iyi olur canım4bin canım, ama zam gelmiş olabilir, yeni yıldan dolayı. Özelden foto atabilirim istersen
evet sislikler indikce kusurlar çok iyi eğer ki burun başarılı değilse tabiNasıl 3.aydan sonra sıkıntılar mı başladı,
Kalın derili değilsin muhtemelen dwgil mievet sislikler indikce kusurlar çok iyi eğer ki burun başarılı değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?