DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

bende de alpaslan beyle konusdum bende ameliyat olmayi düsünüyorum . fakat türkiyede yasamiorum.acaba yurt disinda yasanlara hotel bulmakda veya hava limanindan almaya yardimci oluyorlarmi. bilgisi olan varmi??

bende de alpaslan beyle konusdum bende ameliyat olmayi düsünüyorum . fakat türkiyede yasamiorum.acaba yurt disinda yasanlara hotel bulmakda veya hava limanindan almaya yardimci oluyorlarmi. bilgisi olan varmi??
Alpaslan beyin watsap numarası var asistanı cevap veriyor sorulara istersen ordan ulasanilirsin insgram hesabın varsa orda op dr alpaslan yıldırım yaz çıkar yada f acesen yz

Ben Alpaslan bey e ameliyat oldum ve memnunum. Bence asistanları otel konusunda yardımcı olacaklardır size.

Arkadaşlar erkek arkadaşım da Alpaslan beye ameliyat oldu çok memnun şuan. 2,5 aylık falan burnu.
Bende kendisine revizyon olacağım inşallah.

merhaba arkadaslar,

ben facdeki ve instagarammdaki nunarayla konusdum o numara alpaslan beyin kisisel nunarasi saniordum asistanin oldugunu bilmiordum.
fiyatlari uyugunda ama bana euro üzerinden söyledi.sizde tl olarak ne civarlardaydi.?

O numaraya asistanı cevap veriyor evet çünkü alpaslan bey çok yoğun sürekli ameliyatta hiç vakti yok bide kendi yerini açtı fiyatı artmış sanırım o yüzden yeni gelenlere euro üzerinden çalışıyor artık demek.Ben eskiden gitmiştim 7 bin tl civarında revizyon artmış demek .o zaman yandık desene

Kızlar fiyatlar ne kadar bilen varsa lütfen söylesin
Kızlar bende ameliyat oldum ve sonuc harika dogal :) kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Hem fiyatları cok uygun hemde doktor cok iyi bakışları konusma tarzı bile güven veriyor. Şuan 9. Günümdeyim yüzümde morluk bile olmadı sadece ödemden dolayı biraz şiş.

Şuan kardesim akrabam bi yakınım yaptırıcak olsa kesinlikle Alpaslan beye yönlendiririm :)

Şuan kardesim akrabam bi yakınım yaptırıcak olsa kesinlikle Alpaslan beye yönlendiririm :)
8 merhaba bende alpaslan beyi dusunuyorum sizin fiyat konusunda bilginiz varmi ? Buarada yine ayni acilari cekecek olma fikri beni deli ediyo revizyon ucretleri sanirim daha yuksek

Evet revizyon daha yüksekmiş. Ben 4 e oldum çünkü ilk ameliyatımdı. Yanımdaki bayanın 3. Ameliyatıymış 7ye yaptı.

Ama dedigim gibi fiyatlar yapılacak işleme göre degişir. Görüşmeniz gerekir Alpaslan yıldırım la

Evet revizyon daha yüksekmiş. Ben 4 e oldum çünkü ilk ameliyatımdı. Yanımdaki bayanın 3. Ameliyatıymış 7ye yaptı.

Merhaba, benim de 15 Ekim'de Alpaslan Bey ile randevum var. Fotograflarinizi görmem mümkün olursa çok sevinirim. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…