Dr Alpaslan yildirima sakin gitmeyin!!

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Slm

.. ben ameliyatdan vazgectim adam dünyanin parasini benden aldi vazgecmemin nedenide yurtdisidaki hastalarindan biri beni korkuttu simdide gayet memnunum diyor... ameliyatdan vazgectim diye 2000tl aldi.. ondan sinirlerim bozuldu... simdide diyorum helal hos olsun.. rahmetli annemin hayrina gitsin o para...

Son düzenleme:
Slm

Alpaslan yildirim denilen doktora sakin el atmaYin sonunda cok pisman olcaksiniz ben ameliyatdan vazgectim adam dünyabin parasini benden aldi vazgecmemin nedenide bi hastasi iki sene gectikten sonra sorun yasamaya baslamis yurtdisinda bi arkadasimda olcakti onada söyledim oda vazgecti !!!!!! Adam icin saglik önemli degil 2000 tl daha önemli eger yaptirsaydim üc katini ve üstelik burnumu kurban etmis olurdum benden demesi !! Yapiyosaniz kaliteli ve paraya önem vermeyen doktorlara yaptirin!!! Ben kapidan iceri giripte kan vermeye bile pisman oldum !!!
Ne sıkıntı oldu da son anda vazgeçtiniz?

Bi hastasiyls görüstüm iki sene aradan gecmis nefes sorunu yasamaya baslamis iptal ederken 2bin aldi kör olasica
Zaten iyi bir burun ameliyatı oldum demek için en az 1 yıl geçmiş olması gerekir. Uzun dönem sonuçlar önemlidir
Yeni bir burun oluşturuluyor ve oluşturulan o çatının uzun vadede dayanılır olması gerekir, burda okuyorum kıkırdak alındı kemik çıkarıldı vs diye onların uzun vade sonuçları maalesef kötü olucak
Çok geçmiş olsun size de.. verilmiş sadakanız varmış üzülmeyin, çünkü bi hastasının burnu çökmüşse öyle, o adam o işi bilmiyo demektir. Hadi bitarafa doğru kayar vs kıkırdağın hafızası var çünkü- vücudun zamanla yaptığı bişy değil bu.. nefes problemi çok ciddi bi iş
Yalnız Verdiğiniz o parayı almakta haklı çünkü sizin için ameliyathaneyi kiralamış, siz de son dakika vazgeçtiğiniz için mecburen ödemek zorunda.. onu da sizden alması doğal

Iptal etmek icin 2 bin lira mi? Bunu da ilk kez duydum vay be.

Iptal etmek icin 2 bin lira mi? Bunu da ilk kez duydum vay be.

Heya 1bin tl olmasi gerekiren 2bin aldi burnumu yaptirsaydim 7800 aliyodu üstelik burnumda kurban gidiyodu sakin gitmeyin veyahut son dakikada iptal etmeyin hemsireler tamami verilir diye b... Tamami verdiler!!! iki katini aldi kör olasi resmen 2bin ya sucum yurtdisindan gelmekmis!! Öyle bakmayin 3 aylik burunlara arkadaslar dedigim gibi o arkadas iki sene sonra nefes sorunu yasamaya baslamis hicte kimseye demiyor !!

Zaten iyi bir burun ameliyatı oldum demek için en az 1 yıl geçmiş olması gerekir. Uzun dönem sonuçlar önemlidir
Yeni bir burun oluşturuluyor ve oluşturulan o çatının uzun vadede dayanılır olması gerekir, burda okuyorum kıkırdak alındı kemik çıkarıldı vs diye onların uzun vade sonuçları maalesef kötü olucak
Çok geçmiş olsun size de.. verilmiş sadakanız varmış üzülmeyin, çünkü bi hastasının burnu çökmüşse öyle, o adam o işi bilmiyo demektir. Hadi bitarafa doğru kayar vs kıkırdağın hafızası var çünkü- vücudun zamanla yaptığı bişy değil bu.. nefes problemi çok ciddi bi iş
Yalnız Verdiğiniz o parayı almakta haklı çünkü sizin için ameliyathaneyi kiralamış, siz de son dakika vazgeçtiğiniz için mecburen ödemek zorunda.. onu da sizden alması doğal

Evet haklisin kanimi odami herseyi hazirlsmislardi ama 2 de gelin denilmesi 5 de siram gelmeside ayri bi mesele insan bukadarda paraya düskün olamaz ya hadi 1bin diyelim ama 2bin bi maasim almanyada ya yaziklar olsun mirac kandil gecesi bisürü bedua okudum allahim dogru yoldan sasirmasin azdaha ameliyata giriyodum ama suc benim cimrilik yapipta 8binlik doktora gidersem sonu böyle hüsran olur!!

alparslan bey 2-3 yıllık operasyonların bile fotosunu atıyor, eski hastalarıyla görüşüyorum ilk şikayeti sizden duydum, özellikle paracı oluşunu hiç duymamıştım

tekrar nefes sorunu yaşamasının binbir sebebi olabilir. kıkırdak hafızası olabilir. belki cidden hatalıdır ama çoğu doktorun hakkında bi olumsuz yorum görürsünüz bi de sizin örneğinizde 2 sene geçmiş yani bence ameliyattan vazgeçip burda doktoru kötülemek için yeterli bi sebep değil.

Ameliyat olmadan 2000 Tl'nizin gitmesine sasirdim/uzuldum dogrusu.
Siz bir hastanin yorumuyla mi ameliyattan vazgectiniz?
O hasta belli basli onemli talimatlara uymamis olabilir miydi?

Merhabalar, kikirdak alinmasi ne gibi sorunlara yol açar? Bunu daha önce duymamistim merak ettim

alparslan bey 2-3 yıllık operasyonların bile fotosunu atıyor, eski hastalarıyla görüşüyorum ilk şikayeti sizden duydum, özellikle paracı oluşunu hiç duymamıştım

Paraci olmasaydı niye dünyanin parasini aldı benden baska doktorlar 1000 alırdı ama bu fazlasini aldı üstelik makbuz bile verilmedi

Ondan ziyade ameliyat olacagım tam sira ameliyat olmus hastasıyla görüstüm 10 günlüktü fiyatı sordum 6500 tl verdim dedi benden ise 7500-8000 istedi herkeze ayrı fiyatda veriyor iyi bir insana benziyo ama para insanin görüsünü degistirir vallah muyane girerken bi asistantini gördüm oda alpaslan beyde yaptırdı burın ucu disa dogru yol almisti

Merhabalar, kikirdak alinmasi ne gibi sorunlara yol açar? Bunu daha önce duymamistim merak ettim
Kıkırdaklarınızın fazlalık görülüp çıkartılmasını birçok dr şekil için yapıyor..şekil vermek daha kolay oluyo, ama uzun vadede bu şekilde düzgün oluşturulmamış yani kıkırdaklarla sağlam bir destek yapılmamış burun çatısı çöküyo..zaten yapılan burun ameliyatlarına bakarsanız geneli ilk etapta düzgün ama 1 yıl sonra çoğu bitarafa yamuluyo çöküyo felan nefes problemi de ortaya çıkıyo tabi

Ondan ziyade ameliyat olacagım tam sira ameliyat olmus hastasıyla görüstüm 10 günlüktü fiyatı sordum 6500 tl verdim dedi benden ise 7500-8000 istedi herkeze ayrı fiyatda veriyor iyi bir insana benziyo ama para insanin görüsünü degistirir vallah muyane girerken bi asistantini gördüm oda alpaslan beyde yaptırdı burın ucu disa dogru yol almisti

evet alparslan beyin ücreti değişken olabiliyor, yapacakları -+ işleme göre
birçok dr da yurtdışı hastalarından 1 tık daha fazla ücret alıyorlar

Back
X