• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr amniyosentez dedi çok korkuyorum...

canan28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
227
2
96
İstanbul
dün dr a gittim ayrıntılı baktı ve burun kemiği biraz kısa dedi ve bağırsakları parlakmış bu nedenle amniyosentez önerdi.tabi kesin kötü çıkacak diye bişey demedi 300 de 1 ihtimal dedi ama yinede önlem almak gerekiyomuş.ikili testim güzel çıkmıştı ense kalınlığı 1.39 kan değerimde negatifti ama şimdi aklım karıştı.bugünde çapaya gittik oradaki genetik dr uda kağıtlara bakarak haftasına göre burun kemiği iyi dedi iki hafta sonraya gün verdi ultrason için moralim çok bozuk

inşallahhhhh hiçbir sorunu yoktur bebişinin inşalllahhhh yine o malum ultrason hatalarımdan biridir.lütfen sonucu görene kadar içini ferah tutmaya çalış. stres yapıp üzme onu........

rahat ol....kötüye şartlanma...bu bir tetkik....olunca için rahatlayacak...kötü çıkarsa da bence bunu bilmek bilmemekten çok daha önemli...hayırlısı de yaptır...ablama da yapıldı çok şükür bir şey çıkmadı şuan yavrusu 8 aylık...sapasağlam...lütfen pozitif ol...bence her şey yolunda:)

Bozma moralini, iyiyi düşün, verdikleri hep istatistiki veriler, 300/1 iyi bir rakam, başka doktorların fikrini almadan sakın yaptırma.

hepinize çok teşekkür ederim bende iyi düşünmeye çalışıyorum inş. herşey güzel olur.

Canım bak stres bebekleri çok etkliyor, sakın stres yapma, doktorların böyle amniyosentez önerdiği ve hiçbir şey çıkmayan o kadar çok kadın var ki, ben çevremde bir tane bile olumsuz vaka görmedim, kötüyü düşünme, yavrunu üzme tatlım.

Canım bak stres bebekleri çok etkliyor, sakın stres yapma, doktorların böyle amniyosentez önerdiği ve hiçbir şey çıkmayan o kadar çok kadın var ki, ben çevremde bir tane bile olumsuz vaka görmedim, kötüyü düşünme, yavrunu üzme tatlım.

bende dünden beri araştırıyorum herkez güzel sonuçlar almış bunlar beni rahatlatıyoraçıkçası
desteğin için çok teşekkür ederim canım benim.bende bebeğimi üzmek istemiyorum o benim herşeyim

kendını ve bebişini üzme lütfen stres yapma ben gayet iii çıkıcağını zannedıyorum 300/1 çok küçük bir ihtımal ayrıca ayrıntılı usgde bakıldımı 2 hafta sonra bakılcak sanırım bende perınologdan randevu aldm 21 ine usgdan bakılcak
ayrıntılı usgda daha netleşiyor durum içini ferah tut ii haberlerini beklıyoruz ayrıntılı usg ve yapılcaksa amnıyosentezı kıme yaptırıyosun?

kendını ve bebişini üzme lütfen stres yapma ben gayet iii çıkıcağını zannedıyorum 300/1 çok küçük bir ihtımal ayrıca ayrıntılı usgde bakıldımı 2 hafta sonra bakılcak sanırım bende perınologdan randevu aldm 21 ine usgdan bakılcak
ayrıntılı usgda daha netleşiyor durum içini ferah tut ii haberlerini beklıyoruz ayrıntılı usg ve yapılcaksa amnıyosentezı kıme yaptırıyosun?

evet p.tesi günü perinatolog muayane etti o söyledi bu bulguları.kafam çok karıştı ertesi günde çapaya gittik oradaki genetik dr uda haftasına göre burun ölçüsü iyi neden kısa denmişki falan 27 mayısa randevu aldık tekrar bakılacak çapada orada çıkan sonuca göre karar verilecek.belki gerek kalmaz amniyosenteze dedi.

perinatolog %100 diye bişey yok dedi mesala senin burnunda çok küçük sana benzemiş olabilir dedi sadece tedbir amaçlı istiyo offfffffffff offff

canan kesinlikle tedbir amaçlı diye amniyosentezi yaptırma ne zamanki çapadaki doktorun evet kesin yaptırmalısın derse o zaman gerekeni yaparsın ama bebeişlerin bazı uzuvları normal zamandan biraz geç alması gereken hali alabiliyor tekrar doplere girmende yarar var arkadaşım öyle hem belki sana benzemiştir diye çok basit bir işlemmiş gibi amniyosenteze almalarına izin verme bak göreceksin Allahın izniyle herşey normal çıkacak herkesin görüşüne saygım var buda benim nacizane fikrim arkadaşım

Back
X