Merhaba cnm bu benim 7. Ci denemem olacak öncekileride hep özellerde denedim ama hiç bi sorun bulunamadığı halde hep olumsuz sonuçlandı aret beyide doktor tavsiyesi üzerine seçtim ilk defa bi doktor bende rahim kireçlemesi olduğunu söyledi tutunma bu yüzden gerçekleşemiyormuş ama bilemiyorum kafam çok karışık okadar yoruldumki artık tedavilerdenCanım ben 2016da kendisinde tedavi gördüm hiç memnun kalmadım tavrından falan
Bizede mikroçip ve kamera ile embriyo izleme yöntemleri uygulanacak bende polikistik overliyim yaşım 28 o yüzden en az 20 yumurta çıkıyor ama embriyo kalitesi biraz düşük oluyor bide rahimden parça alınıp incelemeye gidecek aslında aret beyi insan olarak sevdim ama daha önce 6 denemem olduğunu duyunca pek umutlu konuşamadı ne derse yapıcaz artık ama bende çok umutlanamıyorum okadar çok alıştımki negatif sonuç almayaBen 3. Tüp bebeğimi aret beyle denedim sonuc cok şükür gebe kalabildim kendisinden cok memnumım diğer tüp bebek tedavilerime göre baska yöntemler denedik. 3. Gün transferi olmak klomenle yumurta büyütmek gibi. Birde eşim için mikroçip kullandık. Bizdeki sorun sperm ve yımurtadaki kalite düşüklükleriydi saglıklı emb oluşturmak zor oluyordu. Aret bey yımurtalıklarımın yasıma göre zayıf oldgunu ama sabredersem anne olabilecegımi söyledi tedavi sürecindeki tavrı yaklasımı da cok babacandır
Embriyo kalitesini düşüklüğünü Yumurta kalitesinden mi kaynaklanıyor dediler? Bn bu tedavimde akupunktura da gittim stresimi azalttı rahım kanlanması yaptıgı ve tutunmayı arttırdgına dair arastrmalar da yapılmıs belkı banada faydası olmustr. Aret bey akupunktra inanmadgını söyledi ama stres açısndan kesınlıkle fayda gordum rahme ve yumurtalıklara etkısı olmusmudur bilmyrm. Onuda arastırabilirsin cnm deneme sayısı uzadıkca insan alternatf yöntemlerden de care arıyor. Birde her denemede aynı kalitede embr olusmuyor her ay vucudn urettgı yum kalıtesı farklı diyorlar. İnş artık dogru zmndr en iyi yumurta ve sperm denk gelırBizede mikroçip ve kamera ile embriyo izleme yöntemleri uygulanacak bende polikistik overliyim yaşım 28 o yüzden en az 20 yumurta çıkıyor ama embriyo kalitesi biraz düşük oluyor bide rahimden parça alınıp incelemeye gidecek aslında aret beyi insan olarak sevdim ama daha önce 6 denemem olduğunu duyunca pek umutlu konuşamadı ne derse yapıcaz artık ama bende çok umutlanamıyorum okadar çok alıştımki negatif sonuç almaya
Canım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.Daha önceki hiç bir tedavimde yumurta kalitesiz denilmedi sadece en son denediğim tedavimde yumurta kalitesiz çıktı dedi doktor fakat ondada ilaç dozu yüksek verildiğinden 32 yumurta çıktı oda haliyle kalitesiz geldi bizde birazda spermde kalite problemi var aret bey genetik tahlil istedi onun sonucuda temiz çıktı şükür aslında embriyolarım çok güzel gelişiyor ama 5inci güne gidemiyor onunda nedeni henüz bulunamadı akupunkuru hiç denemedim fakat biray önce iki seans sülük ve hacamat yaptırdım
Melikecim msjını okurken birebir kendimi gördüm sende bendede aynı yumurta çok fakat döllenen az ama doktor bu problemi aşabiliriz fakat rahimdede kireçleme sorunu var bende onu nasıl aşacağız bilemiyorum aret bey senin durumuyun bi tedavisi yok elimizden geleni yapacaz dedi rahimden parça alınıp incelemeye gidecek rahime çizik atılacakmış ve geçici menapoza sokup rahimin durumunu izlicez dediCanım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.
Kendisinde 1 defa deneme yaptık
60 yumurta toplandı 48 olgun vardı
36 tanesini işleme aldılar !
13 tane döllendi 5.güne giden sayı 2 taneydi(1si 4.gün görünümündeydi)
Kendisini+embiriyoloji uzmanına sorduk neden döllenen az oldu sorun neyden kaynaklanıyo diye,%80 yumurtadan dediler böyle denk gelmiştir dediler bi daha aynı tedaviyi deneriz yaşınız genç dediler transferin olduğu gün söylendi bunlar.
Dedim resmen para tuzağı görüyolar bizi.
Merkez değiştirdik 2.deneme için ilk uygulamadaki labarotuvar bulgularını göremedikleri için ilaç dozlarınız fazla geldiği için çok yumurtanız kalitesiz embriyonuz oluşmuş muhtemelen dediler.ilaç dozumu azalttılar 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi ertesi gün gelişimi istenilen seviyede değildi transfer edilmedi.
Merkeze görüşmeye gittiğimizde biz sormadan sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı döllenme olmuyo sperm yumurtaya bağlanmıyo dediler,bu uygulamayı yapan merkezdede ilk denememdi onlar nasıl buldu sorunu hemde ilk denemelerinde demekki sorun bulunabiliyo.
2.deneme için farklı 2 yöntem denedik aynı merkezde pkolu olduğum için kilo vermemi tavsiye etti doktor 3 tane bana 2 tane eşime vitamin verdi doktor.
Sonuçta Allahın izni doğru doktor seçimiyle pozitifi gördük çok şükür
Darısı bu yolda uğraşan herkesin başına olsun inşallah
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin cnm senin adına çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah. Bende beşinci gün embriyosu istiyorum aret bey yumurtalıkların durumu çok iyi bu durumda nasıl embriyoların beşinci güne gidememiş hayret dedi ben beşinci güne gidileceğine inanıyorum labaratuar şartlarımıza güveniyoruz dedi bian heyecanlandım ama yinede çok ümit etmek istemiyorum tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumBnm 6-7 yumurtam toplanıyor ve bir tanesi zar zor 5. Gune gidiyordu hep onu transfer ettiler geriyede hiç dondurulmus kalmadı. Aret bey 3. Güne götürdü laboratuvarda bekletmedi daha fazla 3. Gun 4 tane embriyo donduruldu bir sonraki ay iki tane transfer edildi biri tutundu cok şükür. Belkıde bnm emb laboratuvar sartlarında yasayacak ldr kalıtelı değildi anne rahmınde büyüdüler aref beyde ötle yorum yapıyor. 5. Güne gidemeyen embriyoya illa gebelık vaat etmıyor diyemeyiz dedi 3. Gün rahme verince cok da saglıklı dogumlar oluyor dedi ona inandık denedik şimdilk cok şükür dedikleri çıktı saglıkla kucagımıza aldgmz günleride görürüz inş. Belkı sanada 3. Gun transferi düşünür gidişata göre
Rahimdeki kireçlenme sorununu tam olarak bilmiyorum canım.Melikecim msjını okurken birebir kendimi gördüm sende bendede aynı yumurta çok fakat döllenen az ama doktor bu problemi aşabiliriz fakat rahimdede kireçleme sorunu var bende onu nasıl aşacağız bilemiyorum aret bey senin durumuyun bi tedavisi yok elimizden geleni yapacaz dedi rahimden parça alınıp incelemeye gidecek rahime çizik atılacakmış ve geçici menapoza sokup rahimin durumunu izlicez dedi
Amin canım teşekkür ederim güzel duan için rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun bu ayın 28 ine tedaviye başlıyorum inşallah bakalım sonuç ne olacakRahimdeki kireçlenme sorununu tam olarak bilmiyorum canım.
Bizede Aret bey tekrardan aynı tedaviyi dener, uygularız bu ay böyle denk gelmiştir, yumurtada sorun gibi bir sürü geçersiz açıklamada bulundu.
Şundan kaynaklı sorun demedi.
Tıp o kadar ileri boyuta geldiki canım çözümsüz hiçbirşey yoktur umudunu hiç kaybetme çok iyi araştır muhakkak vardır bi çözümü,Allah yar ve yardımcın olsun canım
Amin canım inşallah inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın çektiğin sıkıntılar son bulur Allahın izniyleAmin canım teşekkür ederim güzel duan için rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun bu ayın 28 ine tedaviye başlıyorum inşallah bakalım sonuç ne olacak
Melike Hanım merhaba hangi tüp bebek merkezinde oldu tedaviniz olumlu sonuçlanan lütfen bana yardımcı olunCanım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.
Kendisini+embiriyoloji uzmanına sorduk neden döllenen az oldu sorun neyden kaynaklanıyo diye,%80 yumurtadan dediler böyle denk gelmiştir dediler bi daha aynı tedaviyi deneriz yaşınız genç dediler transferin olduğu gün söylendi bunlar.
Merkez değiştirdik 2.deneme için ilk uygulamadaki labarotuvar bulgularını göremedikleri için ilaç dozlarınız fazla geldiği için çok yumurtanız kalitesiz embriyonuz oluşmuş muhtemelen dediler.ilaç dozumu azalttılar 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi ertesi gün gelişimi istenilen seviyede değildi transfer edilmedi.
Merkeze görüşmeye gittiğimizde biz sormadan sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı döllenme olmuyo sperm yumurtaya bağlanmıyo dediler,bu uygulamayı yapan merkezdede ilk denememdi onlar nasıl buldu sorunu hemde ilk denemelerinde demekki sorun bulunabiliyo.
2.deneme için farklı 2 yöntem denedik aynı merkezde pkolu olduğum için kilo vermemi tavsiye etti doktor 3 tane bana 2 tane eşime vitamin verdi doktor.
Canım hangi klinik ve doktorda tedavi gördün pozitif olan Sonuçta ?Canım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?