Dr Aret Kamar'da tedavi görenler

canım taze transfer mi uygulandı sana

canım taze transfer mi uygulandı sana
Yok taze olmadı maalesef. Benim yumurta toplamam bile tam salgının zirve yaptığı zamana denk geldi. Ilk sokağa çıkma yasağı çıktı akşam bildirdiler sabah 8 de işlemim var di. Izin kağıtları kahırlandı öyle evde çıktık. O yüzden 1 ay dondurduk. Zaten o ay hersey normal olsa bile yumurta toplamadan yipranmistim 1 ay rahim dinlendirmis olduk. Hormonlarim normal seviyeye inmiş oldu 8 inde transferi yaptık. Sansim ya yarin da ysak var ve gebelik icin ka vermem lazimdi. Bugunden gittim. Sonucu bekliyorum simdi esimiin de haberi yok test yaptirdigimdan pazartesi sanıyo. Bilmiyorum nötr hissediyorum.

Allah ım inşallah eşine de bana da buraya da güzel haberler verirsin
Kendi bebeğim olmuş kadar sevinecegim
Seninle bayagidir yazışıyoruz içim kıpır kıpır oldu
Herşey gönlünce olsun ❤ merakta bırakma bizi

Güzel haberlerle dön canım

Herkese selamlar :)
iyi haberlerle geldim inşallah Allah tamamını erdirir.
ilk kan testim 11. günde 334 çıktı. 3 gün sonra tekrar test istediler 1213 çıktı.
değeler gayet güzel şuan. Allah nasip ederse ayın 30'unda keseyi görmek için muayenede olacağız.

ama neden bilmiyorum sanırım o kalp atışını duymadan işte tamam oldu diye içime sindiremeyeceğim. olayı daha idrak edebilmiş değilim.

Allah herkese güzel sonuçları ve emek verip çabaladığı yavrusunun yüzünü görmeyi nasip etsin.

İğneler ve ilaçlar tamamı devam ediyor. ne zamana kadar devam edecek o konuyu bir an önce öğrenmek istiyorum açıkçası çünkü artık kalçalarımda iğneye yer kalmadı ciddi cürükler var. Ödem oluşuyor masaj ve buz koyarak az da olsa gidermeye çalışıyoruz.

beklenen gün gelecekse Çekilen çile kutsaldır diyorum dualarınızı bekliyorum, sizde benim dualarımdasınız.

Ne güzel tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inşallah kaç embriyo konuldu?kaçıncı gün embriyosuydu?

hangi tüp bebek merkezine gittiniz olumlu sonuçlanan yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…