Merhaba cnm bu benim 7. Ci denemem olacak öncekileride hep özellerde denedim ama hiç bi sorun bulunamadığı halde hep olumsuz sonuçlandı aret beyide doktor tavsiyesi üzerine seçtim ilk defa bi doktor bende rahim kireçlemesi olduğunu söyledi tutunma bu yüzden gerçekleşemiyormuş ama bilemiyorum kafam çok karışık okadar yoruldumki artık tedavilerden
[/QUOTEiyi günler tedaviniz sonuçlandı mı acaba benim de 4 defa başarısız tüp bebek denemem var 5. İçin sert beyi düşünüyorum
Merhaba eğer bana sorduysanız doktorum Aret KamardıPeki doktorunuz kim
Hangi merkezde ve doktorda tedavi gördünüz acabaCanım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.
Kendisinde 1 defa deneme yaptık
60 yumurta toplandı 48 olgun vardı
36 tanesini işleme aldılar !
13 tane döllendi 5.güne giden sayı 2 taneydi(1si 4.gün görünümündeydi)
Kendisini+embiriyoloji uzmanına sorduk neden döllenen az oldu sorun neyden kaynaklanıyo diye,%80 yumurtadan dediler böyle denk gelmiştir dediler bi daha aynı tedaviyi deneriz yaşınız genç dediler transferin olduğu gün söylendi bunlar.
Dedim resmen para tuzağı görüyolar bizi.
Merkez değiştirdik 2.deneme için ilk uygulamadaki labarotuvar bulgularını göremedikleri için ilaç dozlarınız fazla geldiği için çok yumurtanız kalitesiz embriyonuz oluşmuş muhtemelen dediler.ilaç dozumu azalttılar 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi ertesi gün gelişimi istenilen seviyede değildi transfer edilmedi.
Merkeze görüşmeye gittiğimizde biz sormadan sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı döllenme olmuyo sperm yumurtaya bağlanmıyo dediler,bu uygulamayı yapan merkezdede ilk denememdi onlar nasıl buldu sorunu hemde ilk denemelerinde demekki sorun bulunabiliyo.
2.deneme için farklı 2 yöntem denedik aynı merkezde pkolu olduğum için kilo vermemi tavsiye etti doktor 3 tane bana 2 tane eşime vitamin verdi doktor.
Sonuçta Allahın izni doğru doktor seçimiyle pozitifi gördük çok şükür
Darısı bu yolda uğraşan herkesin başına olsun inşallah
Merhaba eğer bana sorduysanız doktorum Aret Kamardı
Canım bende adetimi bekliyorum bende eylülde başlıcam büyük bi ihtimal karşılaşırız seninle iletişimde kalalım tanışırız sohbet ederiz :) ben gebelık aşısı oldum aret beyde fakat işe yaramadı eczanede satılan hazır olan yapıldı bana bide kendi kanından yapılan varmış o uygulanmadı ama Aret bey bu yöntemlere pek inanmıyor bilgin olsun cnmMerhaba benimde doktorum Aret bey ve tedaviyi eylül ayına bıraktım bende.kurban bayramından sonra yani. Bu ay 1 yumurta olunca denemeyi gözüm kesmedi açıkçasıilk aret hocada denediğim 3 yumurta oldu. Ama 5. Güne gitmediler. Yumurtam az maalesef.siz hiç gebelik aşısını sordunuz mu aret hocaya? Ben sorucam bi daha gittiğimde, tabi fiyatını da ayrı merak ediyorum
Tamam canım muhakkak haberleşiriz bakalım ne zaman start vericez yenidenCanım bende adetimi bekliyorum bende eylülde başlıcam büyük bi ihtimal karşılaşırız seninle iletişimde kalalım tanışırız sohbet ederiz :) ben gebelık aşısı oldum aret beyde fakat işe yaramadı eczanede satılan hazır olan yapıldı bana bide kendi kanından yapılan varmış o uygulanmadı ama Aret bey bu yöntemlere pek inanmıyor bilgin olsun cnm
Merhabalar herkese Allah bu yolda yürüyen herkese yardım etsın hıc kımsenın kucagını bos bırakmasın aret hocanın hastasıyım yıllardırda tanırım 3 tane düşüğüm olunca tüp bebek yapmaya karar verdık cok sukur suan 32 haftalık hamıleyım rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın demem oki aret hoca alanında cok ıyı doktorlardan bırtanesıdr onu hıc asık yuzlu goremezsınız gunde 100 hastaya bakar hepsınede guler kalbının temızlıgınden suphenız olmasın ınanın kişi için ne gerekıyorsa onu yapar uygular ortadada bır gercek varsa asla soylemekten cekınmez o yuzden onu dınleyın içinizi ferah tutun ❤
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin vatana millete annesine babasına çevresine hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel bu yolda emek verenlerin güzel haberlerini almak rabbim bana ve tüm isteyenlere doldursun versin inşallah aret bey bizede uğurlu gelirMerhabalar herkese Allah bu yolda yürüyen herkese yardım etsın hıc kımsenın kucagını bos bırakmasın aret hocanın hastasıyım yıllardırda tanırım 3 tane düşüğüm olunca tüp bebek yapmaya karar verdık cok sukur suan 32 haftalık hamıleyım rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın demem oki aret hoca alanında cok ıyı doktorlardan bırtanesıdr onu hıc asık yuzlu goremezsınız gunde 100 hastaya bakar hepsınede guler kalbının temızlıgınden suphenız olmasın ınanın kişi için ne gerekıyorsa onu yapar uygular ortadada bır gercek varsa asla soylemekten cekınmez o yuzden onu dınleyın içinizi ferah tutun ❤
Merhabalar herkese Allah bu yolda yürüyen herkese yardım etsın hıc kımsenın kucagını bos bırakmasın aret hocanın hastasıyım yıllardırda tanırım 3 tane düşüğüm olunca tüp bebek yapmaya karar verdık cok sukur suan 32 haftalık hamıleyım rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın demem oki aret hoca alanında cok ıyı doktorlardan bırtanesıdr onu hıc asık yuzlu goremezsınız gunde 100 hastaya bakar hepsınede guler kalbının temızlıgınden suphenız olmasın ınanın kişi için ne gerekıyorsa onu yapar uygular ortadada bır gercek varsa asla soylemekten cekınmez o yuzden onu dınleyın içinizi ferah tutun
Ben bır tame 3 aylık 1 tane 2 bucuk 1 tane 1 bucuk aylık kayıbım oldu son kayıbımda kan sulandırıcı herseyı kullandım ama yınede dustu rahim filmi cekildim aret hoca cektırdıgım yerde begenmedı 6 yasında kızım var sezeryan olmustum sezeryan yerınle alakalı olabılır dedı hısteroskopı yapıldı 2 ay sure verdı rahım temızlendı yara yerım yerım temızlendı cızık atıldı hamıle kalabılırsın bana dene dedı ama ben tekrar aynı seylerı yasamak ıstemedıgım ıcın hamıle kalmadım 2 ay sonunda regl olunca tedavı baslasın dedım yumurta gelıstırıcı ıgne verıldı toplam 14 yumurtam vardı sagda 6 solda 8 sagdakı yumurtalar buyudu sol hıc buyumedı hergun gttım nerdeyse doktorlar sasrdı aynı vucuda vurulan ıgne nasıl etkı etmez ıkı tarafa dıye aret hoca baktı bugun ıgne yapma dedı yarın baska için baska bır ıgne verdı tabı ben korkmustum tedavı yarım kaldı dıye 6 tane yumurtayı toplamam bu kadar ıcerde varken dedı cok ılgınc verdıgı dıger ıgnede sol tarafa etkı ettı onlar buyuyene kadar gttım geldım sonunda 13 toplandı 1 tane transfer edıldı 8 tane donduruldu dıgerlerı 3 gune bıle gıdmedı cok ılac kullandım cok dıkkat ettım herseye cok sukur bu guzel gune geldık yanı tedavı sırasında verdıgı ılactan vucudunuz tepkı verıyor zaten ben ıyıyım dıye sız bıle anlıcaksınız ılerleme oldugunu uzun oldu bırazMerhaba hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla doğsun inşallah. Kaçıncı denemeydi aret hoca da neler uygulandı biraz anlatirmisin?
Bende bu ay tedavi gördüm kendisinde ilgisi uzmanlığı gerçekten çok iyiydi. Daha önce bahçeci de tedavi olmustum. Muayene sırasında yumurtaları ölçüp direkt odadan çıkıyordu. Araki doktor bulasin sormak için. Aret hoca da sormaya gerek yok zaten kendi ne yapacağını anlatıyor. Tedavimiz başarılı geçti yumurtaları topladık. Ancak transfer negatif oldu benim. O da talihsiz bir şekilde yaşadığım kabizliktan olduğunu düşünüyorum.
Gene de hocada tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.
Cok haklısın rabbım sıfanı verıcek kısıyı karsına cıkarsınAmin canım hepimiz için Allah sanada sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı bize☺ İnanıyoruz ama işte insan senin geldiğin sürece gelmeden de bilemiyor kimde şifa bulacağını
Sagol allah razı oldun rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınCanım hayırlı uğurlu olsun bebişin vatana millete annesine babasına çevresine hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel bu yolda emek verenlerin güzel haberlerini almak rabbim bana ve tüm isteyenlere doldursun versin inşallah aret bey bizede uğurlu gelir
Ben bır tame 3 aylık 1 tane 2 bucuk 1 tane 1 bucuk aylık kayıbım oldu son kayıbımda kan sulandırıcı herseyı kullandım ama yınede dustu rahim filmi cekildim aret hoca cektırdıgım yerde begenmedı 6 yasında kızım var sezeryan olmustum sezeryan yerınle alakalı olabılır dedı hısteroskopı yapıldı 2 ay sure verdı rahım temızlendı yara yerım yerım temızlendı cızık atıldı hamıle kalabılırsın bana dene dedı ama ben tekrar aynı seylerı yasamak ıstemedıgım ıcın hamıle kalmadım 2 ay sonunda regl olunca tedavı baslasın dedım yumurta gelıstırıcı ıgne verıldı toplam 14 yumurtam vardı sagda 6 solda 8 sagdakı yumurtalar buyudu sol hıc buyumedı hergun gttım nerdeyse doktorlar sasrdı aynı vucuda vurulan ıgne nasıl etkı etmez ıkı tarafa dıye aret hoca baktı bugun ıgne yapma dedı yarın baska için baska bır ıgne verdı tabı ben korkmustum tedavı yarım kaldı dıye 6 tane yumurtayı toplamam bu kadar ıcerde varken dedı cok ılgınc verdıgı dıger ıgnede sol tarafa etkı ettı onlar buyuyene kadar gttım geldım sonunda 13 toplandı 1 tane transfer edıldı 8 tane donduruldu dıgerlerı 3 gune bıle gıdmedı cok ılac kullandım cok dıkkat ettım herseye cok sukur bu guzel gune geldık yanı tedavı sırasında verdıgı ılactan vucudunuz tepkı verıyor zaten ben ıyıyım dıye sız bıle anlıcaksınız ılerleme oldugunu uzun oldu bırazhe bırde kesınlıkle kabız olmamamalısın dedı duphalac kullandım gunde 4 lıtre su ıctım gel gorkı ılaclar felaket kabız yapıyor erıkler sunlar bunlar ıdare ettık aslında kabız ıkınmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?